• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

geldim geldimm. 50 msj dolmadan özelden msj atamyorum üzgünüm ama burda uzun uzun anlatıcam. ben zayıflık yüzünden hayata küsmüş biriydim. 165 boy 41 kilo. herkes burun kıvırarak bakıyodu resmen:( artık o kadar gaza geldim ki netten kilo aldırıcı araştırmaya başlaım. ilk aldığım iran iksiri idi, ama ne yazıkki sahte cıktı. sonra bomba adlı ürünle karşılastım, alanların yorumlarını okudum tamamı istediği sonuca ulaşmıştı. bi de satıcı işe yaramazsa para iadesi diye çok emin cümleler kullanıyodu. ben de aldım ve çok çok düzenli kullandım. biraz da kendimi zorlayarak 52 buçuk kiloları gördüm. kendime güvenim geldi,etraftakilerin bakışı değişti. hala konu komşu kapıya gelip bana kilo almak için ne kullandın dio soruyolar. sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim ki ürün satıcısyla müşterisi olmam dışında hiçbir alakam yok, ben sadece kilo alamamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğim için kimse bu derdi çekmesin istiyorumm.

Tamıtamına seninle aynıymışız.41 kilo,1.65 boyundayım.Çok şaşırdım,umarım bende alırım.Bomba derken ben espri olarak anladım.Yazdıklarınızı baştanm sona okudum çünkü.Bakalım almayı düşüneceğim.Bana diyetisyenim2 hap vermişti,isimlerini unuttum.Zaten hem çok pahalı hem de aynı kilodaydım.Ama ya bir şey olursa diye korkuyorum.İnternet üzerinden mi verdin canım o ilacı?Çok sağol o kadar yazmışsın.vereliniortakcokacimcoook:içelim:

geldim geldimm. 50 msj dolmadan özelden msj atamyorum üzgünüm ama burda uzun uzun anlatıcam. ben zayıflık yüzünden hayata küsmüş biriydim. 165 boy 41 kilo. herkes burun kıvırarak bakıyodu resmen:( artık o kadar gaza geldim ki netten kilo aldırıcı araştırmaya başlaım. ilk aldığım iran iksiri idi, ama ne yazıkki sahte cıktı. sonra bomba adlı ürünle karşılastım, alanların yorumlarını okudum tamamı istediği sonuca ulaşmıştı. bi de satıcı işe yaramazsa para iadesi diye çok emin cümleler kullanıyodu. ben de aldım ve çok çok düzenli kullandım. biraz da kendimi zorlayarak 52 buçuk kiloları gördüm. kendime güvenim geldi,etraftakilerin bakışı değişti. hala konu komşu kapıya gelip bana kilo almak için ne kullandın dio soruyolar. sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim ki ürün satıcısyla müşterisi olmam dışında hiçbir alakam yok, ben sadece kilo alamamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğim için kimse bu derdi çekmesin istiyorumm.

içime umut ışığı doğdu sanki
ay canım benimmm halimizi en iyi sen anlarsın yazda geldi zayıflık dahada çok belli oluyor heleki milletin olumsuz eleştirileri yokmukafamçokkarıştı
sen biraz daha açık yazsan bizde sana teşekkür etsek minnet duysak dua etsekkolumunekankayizsmile
düğünüme az kaldı kemik torbası bi gelin olmak istemiyorumsenağlama
bende istanbuldayım aldığın yere gidip alabilirimkaydirigubbakcemile

kızlar topikleri gezerken size rastladım:))) Ben de çok zayıftım 1,65 boy kilo 43'tü. Sizleri öyle iyi anlıyorum ki... Etek giyemezdim pantolon üstümden düşerdi. Yüzüm kaşık kadardı eski fotğraflarıma bakıyorum da şimdi oradan buradan etler fışkırıyor :))) vermeye çalışıyorum:))

Neyse anlatayım; 50 kilonun hayal geldiği zamanlarda kilo almak için habire bişeyler yiyordum 18 yaşında falan yani... Ama nafile bir de tabii sıkıntılarımda vardı, babamı kaybettim o ara evlilik telaşı falan hepten düştüm... Sonra One a Day women herkes biliyordur belki o vitamini kulanmaya başladım. Halsizlik ve uykusuzluktan dolayı vücuttan düşmüştüm iyicene. Sonra yediklerim yaramaya başladı zevk alarak yemek yemeğe başladım.. Zaten buradaki genel sorun iştahsızlık ve yemekten zevk almamak hani hep derler ya annelerimiz istemeyerek yenilen yemek yaramaz diye çok doğruymuş.

Bir de evlendikten sonra doğumkontrol hapı üstüne tuz biber oldu.ılk kullandığım zamanlarda kilo yapmadı bende 1 seneden sonra kilo aldırmaya başladı yani hemen kilo etkisini göstermiyor. Sonra gel zaman git zaman şu an 60 kiloyum hatta kışın üstüne bile çıkıyorum:(( Geçen yaz ilk defa hayatımda diyet yaptım. Şu an 28 yaşındayım. Yani kısaca kullandığım tek bir vitaminden mi evlilik hayatının düzeninden mi, bir de masa başı işim var ondan mı bilmiyorum ama kilo almayı başardım. Benim için 50 hayaldi dediğim gibi. Ama bu bir gerçek insan ister istemez berlli bir yaştan sonra kilo almaya başlıyor ve kalıcı oluyor artık...

One a Day women bu ilaç ismini duymuştum ama hiç denemedim bilmiyorumkismile
akşam eczacı ile bir görüşeyim
banada doktor demişti kadınlık hormonların çalışınca kilo alırsın
bizim hanımda zayıftı evlenince hormonlar çalışınca kilo aldı demişti:ecrin_bebek:

kızlar topikleri gezerken size rastladım:))) Ben de çok zayıftım 1,65 boy kilo 43'tü. Sizleri öyle iyi anlıyorum ki... Etek giyemezdim pantolon üstümden düşerdi. Yüzüm kaşık kadardı eski fotğraflarıma bakıyorum da şimdi oradan buradan etler fışkırıyor :))) vermeye çalışıyorum:))

Neyse anlatayım; 50 kilonun hayal geldiği zamanlarda kilo almak için habire bişeyler yiyordum 18 yaşında falan yani... Ama nafile bir de tabii sıkıntılarımda vardı, babamı kaybettim o ara evlilik telaşı falan hepten düştüm... Sonra One a Day women herkes biliyordur belki o vitamini kulanmaya başladım. Halsizlik ve uykusuzluktan dolayı vücuttan düşmüştüm iyicene. Sonra yediklerim yaramaya başladı zevk alarak yemek yemeğe başladım.. Zaten buradaki genel sorun iştahsızlık ve yemekten zevk almamak hani hep derler ya annelerimiz istemeyerek yenilen yemek yaramaz diye çok doğruymuş.

Bir de evlendikten sonra doğumkontrol hapı üstüne tuz biber oldu.İlk kullandığım zamanlarda kilo yapmadı bende 1 seneden sonra kilo aldırmaya başladı yani hemen kilo etkisini göstermiyor. Sonra gel zaman git zaman şu an 60 kiloyum hatta kışın üstüne bile çıkıyorum:(( Geçen yaz ilk defa hayatımda diyet yaptım. Şu an 28 yaşındayım. Yani kısaca kullandığım tek bir vitaminden mi evlilik hayatının düzeninden mi, bir de masa başı işim var ondan mı bilmiyorum ama kilo almayı başardım. Benim için 50 hayaldi dediğim gibi. Ama bu bir gerçek insan ister istemez berlli bir yaştan sonra kilo almaya başlıyor ve kalıcı oluyor artık...

Valla canım keşke bende senin gibi olsam da yazsam buraya.Ama yediklerim yaramıyor.Normal kiloda olan arkladaşlarımdan çok yiyoruma ama yok onlara yarıyor bana yaramıyor bir de 1 saatte yer arkadaşım off offcokacimcoook:sinifsinif:

içime umut ışığı doğdu sanki
ay canım benimmm halimizi en iyi sen anlarsın yazda geldi zayıflık dahada çok belli oluyor heleki milletin olumsuz eleştirileri yokmukafamçokkarıştı
sen biraz daha açık yazsan bizde sana teşekkür etsek minnet duysak dua etsekkolumunekankayizsmile
düğünüme az kaldı kemik torbası bi gelin olmak istemiyorumsenağlama
bende istanbuldayım aldığın yere gidip alabilirimkaydirigubbakcemile

tatlım ben netten alıyorum, sahibinden.com dan. ben defalarca aldım herhangi bir problem olmadı.

daha önce denediğim şeylerden de bahsedeyim. bulk die bi toz kullandım lisede hiçbir işe yaramadı.doktora gittim kan iğneleri filn yine olmadı. polen bal karısımlarıvs.. aklıma gelmeyen bir sürü sey. en son gainfast yani sporcu içeceklerinden aldım, balçık gibi bişey oluyo. yine bütün umutlarım suya düştü. en son denediğim ve tek işe yarayan ürün bu oldu. ama düzenli kullanmazsanız işe yaramaz. ürünü en son geçen sene kullandım, midem büyüüğü için ürün bittikten sonra da geyet güzel yedim. ama yaz gelince bnm iştahım tamamen gidiyor. küçüklüğümden beri böyle. hemen bu ürünen tekrar almaya karar verdim ama ahmet bey'i bulamadım. yemin ederim oturup ağladım.sonra nette tekrar araştırıp sahibinden.com da buldum ve şimdi çok mutluyum. hemen 51 e cıktım. daha da alırdım ama 52 yi geçince aşırı göbekleniyorum. o yüzden yavaş yavaş kilo almaya çalışıyorum

aklınıza takılan başka bir şey varsa sorun, bnm aklıma bunlar geliyo bi tek:( ha bi de arkadslar ürün 55 tl. en az bi ay gidiyo ki zaten ben bi ayda 10 kilo almıştım ama çok abartı yemiştim.ürünü kullanmayacaksanız da yine bir tavsiye, iştahınızı zorlayın. her öğünde azcık da olsa fazla yiyin. bol bol fındık fıstık tüketin.

ben kendim başardım çok uğraştım gerçekten 1.70 boy ve 49 kiloydum giydiğim bile yakışmıyodu ama şimdi 60 kilom çooook memnunum. nasıl aldığıma gelince önce evde kendim bi karışım hazırladım bal,pekmez, içine keçi boynuzu tozu, çüörek otu tozu, ve üzüm çekirdeği tozu ve zencefil hepsinin farklı farklı vitaminleri var zaten bunu aklıma geldikçe 2 çorba kaşığı falan yedim....... sonra sağlıksız biliyorum ama belli bir süre yatmadan önce bişeyler yiyip yattım şimdi inanılmaz rahatım dünya varmış diyorum ama bu arada iştahımda çok açıldı durdurumıyorum kendimi

ben kendim başardım çok uğraştım gerçekten 1.70 boy ve 49 kiloydum giydiğim bile yakışmıyodu ama şimdi 60 kilom çooook memnunum. nasıl aldığıma gelince önce evde kendim bi karışım hazırladım bal,pekmez, içine keçi boynuzu tozu, çüörek otu tozu, ve üzüm çekirdeği tozu ve zencefil hepsinin farklı farklı vitaminleri var zaten bunu aklıma geldikçe 2 çorba kaşığı falan yedim....... sonra sağlıksız biliyorum ama belli bir süre yatmadan önce bişeyler yiyip yattım şimdi inanılmaz rahatım dünya varmış diyorum ama bu arada iştahımda çok açıldı durdurumıyorum kendimi

YUa bende öyle istiyorum yani ilaç kullanmadan bende senin gibi yapabilsen keşke

ben herhangi bir telefonla irtibat kurmadım arkadaşlar, sahibinden.com da buldum ürünü. alışveriş zaten güvenli orda.

Canım aynesin kahvaltılık sütü demişsin kalorisi fln mı yüksek??

hayır cnm, kalorisi düşük ama besin değeri yüksek.içinde buğday, yulaf,ceviz,bal vs.. bi sürü şey var. c,,b6,b1,b12 gibi bi sürü vitamin var. ben kahvaltı yapamadığımda ya da ek öğün yiyemediğimde ek olarak alıyorum.

YUa bende öyle istiyorum yani ilaç kullanmadan bende senin gibi yapabilsen keşke

kesinlikle yapabilirsin canım ki öyle olsaydı ben yapamazdım yemek yemek işkence gibi gelirdi aslında harika bişeymiş:) böyle karışımlardan hoşlanmıyosan ki sevdiğin şeylerle sende bi karışım hazırlaya bilirsin içinde mutlaka bal pekmez olsun.... özellikle bi süre gece yatmadan hemen önce yemek ye ılık süt iç ama asla PEKMEZLE SÜTÜ eynı anda İÇME... ben o hatayı çok yapmıştım tamamen birbirinin etkisini götürüyo.. :sm_cool:

aklınıza takılan başka bir şey varsa sorun, bnm aklıma bunlar geliyo bi tek:( ha bi de arkadslar ürün 55 tl. en az bi ay gidiyo ki zaten ben bi ayda 10 kilo almıştım ama çok abartı yemiştim.ürünü kullanmayacaksanız da yine bir tavsiye, iştahınızı zorlayın. her öğünde azcık da olsa fazla yiyin. bol bol fındık fıstık tüketin.

canım anlamadım galibaakannehir
evlilik stresime ver
şimdi sahibinden bomba diyemi arama yapıyoruz tam olarak adı ne
dün ara tara bulamadım.sağlık kurumunda çalışıyorum tanıdık eczacı aktar çok var
orda bulamazsak bile başka yerden muhakak bulurum ismini cinsini ver yeterliii
tek umudumuz sensin southsidemmmmmmolumunekankayizsmile

canım anlamadım galibaakannehir
evlilik stresime ver
şimdi sahibinden bomba diyemi arama yapıyoruz tam olarak adı ne
dün ara tara bulamadım.sağlık kurumunda çalışıyorum tanıdık eczacı aktar çok var
orda bulamazsak bile başka yerden muhakak bulurum ismini cinsini ver yeterliii
tek umudumuz sensin southsidemmmmmmolumunekankayizsmile

evet cnmm xkardelenx arkadaşımın dediği gibi. sahibinden.com da bomba kilo aldırıcı diye ara.valla sizi motive etmek için önceki ve sonraki hallerimin resimlerini koymak isterdim ama hem resim eklemeyi bilmiyorum hem de sanırım 100 msj dolmadan koyamıyorum:(

kesinlikle yapabilirsin canım ki öyle olsaydı ben yapamazdım yemek yemek işkence gibi gelirdi aslında harika bişeymiş:) böyle karışımlardan hoşlanmıyosan ki sevdiğin şeylerle sende bi karışım hazırlaya bilirsin içinde mutlaka bal pekmez olsun.... özellikle bi süre gece yatmadan hemen önce yemek ye ılık süt iç ama
asla PEKMEZLE SÜTÜ eynı anda İÇME... ben o hatayı çok yapmıştım tamamen birbirinin etkisini götürüyo.. :sm_cool:

guzelim sana ters tepki yapmi$ olabilir, bu bunye meselesidir. "asla pekmezle sutu ayni anda içme" yazman çok yanli$. ben 3 aydir sut pekmez kari$imini içiyorum ve çOK çOK faydasini gordum. tabi bu kari$imi içmeden 1saat once ve içtikten 1 saat sonra su içmiyorsun, aksi halde tabiki fayda goremezsin :sm_cool: bilginize guzelim delikafadulden

Back