Umutsuzum..P...n'e rağmen bir gün 1 kilo alıyorsam ertesi gün o 1 kilo uçuyor.
ne kadar süredir kullanıyorsun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutsuzum..P...n'e rağmen bir gün 1 kilo alıyorsam ertesi gün o 1 kilo uçuyor.
Perşembe günü haftası olacak.ne kadar süredir kullanıyorsun ?
İştah açmadı ama yemek yerken tıkanmıyorum artık.Bazen çıkaracak gibi oluyordum o kalmadı.Yersem yiyorum öyle ''çok acıktım bütün masayı silip süpüreyim.'' demiyorum.bir kutu bitince belki fark olur,ben kutuyu bitirince tartıldım,çünkü hep kilo aldım zannedip tartıya çıktığımda fark görmüyordum,bir hafta erken bayağı, çok yöntem denedim bende vitaminler balık hapları filan hiç bişey değiştirmemişti,bunda iştah bayağı açılıyor çok yemeye başlıyorsun ondan etkili oluyor
arkadaslar ben sıze solıyeyım P....N i ben kullndım daha once.42 ıle basladım 10 gunde 44,5 oldum.o derece ıstah actı.dewm etseydım dahada alırdım emınım.ama bakalım bırakınca nolcak dedım we bıraktım 1 hafta ıcınde eskı kıloma gerı döndum ne iştah kaldı ne bişi.oyuzden ıcerken ne kadr kılo alırsanız alın bırakınca gıtcek hepsı.bosuna cok ıcıp cok kılo almayın aksıne catlaklarla ugrasmayın derim.cunku ılac kılo aldırmıyor ıstah acıo dolayısıyla kendınız yıyerek alıosunuz yanı.ee iştah gıdınce hepsı gerı gıdıo.baska yöntem arıyoum 3 aydır ben....hala 42,5 kıloyum
canım ben sahibinden com dan ahmet beyden ürünü satın aldım.bugün elime ulaştı ürün.ama ürünün kutusu sitedekinin aynısı değil çelişkiye düştüm.sen ürünü aldığında kutu ne renkti.üzerinde nasıl bi resim vardı.orjinal yazıyo ama tereddüte düştüm yinede.inş kilo alırım.sonucuda buraya yazarım.evet internetten. sahibinden.com da ahmet yıldırım die ara :):) ürünü incelediktan sonra istediğin yerden alırsın
çok doğru,bakalım ben aldığımı muhafaza etmeye çalışacağım şurubu azaltıp bırakarak, şunun şurasında azıcık kilo aldım çabuk kaybetmek istemiyorum,savaşayım biraz yine de olmazsa sil baştan eskiye dönüş artık yapacak bişey yok düzenli yemeye çalışıp oluruna bırakırım :) çok sıkıntılı dönemlerde örneğin ağır griplerde kilo vermemek adına en azından kullansak fena da olmaz sanki :) ihtiyaç anında kullanmak
canım birden bire bırakma 2 günde bir iç ben öğle yaptım ama öğünlerine dikkat et kahvaltıyı mutlaka yap ve gece yatarken mutlaka yemek ye :)
cnm bu pudingli petibör olayını ben söyle yapıorum sütü unu sekeri pisiriorum muhallebi gibi oluo kaseye koyup icine kakaolu petibörlerden kırıp karıstırıorum sıcak sıcak cok güzel oluo aynı etkiyi gösterir mi bu arada boyum 1.78 kilon 37-38 falan :26: sabah 11-12 gibi yiorum bide aksam 5 e dogru yiorum birde 9-10 arası ekmek arası tost gibi seler yiorum sence nasıl tawsiyen war mı bana yardımcı olursan cok sewiniriimm:26:şuan hayli kilolu biri olarak bir öneride bulunacağım:)
ben yulaf vardır bilir misiniz, onu sütle karıştırıp geceleri yiyordum üstüne de şeker çok lezzetli oluyor
inanın çok kilo aldırdı bana,
bir de puding yaparken ablam aralarına petibörden katlar yapar
hem inanılmaz lezzetli hem inanılmaz kalorili olur.
bir de çok uyur musunuz bilmiyorum ama uyku iştahı kapatıyor,
uykuları azaltmak da çare olabilir,
ama esas gece tatlı vs yiyip yatmak o kalorileri direk kilo yapıyor.
arkadaşlar 39 kilo olanlarınız var ne olur savsaklamayın bişeyler yiyin üzüldüm görünce
karaciğeriniz çok yoruluyor, mümkünse bir dahiliyeciye görünün kontrollerinizi yaptırın.