• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baş parmağın şeklinin bozuk olması

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
küçükken tırnak yiyen bi çocuktum. sanırım o yüzden şekli bozuldu. diğer tırnaklarım çok güzeldir ama başparmaklarım kısa ve geniş. genetikte değil, aileden kimsenin böyle çirkin tırnakları yok.

şükretmek lazım tabi ama gerçekten kötü görünüyolar. ne yapabilirim sizce?

Benimde baş parmaklarım kimseninkine benzemez. Çoğu kişinin uzun ve boyuna doğru geniştir. Benim ise enine doğru ve gören herkes şaşırıyor çok ilginç bir tırnak yapın var diye. Gerçekten bende şükürsüzlük yapmak istemem ama ellere çok dikkat eden biri olarak keşke herkesinki gibi baş parmaklara sahip olabilsem diyorum...

küçükken tırnak yiyen bi çocuktum. sanırım o yüzden şekli bozuldu. diğer tırnaklarım çok güzeldir ama başparmaklarım kısa ve geniş. genetikte değil, aileden kimsenin böyle çirkin tırnakları yok.

şükretmek lazım tabi ama gerçekten kötü görünüyolar. ne yapabilirim sizce?

arkadasim ben bu durumun kucukken tirnak yemeyle alakasi oldugunu sanmiyorum.tarif ettigin tirnak modelini biliyorum.cevremde bir cok insanda gordum ben..kafana takma canim..bunun icin yapilacak birsey yok..parmak ve tirnak yapisiyla ilgili bir durum bu...:teselli:

küçükken baş parmağınızı emiyormuydunuz peki bebekken?? .. bizim komşumuzun oğlu vardı hep sağ baş parmagını emerdi o parmagı diğerlerıne göre küçük kaldı ve şekıl olarak diğerlerınden farklı bununlada alakası olabılır ailenıze sorun küçüklüğünüzde böyle birşey varmıymış!!

Back