- 28 Ocak 2017
- 553
- 472
- 53
- Konu Sahibi maviningolgesi
Aah ah benim de bozma derdinde iste cahil cuhul takilma ona diyorlar ama cahil saf insan deli gibi para derdinde olur mu insanlara etmediği küfür kalmiyo resmen hani anlatamam burada gereksiz bi suru seyŞimdi eski konunuzu okudum ve bu anne yaşadıkça size huzur vermeyecek tıynette biri.
Öyle laflar etmişki akıl sağlığı yerinde,düzgün bir insanın yapabileceği şey değil.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Keske kendilerini de öyle gorseler..bi anne baba yeri geldi mi bunu da temeli hic mi gelin olmadilar hic mi yeni evlilik yasamadilar heyecanli geleceğe dair umutlu olmadilar sanki..Dış kapının dış mandalı için evliliğinizi krize sokmuşsunuz.
Yaşınız daha küçük
Fevri kararlar vermeyin
Bu mantik isi değil ki sonuçta ben gencecik yaşta aklimda evlilik yokken aşık olup evlendim on kere daha ayni insan çoksa karsima yine evlenirim onunla ama gelgelelim kayinvalidemle asla kapi kapiya oturmam asla ona iyi niyetimle yaklasip annem gibi gormem mesafeli olurum her yaptigina vardir bi nedeni elbet deyip ses cikarmamazlik etmem tepeme cikildi çünkü..Şimdi eski konunu okudum kv dediği gibi etrafında kimse yokmuydu roman aileye gelin gittin ailen bu yüzden istemedi dimi haklılar tabi ki
Bana dedi ki biz romaniz sen bizden de fenasin dile bak pabuç dedi anlamsiz şekilde gurur duydum kendimle :)Kötü demek istemiyorum ama romanlar kavgacı cazgır olurlar kimse onlarla kavga etmek istemez mesela :) bu yüzden genelde kendi içlerinde evlenirler dısardan içlerine girenin vay haline
İnan hayal kuruyorum esim bensiz bi gün bile geciremeyip ben uyurken ciksin gelsin beni izlerken yakalayayim karanlıkta ama mutlu olacaksak sorunlar hallolacaksa ben her seferinde keşke bi oncekinde beni kaybetme korkusunu yasatsaydim gitseydim demekten yoruldum belki bu yaptgm ilk ve son olacak annesi sayesinde cahillik edip gelmeyecek pesimden sanki dostuyum sanki metresi.. Karisiyim ya dini kanuni hic mi haketmiyorum gozlerinde ne bu beni simartmama cabasi lafa gelince tek gelinmisim. Olmaz olaydim..Çok üzüldüm :-( ruh hâlini ve üzüntünu düşünemiyorum. :-( umarım hakkında en iyisi olur mutlu olursun.
Şu söylediğin bile içime öyle bi su serptiki cunku aklim yerinde değil dusunemiyorum disaridan boyle duruyorsa inşallah öyle de olur.. Hayirlisi diyelimBu iş boşanmaya gitmez rahat ol