• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

adı ne canım? Bir de fiyatı nedir?
Ne kadar sürede aldınbu kiloyu?
Yazarsan sevinirim senin yerinde olmak isterdim :)

canım bi sürü marka ve çeşit var. benim kullandığım universal marka gain fast diye bir ürün. kilo aldırıcı. fiyatlar markalara ve ürünün kilosuna göre değişiyor. benim aldığım ürün 1kg'lığı 60tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.kadıköyde bir eczaneden almıştım. daha büyükleri de var onlar daha avantajlı oluyor. günde 1-2 ölçek içersen 1kg 1 ay gidiyor aşağı yukarı. ben günde 1 ölçek içtim hep, bi zararı olur diye korkumdan=) herhangi bi problem yaşamadım ama önceki msjımda da dediğim gibi öncelikli olarak doktora gidip gerekli testleri yaptırmak lazım.kan testlerin falan herşeyin normalse ve yine de hiç bir şekilde kilo alamıyosan kullan.

canım evet bu mamayı içenler karaciğer enzimlerine baktırmalı normalse içmeli
bende kakoğlu olandan süte karıştırıp1 küp içtim ama yine kilo almadım dahada zararı olur diye içmiyorum

canım bi kutuyu ne kadar sürede içtin, düzenli kullandın mı? bi kutu dediğin ne kadarlıktı?bazı markalar daha geç aldırmaya başlıyor diye biliyorum. farklı bir ürünle devam etseydin başlamışken keşke. ben bu içeceklerin düzenli kullanımla kesinlikle kilo aldırabileceğine inanıyorum. vücuda yüklediği kalori falan inanılmaz yüksek. zaten bu yüzden de uzun süre kullanımı zararlı. kutuların üstünde yazıyor zaten bi ölçekte ne kadar kalori alınabileceği. doğru markalar kullanılmalı tabi, bazıları tamamen ticari ürünler olabiliyor.

canım bi sürü marka ve çeşit var. benim kullandığım universal marka gain fast diye bir ürün. kilo aldırıcı. fiyatlar markalara ve ürünün kilosuna göre değişiyor. benim aldığım ürün 1kg'lığı 60tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.kadıköyde bir eczaneden almıştım. daha büyükleri de var onlar daha avantajlı oluyor. günde 1-2 ölçek içersen 1kg 1 ay gidiyor aşağı yukarı. ben günde 1 ölçek içtim hep, bi zararı olur diye korkumdan=) herhangi bi problem yaşamadım ama önceki msjımda da dediğim gibi öncelikli olarak doktora gidip gerekli testleri yaptırmak lazım.kan testlerin falan herşeyin normalse ve yine de hiç bir şekilde kilo alamıyosan kullan.

anladım tesekkürler(: evet yaptırdım tahlil falan kansızlık çıktı brz sdce onun dışında bişsey yok.Almayı düsünyrmcokacimcoook

bende kan tahlili yaptirdim ama biraz tiroid bezim yavas calisiyormus ve doktor bana suan normalde kabiz olman lazim nasil dedi.ben valla makine gibiyim durmak yok dedim hahaha.ama öyleyim.alamiyorum kilo yaaaaaa.az 5 kilo alsam iyi.ama yediklerim yaramiyor.doktorda parazitten süphelendi.yarin sabah 8 de uyanip örnegimi verebilirsemm örnek vericem doktora.insallah parazit vardir yaaaa.oda yoksa.demek bi ömür bu sekil kalicam.yav milet ogullarina istemeye basladilar beni.yeni kiz saniyorlar.bide minyon bi tipim var.yanimda 3 yasinda bi cocuk görünce kardesinmi diyorlar ya.....hehehehee.oglum deyince soka giriyorlar.

gzel* kansızlığın bi hapı var felaket kilo aldırıyomuş kansızsan ona bi bak derim benim normal fazla demir zararlıymış diye kullanamadım

bende de var kansızlık ialcımın ismi m... ile başlıyor senin bahsettiğin hangisi canım kilo aldıran?

kızlar niye isim vermiyosunuz zaten paylaşım için burdayızz tüm topic lerde isim veriliyorr pproblem değil yani:enbuyukkk:

Mesela southside 1,5 ayda 41 kilodan 52ye çıktım demişsin süper
ama ürünün adını söylememişsin kaydirigubbakcemile4
b yle başlıyo a yla bitiyo demişsn. Açıklığa kavuşturalım ürünün ismi BOMBA mı??

canım bi kutuyu ne kadar sürede içtin, düzenli kullandın mı? bi kutu dediğin ne kadarlıktı?bazı markalar daha geç aldırmaya başlıyor diye biliyorum. farklı bir ürünle devam etseydin başlamışken keşke. ben bu içeceklerin düzenli kullanımla kesinlikle kilo aldırabileceğine inanıyorum. vücuda yüklediği kalori falan inanılmaz yüksek. zaten bu yüzden de uzun süre kullanımı zararlı. kutuların üstünde yazıyor zaten bi ölçekte ne kadar kalori alınabileceği. doğru markalar kullanılmalı tabi, bazıları tamamen ticari ürünler olabiliyor.

can bende carrefour gibi alışverişmerkezlerinde şubeleri olan gnc diye bir mağzadan aldım sporcular kullanıyomuş doktorum tavsiye etmişti bir küp tü yani boyu 25 cm gibi olan plastik kutu.bir buçuk ayda sütle birlikte tükettim ama hiç faydasını görmedim praktende çok uyku yapıyo içemiyorum düğünümede 14 hafta var iyicene zayıfladım kilo almak için harıl harıl topiklerde geziyorumm:çok üzgünüm:

ben iştah açıcı bitkisel bi ürünle bi bucuk ayda 41 kilodan 52 ye cıktım. ürün zaten muhakkak internette karşılaştığınız bir üründür. şimdi 49 a düştüm

canım markayı atsana özleden mesaj bana bende kullanayım,Allah korusun haberlere çıkıyorlar korkuyorum ama yapcek bişi yok.:emir_bebek:boshayallersmile

geldim geldimm. 50 msj dolmadan özelden msj atamyorum üzgünüm ama burda uzun uzun anlatıcam. ben zayıflık yüzünden hayata küsmüş biriydim. 165 boy 41 kilo. herkes burun kıvırarak bakıyodu resmen:( artık o kadar gaza geldim ki netten kilo aldırıcı araştırmaya başlaım. ilk aldığım iran iksiri idi, ama ne yazıkki sahte cıktı. sonra bomba adlı ürünle karşılastım, alanların yorumlarını okudum tamamı istediği sonuca ulaşmıştı. bi de satıcı işe yaramazsa para iadesi diye çok emin cümleler kullanıyodu. ben de aldım ve çok çok düzenli kullandım. biraz da kendimi zorlayarak 52 buçuk kiloları gördüm. kendime güvenim geldi,etraftakilerin bakışı değişti. hala konu komşu kapıya gelip bana kilo almak için ne kullandın dio soruyolar. sahip olduğum her şey üzerine yemin ederim ki ürün satıcısyla müşterisi olmam dışında hiçbir alakam yok, ben sadece kilo alamamanın nasıl bir şey olduğunu bildiğim için kimse bu derdi çekmesin istiyorumm.

ürünün adı bomba. sahibinden.comdan aldım ben. ürün sadece iştah açıcı, direk olarak kilo aldırmıyor.
w-max die bi şey var sakın bulaşmayın, aldığım gibi duruyo. iğrenc bi tadı ve kokusu var;içilmio.
bi de tavsiyemi dinlerseniz ahmetyıldırımdan alın, ben cok memnunum. ama araştırıp orjinal olduğuna emin olduğunuz bi yerden de alabilirsiniz. bu arada canlarımmm gece yatarken süt içiyoruz, dut pekmezleri var onlardan alıp günde bi iki kaşık yiyoruz. sonraaa ara öğün yiyemeyenler yada kahvaltı yapamayanlar için aynes in kahvaltılık sütü var ondan kullanabilrsiniz. kesinlikle sinir stras yok, ben kilo aldıysam herkes alır. öpüyorum hepiniziii

Back