Başak Burcu Erkegi

arkadaslar sizce ne yapmaliyim ?

• beklemelisin

OY: 6 85,7%
  • bi daha msj atmalisin

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7
Başak kendi burcum tarafsız bir bakış açısıyla şunu diyebilirm adamı çok sıkboğaz etmişsiniz ona da böyle mesaj yazarken kelime bombardımanına tutmuşsanız soğumuştur. Sürekli trip atmayın zaman verin daha yeniymiş zaten. Ve Başak aşk burcu degildir mantığıyla hareket eder eğer onun aklına hitap etmemişseniz gene çok şansınız yok derim.
Evet haklısın biraz sıkmış olabilirim ama ondan sonra konuştuk tekrar. Yani durup duruken cvp vermemye başladı :/ yok ona kelime kelime yazıyodum :KK70: Mantığına yatmadığı baya yüksek bi ihtimal sanırım :/ teşekürler görüş için :)

Anlatım tarzınıza rağmen sabrettim sonuna kadar okudum.
Sizin konunuzun burçla falan hiç bir ilgisi yok. Adam resmen sizinle ilgilenmiyor. O kadar üzerine düşmüş, sürekli mesajlar atmışsınız. Belki bıktırdınız bile bu tavrınızla.
Ne aramasını bekleyin, ne de bir daha arayın onu.
Belkide haklısınız :/ Ama ilgilenmese yada sıkılmış olsa 2 gün önce özür mesajıma cevp vermemezlik yapmaz mıydı ? teşekürler görüş için :)

Evet haklısın biraz sıkmış olabilirim ama ondan sonra konuştuk tekrar. Yani durup duruken cvp vermemye başladı :/ yok ona kelime kelime yazıyodum :KK70: Mantığına yatmadığı baya yüksek bi ihtimal sanırım :/ teşekürler görüş için :)

Yok onu bilemezsin mantığına yatıp yatmadığını daha belli olmaz o seni ölçüp biçiyordur. Biraz geri çek kendini çok hal hareketlerini sorgulama amann zaten Başak burcu erkeği genelde odun oluyor boşver olmazsa da :)

Benimki de başak burcu:KK36: asiri mantik insanidir kendisi. Bence adam seni ranimak istemis ama fazla tuhaf davranmissin. Bi kere hic bulusmadan sevgili olmadan kiskanclik tripleri nedir yani? Ustelik faceden silmissin ama sonea dayanamamis aramis ve hatta is yerine gitmissin. Faceden sildiysen normal sartlarda bu artik ilgilenmedigin ve hayatindan cikardigin anlamina gelmeli iken malesef bunu ilgi cekmek icin yapmissin. Acikcasi ben bu iliskide artik gelecek goremiyorum. Biraz heyecanli birisin sanirim, ben de gunluk hayatta oyleyimdir. Bu yonunu biraz torpule. Hele ki yeni tanistigin kisilere karsi daha sakin davran

Cnm kız onun değil bnm arkadaşım ve ilk defa görüyo onu. Bak niyetim tartışmak değil yanlış anlama lütfen gercekten hatamı anlamaya çalışıyorum.Soğudu diyosun ya 2 gün önce özür dilerim msjıma cvp vermezmıydı o zmn sence ?
özrüne yanıt mı yazdı anlamadım ama ben olsam ben de yazardım, karşıdaki insan özür diliyo sonuçta, lafını havada bırakmazdım

X