Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

bn çörekotuyla aldım tokken 1 çay kaşığı balla çiğneyin yutun dikkat edin de fazla almayın 52 den 57 ye çıktım bıraktım:)

kızlar hurma yiyin

5 kilo aldım ben..
ama yinede yetersiz 45im
50 olmak istiyorum
o kadar çok tükettim ki hurmayı
artık görmek istemiyorum
yani mübarek bir gıda ama tiksindim o kadar yedikten sonra resmen..
şimdi Ramazandayız kolay ulaşabilirsiniz..

bende kalan 5 kilom için muzlu-ballı süte başladım burda bir arkdaş sölemişti
her gece yatmadan önce

mrb kızlar. ben yatmadan önce 1 çorba kaşığı dut pekmezi yedim 1 hafta boyunca.sonradan iştahım açıldı 45 den 55 kiloya çıktım.

mrb kızlar. ben yatmadan önce 1 çorba kaşığı dut pekmezi yedim 1 hafta boyunca.sonradan iştahım açıldı 45 den 55 kiloya çıktım.

günde sadece 1çorba kaşığımı canım?

yemekten hemen sonra mı aldın ? bn çörek otunu çok koyup çorba kaşığıyla içtim yalnızakannehir

bende sırf çörek otu yedim bi ara
kaşık dolusu çiğneyerek
tadı berbattı
bi işe de yaramadı
balla olanı deniyim bi de
kafamçokkarıştı

kızlar hurma yiyin

bende kalan 5 kilom için muzlu-ballı süte başladım burda bir arkdaş sölemişti
her gece yatmadan önce

merhaba cnm.şu muzlu ballı sütü nasıl yapıosunn açklar mısın.yani süt ılık mı sıcak mı oluyor ve bi su bardağına ne kadar bal koymam lazım.bugnden itibaren başlıcam da.
bi de çörekotu şu bldğimiz kek pastanın üstüne serpilenlerdem diii mi ?:)[/B]

kizlar oncelikle sunu soyleyeyim, su an kilo verebilmek icin taklalar atiyorum ve beceremiyorum... eger asiri zayif degilseniz sakin metabolizmanizla oynamayin derim ben... veya sonra gelip bana cemkirmeyin dobisko olursaniz

boyum 1.78 ve kilom 45 di... gerisini siz tahmin edin... biyoloji dersine iskelet olarak kullanilabilirdim...

2 sey yaptim ve 3 ayda 10kilo aldim... sonra yavas yavas almaya devam ettim ve su an 72 kiloyum... 67'ye geri donmeye calisiyorum cunku su an balik etliyim... 42 beden :)

3 ay boyunca her gece (arada 3-4 gece atlamisimdir muhtelemen) gece saat 2 de yataktan kalktim, mutfagin yolunu tuttum, buyukce bir bardaga sut doldurdum (soguk), icine 1 yumurta sarisi (cig), 2 adet bebe biskuvisi (su bildiginiz gumus ambalaji olan bebekler icin olandan), dolu dolu 1 yemek kasigi bal kattim ve icip geri yattim... ben muz katmadim, muz tok tutuyor cunku kim ne derse desin....

2. yaptigim ise midemi bulandiracak kadar zorlamakti kendimi biseyler yemek icin... kahvaltida 2 dilim ekmek yiyorduysam 4 dilim dedim... 2 dilim su boregi ise sinirim inadina 4 tane tiktim agzima... hergun aksam uzerileri kendime yas kek yaptim (cikolatali boool sekerli) ve en az 4-5 dilim yedim :))))

sonuc bu... cunku o 3 ayda alinanla kalmadim, istahim oyle bir acildi midem oyle bir buyudu ki, gecen yil 78 kiloya ciktim ve cigliklar atarak resmen ac gezerek zorla 72'ye indirdim... simdi spor vs takviyesiyle yavas yavas vermeye calisiyorum ama cok zorlaniyorum...

bu arada belirteyim 45 den 78'e cikis seruvenim toplam 4-5 yildir... yani cok da sagliksizce olmadi... ilk 10 kilo cok hizli oldu... gerisi yavas yavasdi...

sorulariniz icin ozel mesaj atabilirsiniz...

sevgiler,

Ayy gerçekten çok teşekkürler yaa. Yaptığın gerçekten çok mantıklı. Sen aslında sağlıksız bir şekilde kilo almamışsın ki. Süt, yumurta,bal ile kilo almışsın. Küçükken ben hastalanınca annem süt yumurta ve balı karıştırıp içirirdi hemen ayağa kalkardım vall :) Bana o günleri atırlattın sağol canım :)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bak sen 1.78 - 45 kiloymuşsun. İlk 10kiloyu gerçekten sağlıklı almışsın ve 55 olmuşsun ki boyuna göre çok normal. Ben şuan 50kiloyum boyum 1.70. Aslında çooook zayıf durmamam lazım ama ben çok zayıf duruyorum. Kalça yok çünkü bende Senin nasıldı canım onu da anlatır mısın.?:1hug:

canım çok teşekkürler paylaşımın için
ama ben çiğ yumurta kesinlikle içemem
ramazandan sonra gece kek yada bebe bisküvisi süt ve ballı çörek otu karışımına başlıcam inş..
3 ayda 10 kilo harika!:lepi:
45 kiloyum bende 3 ay sonra 55 olduğumu düşünemiyorum ki:lepi:
ben 50-52'ye bile razıyım:lepi:

Çok güzel ya.. boshayallersmile
Bende denicem.. zemuszemus

Ben de 44 kiloyum,(1.60) yıllardır böyleyim.Çok sıkıntılı zamanlarımda 40'a da düşmüştüm.Bir de kemik yoğunluğum az. O sıkıntıları hala atlatamadım biraz da ondan iştahsızım galiba.Öyle bir şey olsa ki hem doğal hem yerken de kilo aldırıcı(sadece iştah açıcı değil).Pekmez,yumurta bunları hiç sevmiyorum.Bir tek fındık,fıstık yiyorum gece.

Arkadaslar 7 sayfaya kadar okudum yazılanları bomba x max bulk vs ya ben guvenemıyorum bunlara bıde prakten surup 3 tane bıtırdım cok az etkı etkı ıkı gun ıstah acısı sonra hıc sıfır etkı..kecı boynuzu pekmezı ballı karısımlar vs hepsını denedım ıstahsızlık ıcın mıdem fesat halde endoskopı yaptırıcam sımdı buldunuzu yemeyın mıde bozuluyo zayıf ve gucsuz oldugu ıcın dırek gocuyo

mıde problemı yasamama ragmen hala kafayı takmıs vazıyetteyım bu kılo olayına saglıklı kılo aldıran bır urun ıstıyorumm bılen goren kullanan varmı

Ben p... şurup ile kilo aldım canım. İştahımı açıyor baya bi. 1 aydır kullanıyorum 2buçuk kilo aldım. İnşallah vermem kiloları geri.. boshayallersmile

Ben p... şurup ile kilo aldım canım. İştahımı açıyor baya bi. 1 aydır kullanıyorum 2buçuk kilo aldım. İnşallah vermem kiloları geri.. boshayallersmile

ya onu ılk kullanırken cok memnundum ılk 15 gun dıyeyım..sonra etkı etmemeye basladı aynı yıne ıstahsız ben sofrada bılesenağlamasenağlamasenağlama ogurup kalkabılen bı ınsanım off offffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…