Başak Burcu Erkegi

arkadaslar sizce ne yapmaliyim ?

• beklemelisin

OY: 6 85,7%
  • bi daha msj atmalisin

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7

cicihemsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
7
2
29
Şimdi biz bi kurs gibi biyerde tanistik. Tanistik derken bn uzaktan gördüm. Sonra ccktan hoslanmaya basladim ama kurs bitene kadar söylemedim. Sonra faceden ekledim.Tanismak istiyorum dedim. Oda neden daha once soylemedin dedi bnde kursda baska islerle msgul olmamak icin dedim. Oda o zmn artik ilgilenebilirsin dedi . Bnde sende istersen tabi dedim . Olur istermisin tabi dedi Sonra o gun aksam konustum nasılsın fln die iste. Sonra bn anlatirmisin kendini biraz dedim . Oda anlatirim tabi ama bunu yuzyuze yapmayi tercih ederim dedi . Bnde daha ilk konusma die daha cok erken oda olur ama kucuk seylerle taniyim biraz seni dedim . Tmm dedi konuştuk fln birazSonra ertesi gun o msj atti. Nasılsın fln die bnde iyiyim sn dedim. Is yerinde biseyler moralimi bozdu fln dedi. Bnde anlatmak istersen okurum dedim. Tmm birazdan anlatirim o zmn dedi. Taaaa ertesi gun oglene kadar msj atmadi. Sonra ancak musait olabildim fln die msj atti. Bn bozuldum baya ama caktirmadim tabi . Neyse bi kac kere daha konuştuk boyle. Sonra bn dedim ki gercekten tanışmak istiyormusun benle . Isterim acikcasi zaten burdan zor oluyo biraz dedi. Haftaya musait msiin dedi. Bnde olur dedim . Boylece buluşmayi da ayarlamis olduk. Ama arada bir hafta var dahaNeyse bu bi hafta icinde arkadaşlarıyla selfie cekinirken kızın birinide cagirmis . Bnde bunu duydum. Msj attım bn gelmiyorum cumartesi die. Neden dedi. Beklentilerimiz farkliymis dedim. Anlamadim dedi. Bnde anlama bosver gelmiycem sadece dedim. Noldu da boyle bi karar aldin dedi. Bn cvp vermedim 2 gün. Sonra arkadasim cagirdigi kiz biraz kasar fln dedi. Bnde pisman oldum msj attım. Iste sinirlendim fln dieOda benle konuşabilirdin dedi. Evet ama tanımıyoruz birbirimiz fln dedim. Bn olsaydim sorardim en azından dedi. Bnde sormak icin msj attim dedim. Bn çağırmadim kimseyi. Ilk defa senden duyuyuorum fln dedi. Ama görmüş herkes dedim . Yapmadim oyle bisey dedi. Bnde tmm sen oyle diyosan dedim . Kb gecn cvp vermedim dedim . Oda sadece tersler gibi olamamis faceden de silmissin deid. Ekledimm . Tmm simdi oldu dedi. Sen cabuk sinirleniyosun fln deid güldük. Yani ilk defa bu kadar sicak konusmustuk aslinda. Sonra artik bulusmak istemzsin sanirim dedi. Bnde hyr isterim ama neden surekli snn hakkinda konusuyolar dedim. Onlar herkesin hakkinda konsuyolar dedi. Bnde umarim oyledir dedim. Ve konuşma bittiBuluşmanin saati belli degildi calistigi icin . Bn bekledim cuma gunu atar die. Atmadi. Cumartesi bekledim yine atmadi . Sinirden cildirdim. Cumartesi aksam msj attim. Bugunki buluşma icin tesekkur ederim dieAdam gördü cvp vermedi Aradan 1 hafta geçti. Bn uzun bi msj attim. Iste 2 gun once isterim deyip buluşalım kararı alip simdi hiçbişey olammais gibi cvp vermiyosun. Istemedigini söyleyebilirsin bunu anlarim ama dengesiz davranmani anlamiyorum fln die . Bunu da gördü ama yine cvp vermedi. Aradan biraz zaman geçti. Bn çalıştığı yere gittim. Sorun neymiş öğreniyim diye . Cagirdim disariya adam hicbisey olmamis gibi davrandi bana sanki hâlâ konusuyomusuz da bn onu ziyarete gelmisim gibi davrandi. Neden msjlarima cvp vermedin dedim. Çalışıyordum dedi. Bnde kolay gelsin sana o zmn dedim ve gittim. Simdi arkadaslar sallamiyor fln desek adam bni görünce heyecanlandi fln yani hani ilk defa tanışmak istedigimi soyledikten sonra karşılastik ve gerçekten oda heyecanladi. Sizce ne yapmaliyim bundan sonra ? Basak erkekleri hep böyle dengesiz midir? Bana bi yardimci olursaniz sevinirim :)

Konu iceriginde daha sonrasi icin ne yapmaniz gerektigi hakkinda bilgi almak istediginiz icin konuyu bdv ye tasiyorum bilginize..

Canım anlatış tarzıni benim beynim kaldirmadi hiçbirşey anlamadım ama sana tek tavsiyem burçlara çok takılma. Benim sevdicegim de aslan burcu, ama gorsen kedi gibidir kedi :)

Konuda dengesiz olan bana basak erkegi gibi gelmedi, gerci basiyla sonunu okudum hepsini okuyamadim,
Sen yine de basak erkeginden uzak dur .
Kocam basak burcu, cocugum basak olmasin diye hamilelik tarihimi ona gore ayarladim, o kadar diyeyim sana
Benim eşimde başak burcu al benden de o kadar
Başak burcu özelliklerine baksanız size daha yararlı olur

Benimkide başak çok gıcık huyları vardır mesela çok patavatsızdır senden hoşlanmıyorsa direk der yüzüne hiç çekinmez bide burnu kaf dağındadır aramaz etmez küsünce tabi küslük uzayınca dayanmaz ama çok iyidirler çalışkan şefkatli dürüst sevdimi tam sever sevmedimi yanına yaklaştırmaz ha bide kin tutarlar

kusura bakmayın ama siz çok dengesizsiniz, adamı siz ekliyorsunuz, daha ortada fol yok yumurta yok sevgili triplerine giriyorsunuz yok artık daha neler ve birde iş yerine gidiyorsunuz bence dengesiz olan sizsiniz, belki sevgilisi vardır söylemiyordur. başak erkeğiyse biraz ilgilenir sonra bırakır sizi, zaten öylesinedir büyük ihtimal, kusura bakmayın ama siz sevgili olsanız nolur kimbilir

Konuda dengesiz olan bana basak erkegi gibi gelmedi, gerci basiyla sonunu okudum hepsini okuyamadim,
Sen yine de basak erkeginden uzak dur .
Kocam basak burcu, cocugum basak olmasin diye hamilelik tarihimi ona gore ayarladim, o kadar diyeyim sana
Ben mi dengesiz davranmışım yani anlamadım ki ? 2 gün önce hiçbişey olmamış gibi konusan sonra bi anda konuşmayı kesen o ama . tavsiyelerin için teşekür ederim :)

Hayır cnm kusura bakılcak bişey yok. Ama gerçekten nerde hata yaptığımı anlayamadım ben . Tmm biraz abartmış olabilirim ama ondan sonra tekrar konuşmaya başlamıştık biz ve hiç bişey olmadan cevap vermeyen de o . cnm bide hastaneye gitme nedenimde gercekten sorunun ne olduğunu öğrenmekti. Öylesine konusup sonradan bırakmak gibi bi niyeti olsa sence mesajda yeter artık yazıp durma fln demez mi sence ? görüşün için teşekürler :)

Cnm herkes aynı şeyleri söylüyor yani özellik olarak ama istemediğini bile pat diye söylemiyor malesef :/ Hastaneye gittiğimde bile sıkıldım konuşmaktan fln demedi. Bi tuhaflık var ama anlayamadım teşekür ederim yorum için :)

Owww bu arkadasi dinle konu sahibi aynen tanimladi ben basagim aynen boyleyim..
Basaklar iyi olur sevdiklerini el ustunde tutarlar yalniz kizdiirmayin derim kendmden biliytm

adam dengesiz değil. normal. soğuduğunu düşünüyorum. isterse 1 değil 10 kızla beraber fotoğraf çekerler, arkadaşı da olamaz mı bu insanın. tripler falan atmışsın ekstradan. mesajlarına yanıt vermediği halde işyetine gittiğinde muhtemelen şaşırdı ki bu heyecanlı tavır ondandı. bu davranışın burçla alakası yok. ilgilenmeyen adam mesaj atmaz.

Benim eşimde başak burcu aynııı anlattığın gibi fazlası var eksiği yok.Hiççç lafını sakınmaz inatçıdır,kindardır,muhalefettir,hep haklı olmak ister,adam dünyaya tepki olarak doğmuş:))

Owww bu arkadasi dinle konu sahibi aynen tanimladi ben basagim aynen boyleyim..
Basaklar iyi olur sevdiklerini el ustunde tutarlar yalniz kizdiirmayin derim kendmden biliytm

yanlız bi okadarda iyi yönleri vardır titiz ve temizdir yardıma ihtiyacın varsa koşar komiktir kendisine cimri olabilir ama sevdiğine bonkördür genelde yani kısacası seviyorsa seni korkma sevmiyorsa sıkıntı büyük lanet bişey olur

Başak kendi burcum tarafsız bir bakış açısıyla şunu diyebilirm adamı çok sıkboğaz etmişsiniz ona da böyle mesaj yazarken kelime bombardımanına tutmuşsanız soğumuştur. Sürekli trip atmayın zaman verin daha yeniymiş zaten. Ve Başak aşk burcu degildir mantığıyla hareket eder eğer onun aklına hitap etmemişseniz gene çok şansınız yok derim.

tabi canım iyi yönleride yok değil hakkını yemiyim şimdi adamceğizin:)Yardımseverlik ve komiklik konusunda haklısın oldukça iyi bu yönlerden:)sevmiyorsa işin bitti zaten,çat çatt çattt lafları sokabilir ve bundan hiççç rahatsız olmaz işin kötüsü:)

Cnm kız onun değil bnm arkadaşım ve ilk defa görüyo onu. Bak niyetim tartışmak değil yanlış anlama lütfen gercekten hatamı anlamaya çalışıyorum.Soğudu diyosun ya 2 gün önce özür dilerim msjıma cvp vermezmıydı o zmn sence ?

Anlatım tarzınıza rağmen sabrettim sonuna kadar okudum.
Sizin konunuzun burçla falan hiç bir ilgisi yok. Adam resmen sizinle ilgilenmiyor. O kadar üzerine düşmüş, sürekli mesajlar atmışsınız. Belki bıktırdınız bile bu tavrınızla.
Ne aramasını bekleyin, ne de bir daha arayın onu.

İşin kötü yanı sevdikleriylede hep uğraşır laf sokar göya komiklik yapar bende hep ya bırakın şu patavatsızı derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…