başardım :) (fotoğraflı :)

tatlibikiz

namıdiger 'asigimasikk' :)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
19.711
17.815
248
eylülde girdim 7. cuma zayıflama takımına.. 63.5 la başladım. başaramıycagımı dusunuyorum cunku bugune kadar hep yarım bırakılmışdıyetler yarım yapılmış sporlar mevcuttu hayatımda. bu başarımı kesınlıkle takım arkadaşlarıma borçluyum. onlar olmasaydı ben hiç bir şey yapamazdım. iyiki varlar
zaman zaman kılo aldım zaman zaman verdım ama başardım.. evet eylülden bu yana cok zaman geçti az az da olsa hedefıme ulasmanın mutluluğunu yasıyorum
bundan sonra asla salmıycam kendımı cunku ılk defa boyle bır sey basardım :)
1.70 boyundayım ve su anda 56 kilo olan hedefime ulaşmış durumdayım

harikasın kuzu bende fitness yapıyorum spor spor spor d,yorum gobeğin harika gözüküyor !
spor hep gereklı ya hepp bırakmycam sporu daha da kaslandırmak ıstıyorum karın bolgesını kalçayı da bıraz daha kaldırmam lazım :) kıloyu hallettık sımdı ful gaz spora yuklenıyoruz :) cok saol canm benm

eski halinde bi fazlalik goremedim ben
ama madem kendini boyle mutlu hissediyorsun tebrikler ...

daha balık etlıydım eskıden sımdı daha duzgun duruyo allaha sukurler olsun kı cok tesekkur ederım
Aynı ölçülerdeyiz hemen hemen, tabi ben 56'ya düşmek istemiyorum, 60 benim için ideal Diğer türlü sıska görünüyorum hoşuma gitmiyor
Bu fiziğini koru, balık etli dediğin halinde ayva göbek bile yokmuş, bende ne kadar zayıf da olsam gitmeyen bi ayva göbek var Onun da tek çaresi spor işte

bı sure mekıkle ugrastım sadece.. sonra jıllıana basladım onun etkısı sanırım :) koruycam ınsallahh sen bır seyler yapıyor musun=?

bı sure mekıkle ugrastım sadece.. sonra jıllıana basladım onun etkısı sanırım :) koruycam ınsallahh sen bır seyler yapıyor musun=?
Ben sadece squat yapıyorum Onu da bu aralar bıraktım, 3-4 kilo fazlam vardı diyet gibi bişey yaptım onları verdim, aslında şimdi tam spora başlama zamanı işte de hep bi bahanem çıkıyor

Ben sadece squat yapıyorum Onu da bu aralar bıraktım, 3-4 kilo fazlam vardı diyet gibi bişey yaptım onları verdim, aslında şimdi tam spora başlama zamanı işte de hep bi bahanem çıkıyor
hazır kılolarımız ıdealken bırakmayalım sporu daha cok hırslandırmalı bu bızı

Cok iyi gercekten. Tebrikler maasallah nasil dayandin acliga :) fotograf cekmek cok mantikli deniycem bn de

bundan sonra sıkılasmaya yonelik yada formunu korumaya yonelik spor yap daha fazla verme sakınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…