geldim geldimm. 50 msj dolmadan özelden msj atamyorum üzgünüm ama burda uzun uzun anlatıcam. ben zayıflık yüzünden hayata küsmüş biriydim. 165 boy 41 kilo. herkes burun kıvırarak bakıyodu resmen artık o kadar gaza geldim ki netten kilo aldırıcı araştırmaya başlaım. ilk aldığım iran iksiri idi, ama ne yazıkki sahte cıktı. sonra bomba adlı ürünle karşılastım, alanların yorumlarını okudum tamamı istediği sonuca ulaşmıştı. bi de satıcı işe yaramazsa para iadesi diye çok emin cümleler kullanıyodu. ben de aldım ve çok çok düzenli kullandım. biraz da kendimi zorlayarak 52 buçuk kiloları gördüm. kendime güvenim geldi,etraftakilerin bakışı değişti. hala konu komşu kapıya gelip bana kilo almak için ne kullandın dio soruyolar. sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim ki ürün satıcısyla müşterisi olmam dışında hiçbir alakam yok, ben sadece kilo alamamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğim için kimse bu derdi çekmesin istiyorumm.
Tamıtamına seninle aynıymışız.41 kilo,1.65 boyundayım.Çok şaşırdım,umarım bende alırım.Bomba derken ben espri olarak anladım.Yazdıklarınızı baştanm sona okudum çünkü.Bakalım almayı düşüneceğim.Bana diyetisyenim2 hap vermişti,isimlerini unuttum.Zaten hem çok pahalı hem de aynı kilodaydım.Ama ya bir şey olursa diye korkuyorum.İnternet üzerinden mi verdin canım o ilacı?Çok sağol o kadar yazmışsın.vereliniortakcokacimcoook:içelim: