• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başaranlar ve nasıl başardıkları :)))

prakten kullanan arkadaşlar sizler günde kaç ölçek içiyorsunuz şurubu? ve ne zaman?
ilacın prospektüsünde gnde 3 defa 3'er ölçek yazıyor ama hem çok uyuttuğundan hemde oruç tuttuğumdan 5 3 gündür ilacı gece yatmadan 1 saat önce falan 2 ölçek içiyorum.yeterli mi sizce?

prakten kullanan arkadaşlar sizler günde kaç ölçek içiyorsunuz şurubu? ve ne zaman?
ilacın prospektüsünde gnde 3 defa 3'er ölçek yazıyor ama hem çok uyuttuğundan hemde oruç tuttuğumdan 5 3 gündür ilacı gece yatmadan 1 saat önce falan 2 ölçek içiyorum.yeterli mi sizce?

Ben de aynı şekilde gece yatmadan içiyordum uyku problemim olduğu için. Ama Ramazan ayında değiştirdim.yine 2 ölçek ama iftardan hemen sonra içtim. Hem tatlıyı bol bol yiyebildim hem de gece sahura kadar baya acıktım ağzım hiç boş durmadı. Ben sahura kadar ayaktayım da.. boshayallersmile

canım çok teşekkürler paylaşımın için
ama ben çiğ yumurta kesinlikle içemem
ramazandan sonra gece kek yada bebe bisküvisi süt ve ballı çörek otu karışımına başlıcam inş..
3 ayda 10 kilo harika!:lepi:
45 kiloyum bende 3 ay sonra 55 olduğumu düşünemiyorum ki:lepi:
ben 50-52'ye bile razıyım:lepi:

tatlim cig yumurtayi degil icmek dusuncesi bile midemi kaldiriyordu... ama iyice karistirdiktan sonra cabucak (sutun yuzeyi sarilasmadan iciyordum). cok onemli bir kismi cunku yumurta... proteinsiz kilo alinamaz...

Ayy gerçekten çok teşekkürler yaa. Yaptığın gerçekten çok mantıklı. Sen aslında sağlıksız bir şekilde kilo almamışsın ki. Süt, yumurta,bal ile kilo almışsın. Küçükken ben hastalanınca annem süt yumurta ve balı karıştırıp içirirdi hemen ayağa kalkardım vall :) Bana o günleri atırlattın sağol canım :)opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bak sen 1.78 - 45 kiloymuşsun. İlk 10kiloyu gerçekten sağlıklı almışsın ve 55 olmuşsun ki boyuna göre çok normal. Ben şuan 50kiloyum boyum 1.70. Aslında çooook zayıf durmamam lazım ama ben çok zayıf duruyorum. Kalça yok çünkü bende :( Senin nasıldı canım onu da anlatır mısın.?:1hug:

tatlim bu karisimin bir de soyle bir durumu var homojen aldiriyor kiloyu... ben oyle bulk ile filan kilo alan kadinlar gordum, ya bacaklar sismis ya kalca ya da bel.. yere koyup cizsen beni ve 5 cm disindan ikinci bir cizgi cizsen aynen oyle oldum... koocaman bir JLo (42 beden) kalcam oldu 36D beden goguslerim... (kilo vermekten onlar kuculur diye korkuyorum inanmazsin :))))

ben oyle ilacla filan kilo alinip verilmesini dogru bulmuyorum... kimyasallar karacigeri berbat ediyor ve mutlaka hormanlari bozuyor... dogal dogal soyle saglika alin kilocuklari... hepinizi operim Xxx

bende kendimi bildim bileli bal pekmez içiceksem süte karıştırır içerim ama bi yazı okudum kafam karıştı diyoki;

Süt, çiğ olarak tüketildiğinde tam protein besin olmasına rağmen yağ da içerdiği için kendinden başka bir besinle zor karışır. Buna rağmen günümüzde yetişkinler diğer yiyecekleri devamlı soğuk sütle "yıkarlar". Süt mideye girdiğinde hemen kesilir ve mevcut başka bir yiyecek varsa kesilmiş süt tanecikleri diğer yiyecek taneciklerinin etrafında pıhtılaşır, onları mide özsularından yalıtarak sindirimi geciktirir, çürüme başlangıcına ortam sağlar. Bu yüzden süt tüketimi ile ilgili ilk ve en önemli kural şudur: "Ya tek başına iç, ya da içme."

of ya bütün yazılanları okudum bende pek çok şey denedim ballı, polenli, pekmezli karışılar.. prakteni de kullandım ama bi fayda göremedim, olmuyo olmuyo :sinifsinif:

küçüklüğümden beri zayıf bi insan olarak son senelerde bunu problem haline getirmiştim.. bikaç kez doktora gittim ve vitamin ilaçları kullandım ama hiç fayda etmedi..hatta 3-4 gün içinde dut pekmezi içtiğimi bilirim kilo almak için..:roflol: yaklaşık 42-43 kiloydum 3 sene öncesine kadar.. şimdi 53 üm boyum 1.63 ve bu bana yetiyor guclubacismile bu uzun bir süre aslında kilo almak için.. ama nasıl aldım bilmiyorum sanırım kafaya takmamaya başlayınca kilo almaya başlıyorsunuz.. herşeyi çok fazla düşünmeyin stresi hayatınızdan azda olsa çıkartmaya çalışın ve kendinizi kilo konusundan soyutlayın.. kendinizi olduğunuz gibi sevmeye başlayınca alabiliyorsunuz bence.. birde yemeklerde biraz kendinizi zorlayın örneğin 1 dilim fazladan yiyin ve bolbol süt için.. hepimizin hayalinin gerçek olması dileğiyle buyrunnnnnnnnn

48 den 52 kiloya çıktım,idealimde 54 zaten..tatlıyla aram yoktur ama bol bol tatlı yedim su içtim,zaten tatlı yemeye başlayınca ardı arkası kesilmiyor sürekli açmış gibi hissediyorsunuz.üç öğün yemeğin her öğününden sonra mutlaka tatlı bişeyler yiyin,acıkma süreniz kısalacaktır.

bende çok zayıfım yaa :(

boyum 167 kilom 48...

9 kilo almam gerekiyor.. Daha 50 kiloyu hiç görmedim...

Sadece hamileyken... o zaman çok sevinmiştim.. 20 kilo aldım ama 1 gram kalmadı :(

sanırım bu biraz da genetiğe bakıyor.. benim annem de hiç kilo alamazmış..

benim kaderim bu sanırsam...

Çocuk reyounundan giyinmekten BIKTIM!!!

bn çörekotuyla aldım tokken 1 çay kaşığı balla çiğneyin yutun dikkat edin de fazla almayın 52 den 57 ye çıktım bıraktım:)
bende bu ballı çörek otunu çok duyar oldum ve denemek istiyorum.her yemekten sonra mı yeniyo acaba ? bide çörek otunun bağırsakları çizer gibi zararlarıda oalabilir deniyo ama sen kullanmışsın madem bilirsin herhangi bi sorun yaşadın mı ?CADIARZU

bende hamılelıgımde 25 kılo almıstım ama benımde hıcbırı kalmadı .evet cehıtlenbık arkadasım galıba bunye meselesı ......ve benımde annem ck zayıf galıba benım kaderımde hep zayıf kalmak

southside bende denemek istiorum bu bombayı ama korkuyorum:( birde araştırdım 2 çeşitiyle karşılaştım bu senin dediğinin üzerinde canavar gibi bi resim var sanırım dimi kaydirigubbakcemile3..kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi bana çok kararsız kaldımbilmiyorumkismile

ay canım benim ne güzel hiç hayıflanmadan hepimize cevap verdin Allah razı olsun senden
1 hafta sonra maaşımı alıyorum alınca sipariş etmeyi düşünüyorum
vesilenle kilo alır duacın oluruz inşallah
peki yan etkileri varmıymış ben netten baktım sadece kullanmayın zararlı böyle şeyler diyolar detayı yazmıyo
daha gençliğimizin baharında hastalıklara yakalanmayalım 4 5 kilo içinbilmiyorumkismile

arkadaşım alıcam yazmışsın merak ettim aldınmı sonuç nedir bilmiyorumkismile

kızlar ben de 3 kilo aldım..4 ay önce işe başladım sürekli oturduğum için fırsattan istifade bol bol yedimm. her sabah muhakkak kahvaltı yapıyorum. bi sabah evden sandviç yapıosam bir sabah 2 tane poğaça alıp yedim. öğlen yemeğe çıkıyoruz, sulu yemek,makarna yada pilav vs.... 2 saat sonra falan çikolata bisküvi atıştırıyorum. hatta bazen sandviçte yiyorum akşam üstü... işten çıkıp eve gidince de yemek yiyorum ekmeğe fazlaca yükleniyorum. 4 aydır bu tempoda 3 kilo aldım. biraz daha almayı düşünüyorum aynı tempoda devam:lepi:

arkadaşlar merhaaba,

astım alerjim oldugu icin doktorum aerius diye bir ilac verdi bu ilacın iştah actıgı dogrumu ben sürekli acıkıyorum birde yanında zayıfım diye polivit c verdi sizce bunlar ac karnına mı etkili olur tok karnınamı doktorum farketmez dedi ama eczane tok karnına dedi. bir yerde okumuştum kilo almak icin yemeklerden önce icilir kullanıp kilo alan varmı? teşekkürler

sigarayı bıraktım burda adını vermek nekadar doğru bilmiyorum ama pr-----n die bi şurup var iştah açıyor.. vitamin ve b12 de çok etkili oldu bunları kulanmaya başlayın 10 güne kadar değişimi fark ediceksiniz...

Back