- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
cok tesekkur ederımm evet ısteyınce oluyorTebrik ederim canım. insan isterse oluyormus demek ki. fiziğin de çok düzgün maşallah ♡
spor hep gereklı ya hepp bırakmycam sporu daha da kaslandırmak ıstıyorum karın bolgesını kalçayı da bıraz daha kaldırmam lazım :) kıloyu hallettık sımdı ful gaz spora yuklenıyoruz :) cok saol canm benmharikasın kuzu bende fitness yapıyorum spor spor spor d,yorum gobeğin harika gözüküyor !
daha balık etlıydım eskıden sımdı daha duzgun duruyo allaha sukurler olsun kı cok tesekkur ederımEski halin de iyiymiş, pek fazlan yok gibi ama yeni halin çok fit
Tebrik ederim
tesekkur ederımeski halinde bi fazlalik goremedim ben
ama madem kendini boyle mutlu hissediyorsun tebrikler ...
Aynı ölçülerdeyiz hemen hemen, tabi ben 56'ya düşmek istemiyorum, 60 benim için idealdaha balık etlıydım eskıden sımdı daha duzgun duruyo allaha sukurler olsun kı cok tesekkur ederım
bı sure mekıkle ugrastım sadece.. sonra jıllıana basladım onun etkısı sanırım :) koruycam ınsallahh sen bır seyler yapıyor musun=?Aynı ölçülerdeyiz hemen hemen, tabi ben 56'ya düşmek istemiyorum, 60 benim için idealDiğer türlü sıska görünüyorum hoşuma gitmiyor
Bu fiziğini koru, balık etli dediğin halinde ayva göbek bile yokmuş, bende ne kadar zayıf da olsam gitmeyen bi ayva göbek varOnun da tek çaresi spor işte
Ben sadece squat yapıyorumbı sure mekıkle ugrastım sadece.. sonra jıllıana basladım onun etkısı sanırım :) koruycam ınsallahh sen bır seyler yapıyor musun=?
hazır kılolarımız ıdealken bırakmayalım sporu daha cok hırslandırmalı bu bızıBen sadece squat yapıyorumOnu da bu aralar bıraktım, 3-4 kilo fazlam vardı diyet gibi bişey yaptım onları verdim, aslında şimdi tam spora başlama zamanı işte de hep bi bahanem çıkıyor
İnsan isteyince dayaniyor :))Cok iyi gercekten. Tebrikler maasallah nasil dayandin acliga :) fotograf cekmek cok mantikli deniycem bn de
Yok bebegim vermiycem daha fazla :)bundan sonra sıkılasmaya yonelik yada formunu korumaya yonelik spor yap daha fazla verme sakınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?