• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başa dert olan çeyizler

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
kızlar benim çeyizim hazır her şeyimi tamamladım.Gelin görün ki gideceğim yere götüremeyeceğim bu eşyaları elden çıkartmalıyım ama nasıl. Taa nerelerden toplayıp özenle hazırladım ama ne yazık kı götüremeyeceğim ufak tefek şeyleri belki ama yemek takımları tencereleri maalesef ki götüremiyorum ne yapmalıyım bir akıl verin

edit:yurt dışına gideceğim için götüremiyorum

Son düzenleme:
Satın madem öyle siteler var yani çok beğenerek aldıysanız belki ilerde bir Zaman kullanırsınız.

Ben geçen istanbulda floridadan gelmis araba gordum. Millet arabasını bile getirebiliyor taaaa nerelerden. Ben valla kanadayada gitsem bir yolunu bulur çeyizimsiz gitmezdim :D

Neden annenizin evinde bekletmiyorsunuz.tekrar nezaman gelirseniz alırsınız.illaki arabayla gelinir hoş yazık. Bende yurt dışına evlendim hic birseyimi getirmedim.yok ordan alırız kafasıyla ama herseyim icimde kaldı.deneyimli biri olarak söylüyorum yazik dağıtmayın sonra pisman olursunuz.

Annenizin ya da kv nizin evinde yer varsa dursunlar, lazım olan şeyleri kullanırlar, olmayanları da bir gün geri dönerseniz siz kullanırsınız. Daha önce yurtdışında kalan tanıdıkların küçük depo gibi bi yere koymuşlardı bu tip özel eşyaları, mobilya falan olmadan. döndüklerinde ıvır zıvır hazırdı. Olmadı satın .Ya da imkanınız varsa fakir birine hediye edin çeyiz olarak. ya da eşya olarak.

Bir kismini bekletin bir kismini bir valizle goturun hatira bir corap bir havlu belki bir cerceve veya biblo. Hic bsy almazsaniz kendinizi cok kotu hissedersiniz

Hangi ülkeye gidecekseniz yardımcı olacak insanlar vardir. Turkiyeden avrupaya mesela koca koli 160 tl bile gidiyor. Bu yönde araştırma yap bence satmak için degil

Neden annenizin evinde bekletmiyorsunuz.tekrar nezaman gelirseniz alırsınız.illaki arabayla gelinir hoş yazık. Bende yurt dışına evlendim hic birseyimi getirmedim.yok ordan alırız kafasıyla ama herseyim icimde kaldı.deneyimli biri olarak söylüyorum yazik dağıtmayın sonra pisman olursunuz.
evde yer olsa keşke

Annenizin ya da kv nizin evinde yer varsa dursunlar, lazım olan şeyleri kullanırlar, olmayanları da bir gün geri dönerseniz siz kullanırsınız. Daha önce yurtdışında kalan tanıdıkların küçük depo gibi bi yere koymuşlardı bu tip özel eşyaları, mobilya falan olmadan. döndüklerinde ıvır zıvır hazırdı. Olmadı satın .Ya da imkanınız varsa fakir birine hediye edin çeyiz olarak. ya da eşya olarak.

annem dört gözle evin boşalmasını bekliyor kesin atar :işsiz: nereden satabilirim hiçbir fikrim yok

kargoya nekadar guvenebilirim ki kırılacak her şey hadi olmadı kırıldı kaybolma ihtimali yüksek
Canım uluslararası çalışan firmalar var. Ups var mesela. Kırılacak eşya var dediğinde ona gore özel tutuyorlar. Bende turkiyeden almanyaya getirtilen birsuru sey. Heves ederek aldim valla asla satamam. Nakliye şirketleri var onlarla anlaşır turka getirtirdim yerinde olsam

Canım uluslararası çalışan firmalar var. Ups var mesela. Kırılacak eşya var dediğinde ona gore özel tutuyorlar. Bende turkiyeden almanyaya getirtilen birsuru sey. Heves ederek aldim valla asla satamam. Nakliye şirketleri var onlarla anlaşır turka getirtirdim yerinde olsam
kargoya hiç güvenemiyorum yurtiçinde bile tabak yolladım bir tane saglam gitmedi şikayet edince de kesinlikle mesuliyet kabul etmediler

Back
X