BAŞARDILAR EL BİRLİĞİYLE..

Ya çok üzüldüm sırf onların yüzünden ayrılıyorsunuz sanırım onunda boşanmayı kabullenmesi daha çok canını yaktı

Onu diyorum niye teyzeyle sinemaya gitmek istesiniz ne gerek var ?

Ya çok üzüldüm sırf onların yüzünden ayrılıyorsunuz sanırım onunda boşanmayı kabullenmesi daha çok canını yaktı

Kızlar hepiniz barisalim istiyorsunuz biliyorum Allah razi olsun ama bundan bi buçuk yil önce ailem istemezken esim benimle konusmak icin okul cikisina geldi ve babam yakaladi tüm herkesin içinde bana ya onunla git ya da unutcaksin onu dedi ben annemi gözü yaşlı bırakıp orda başını eğip babamin ugurun arabasina bindim gittim onunla babama çok yalvardik baristik ama yaptiklarimi elli sene geçse de unutmamaliydi üstelik ben bu Fedakarligi yaptigimda o benim sadece sevgilimdi ben onun bi buçuk senelik karisiyim çok Agrimaa gidiyo inanin bi insan onun için ailesini karsisina alan kiza bunu yapip ilerde annesinin buldugu zorluk görmeyen cefa çekmeyen kiza mi yaşatacak benim hakettiklerimi ? Çok canim yaniyo hic degmezmis sanirim.. İnsan derki biz şu şartlar altinda basardik herşeyi boyle kolay harcayamayiz inanin icim aciyo aglayamiyorum anneciğim uzulcek diye

Tabiki yaşadığını sen bilirsin canım. Hakkında hayırlı neyse o olsun Allahım yardımcın olur inşallah

Bu mudur yani boşanma sebebi .çok çocukça .eşin seni seviyor çocuğun var .ufacık tartışmadan ev mi terk edilir .kötü muamele desem o da yok .çok yanlis

İyi de siz de eşinize psikolojik şiddet uyguluyorsunuz o zaman. Adamı sürekli evi terk edeceğim seni bırakacağım boşanacağım senden diye tehditvari konuşmuşsunuz. Adam da bıkmış resmen seviyorum ama gideceksen git moduna girmiş. Kv istediği kadar yırtınsın sen eşinden sorumlusun eşin de senden. Kv ye Bak sen birkaç çirkeflik be yüzsüzlük ile oğlunu karısından boşatabiliyor şaka gibi.
Kadının yaptığı çirkeflik ama sen boşanma kozu ile eşini yola getirmeye çalışıyorsun bence umarım bu iş elinde patlamaz

Ben boşanma sebebi göremedim.

Bu mudur yani boşanma sebebi .çok çocukça .eşin seni seviyor çocuğun var .ufacık tartışmadan ev mi terk edilir .kötü muamele desem o da yok .çok yanlis
Onceki konumda herşey acikca ve abartilmadan anlatilmis göz atarsaniz anlarsiniz arkadaslar çocuğum yok bu arada

O zaman ben kayinvalidemin her dediğine susayim takmayayim takintili olduğum halde kendimi yiyip bitirsem de eşim de zaten her yapilani unutmaya dünden razi annesi oldugu için. Ben eşim yanimda olsa annesinin annesi olduğu kadar benim de el kizi olduğum düşüncesinden cikip kurtarmaya calissa boyle olmaz. Kaç kere bitcek dedigimi demissiniz bakin bugün de dedim ve geldim anneevine demek ki o zamanlar bitcek diyecek dereceye gelip bitrmemisim hep bi gayret demiştim esim de peşinde kosamicam artik sen beni yönetmeye calisiyosun demiş annesi yönetmeye calistigi icin bu halde oldugumuza rağmen hem de siz sanirim bunlari yasasaniz sorun yapmazdiniz ne diyeyim keşke bende sizi gibi olabilseydim.

Açık açık kendinizi ifade edin ararsa açın.
Şartlarınızı sunun.
Sürekli evden gidicem demissiniz.
Blöf yaptığınzı düşünebilir.
Ararsa burda yazdığınız gibi konuşun.
Umarım barışırsınız.

Hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm. İnşallah barışırsınız. Resimdeki siz misiniz

Lütfen saf olmayın severek ayrılmak neden ? Kolay mi kuruluyor yuva. Hem de teyzesi yüzünden kim yani o hickimse . Hemen barışın teyzeyi arayın evliligim bitiyordu senin yüzünden evimden uzak durun deyin ve kapayin kapiyi bu kadar

Hepsinde de kararliydim ama engel oldu ben de duzelecegine inandim iste.. Hic umudum kalmadı bize dair ama yine de Allah büyük inşallah aşk kazanır..

Var aslinda ama yaza doğru. Esimin kacinci yapisi bunu suratini.. Sorsan benim suçum yok ama ailesine kiziyor. Zaten barisirsak şartlar ve caba gösterilmesi şarti kosulunda barisiriz. Barismazsak da harcaniriz, biter yani. Bir ömür mutsuz oluruz yarim kalmisligimizla..

Hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm. İnşallah barışırsınız. Resimdeki siz misiniz
Tesekkur ederim inşallah.. Evet biziz

Teyzesi vesile sadece gelip gecici ama sağolsun basimizdan eksik olmayan dertler var konu bu konudan ibaret değil yani..

Olsun basedersiniz hemen simdi mesaj atın yarin bulusun guclu olun bosanmak sebepsiz hem de . Adam seviyor sizi siz seviyorsunuz her sey düzelir kocanizi bırakmayın başka kadınlara

O kadar çok yakışmışınız ki içim cık etti. İnşallah ayrılmasınız. Allah kv vicdan versin. Diğer konunu okudum. Çok çirkef bir kadınmış. Bn sizi nedense mutlu sonla biten aşk dizilerine benzettim inşallah öyle de olur

Adam küfür etmiyor adam şiddet uygulamiyor aldatmiyor . Surat astı diye bosanmak olur mu yahu

Her sorunda gideceğim demek çok yanlış evliliğini onunla kalmayı ödül yada ceza olarak basitleştirmişsin. Herkes bıkar bundan. Eşin ailesinin yaptığı emrivakiyi çok güzel savuşturmuş surat yapıyorsa bırak yapsın istediğin oldu mu oldu bugün küser yarın barışır ne diye bu kadar takıldın da gideceğim diye tutturdun? Yazık etmişsin herşey istediğimiz gibi olmuyor malesef genellikle 3 maymunu oynamak gerekiyor. İyi düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…