Başak erkeği mi ikizler erkeği mi ? Hangisi daha sorunlu ?

Şimdi burada ciddi ciddi insanları burçlarına göre mi sınıflıyorsunuz? İnşallah halisünasyon görüyorumdur.

Usttekinin beynini/zekasini, alttakinin de fiziksel gorunusunu istiyorum. Burcu farketmez kizlar. :KK70::confused:

s-cb57ec4bb9e86c78c86a6acaa1726aef985d6202.jpg

901.jpg

Ay burcu duygusal ilişkilerdeki tutumunu belirler diyip tartışmaya yeni bir soluk getireyim :halay:

Bu arada istatistiki bir bilgi paylaşayım en sadık eşler Boğalar, suç işlemeye en az meyilli burç ikizlermiş. Şu an hüküm giymiş tüm suçlular arasında en az ikizler burcu varmış.

Youtube da mı izlediniz, ben de aynen bu bilgileri içeren bir video izlemiştim de orada :KK56:

Bende Başak burcuyum eşimde Başak söyle diyim sorumluluklarını biliyo erkek olarak koca olarak üzerine düşeni yapar evet romantik değil duygusal değil ama düşünceli ve merhametli mantıklı bi şekilde konuşursan her konuda ikna edebilirsin

Başak tecrübem yok ama her ne kadar hayatımın yamuğu bir ikizler olmuş olsa da :KK22: inanmayın burçlara bu kadar efendim. Burda büyük sorunlu partnerlerle ilgili bir istatistik yapılsa eminim karmakarışık bir liste çıkar, şu ya da bu burç büyük fark atmaz bence.:KK59:

erkeklerın hepsı bırbırınden sorunlu :D
ama basak ıle ıkızler arasında ıkızler bı tık daha olumlu

erkeklerın hepsı bırbırınden sorunlu :KK70:
ama basak ıle ıkızler arasında ıkızler bı tık daha olumlu
Neden ikizler bir tık daha olumlu :)

yükselenleri de yazayım :)

Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç

Ben boğayım yükselenim oğlak

Neden ikizler bir tık daha olumlu :)

yükselenleri de yazayım :)

Başak erkeğinin yükseleni akrep
İkizler burcunun yükseleni koç

abow hem akrep hem başak
zor cok zor ıkı bastan zor
ıkızler de koç da benım mızacıma daha yakın oldugundan sahsen ben daha ıyı anlasıyorum burcum yay yukselenım kova ondan heralde
babam da abımde başak baya sıkıntılı basaklar
hele akrep burcuyla sahsen hıc anlasamıyorum sızın burcunuz ıcın akreple anlasabılecegınızı de sanmıyorum

abow hem akrep hem başak
zor cok zor ıkı bastan zor
ıkızler de koç da benım mızacıma daha yakın oldugundan sahsen ben daha ıyı anlasıyorum burcum yay yukselenım kova ondan heralde
babam da abımde başak baya sıkıntılı basaklar
hele akrep burcuyla sahsen hıc anlasamıyorum sızın burcunuz ıcın akreple anlasabılecegınızı de sanmıyorum

Yükseleni akrep olan başak erkeği neden zor sizce ? Ne yapabilirler nasıldır karakterleri

eşim boga kızım oglak ben yay
genele baktıgımda esımle anlasırım yanı ılla toprak grubu toprak la uyum saglar durumuna pek ınanmıyorum aslında
yay burcu olup padısahlık yapan da var yay burcu olup köle olmus olan da var tamamen kultur egıtım biçim aıle etkılıyor sız burclara bakmayın oncelık olarak derım

eşim boga kızım oglak ben yay
genele baktıgımda esımle anlasırım yanı ılla toprak grubu toprak la uyum saglar durumuna pek ınanmıyorum aslında
yay burcu olup padısahlık yapan da var yay burcu olup köle olmus olan da var tamamen kultur egıtım biçim aıle etkılıyor sız burclara bakmayın oncelık olarak derım
Önceki postunuzda yazdınız ya hem başak hem akrep zor diye

Neden zor sizce :110:

Yükseleni akrep olan başak erkeği nasıldır sizce ? karakteri kişiliği mizacı nasıldır ?

Back
X