- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Böyle devam ederse boşanırım dedim boşanalım dedi.dusunmuyor da değilim çünkü gercekten bıktım böyle böyle eşimden de soğuyorumBen size hak verdim açıkçası. Ve kimileri olmaz öyle şey biri ektin biri kocan dese de neler gördüm duydum asla olmaz yapmaz denilen kişilerin be iğrençlikler yaptığını yaptığını gördüm. Ben açıkçası şeyinize sizden daha fazla değer veren eşten şüphelenirdim ki buna izin verip hala dizen gelen etkiden de şüphelenirdim. Alttanyatan başka bir şey olabilir eşinizin eltinize zaafı olabilir elinizin de bu durum hoşuna gidip ilgi görmek amaçlı yanınızdan ayrılmıyor olabilir. Ne yazık ki ben bu dünyada artık iyi niyetli düşünemiyorum. Açık açık konul eşinle ya bu şekilde davranmayı kesersin ektim bize daha az gelir araya mesafe koyarız ya da ben yolum diyin
Ne tuhaf ilişkiler ya.Siz kayınpederinizin yegeni, bahsettiginiz eltiniz de kayinvalidenizin yegeniydi diye hatirliyorum. Yani esinizle kuzenler. Dogdugu gunden beri taniyorlar birbirlerini yani, hatta bizim aile yapimiza gore kardesler. Bu samimiyet altinda baska sey aramak manasiz degil mi?
Siz kayınpederinizin yegeni, bahsettiginiz eltiniz de kayinvalidenizin yegeniydi diye hatirliyorum. Yani esinizle kuzenler. Dogdugu gunden beri taniyorlar birbirlerini yani, hatta bizim aile yapimiza gore kardesler. Bu samimiyet altinda baska sey aramak manasiz degil mi?
konu sahıbıde mı kuzenıyle evlıymısGerçekten kuzeninizle mi evlendiniz ya?
O zaman babanız konuşsun. Anneniz neden karışmıyor anlamadım, evladısınız sonuçta mutsuz olmanızı istemezSoyledim ama karışmıyor
Bu sefer Kocası eltisinde kalıyomuş bana bulaşmasın diyeKız Corona oldum dehemde oksurmeli falan ...
Defalarca dile getirdimbende hamile kaldım tüm işimi yapabiliyordum dedim.hamile hasta değil gitsin evinde yesin içsin dedim kızdı bağırdı çağırdıInsanlarla bu kadar temas halinde olamayi nasil basariyorsunuz bilmiyorum. Ben istemedikten sonra evime misafir gelemiyor. Buna aile dahil. Agirliginizi koymaniz lazim. Kadin hamile hasta degil sonucta
Yıl 2020 ya... Dayımın oğlu benim abim gibi, gibisi fazla bilekonu sahıbıde mı kuzenıyle evlıymıs
allahım nasıl aıle ılıskılerı bunlar e eltısı de kocasının kuzenı
8 mılyar dunya nufusu ıcınde ınsan neden tutar da kardes dedıgımız kuzenle evlenır aklım almıyor
Eskisi kadar sıcak değilim zaten yüzüne bakınca soyledikleri yaptuklari aklima geliyorAdam kardesinden yengesinden bir kazik yerse anca o zaman akillanir. O zamana kadar da esi sogumus olur kendinden. Hep boyledir bu senaryo
Bi iki defa gittim yüz döküp evde de birşey yok ne yapsam diyip duruyor ben kaynımimarkete gonderiyorum ona bozuluyorSiz gidin öğleden sonra butun gun eltinizde oturun. Yemek yok mu birseyler getir yiyelim deyin. Cocuklar acıktı benimde basim tuttu bugun sende yesinler deyin. Birazda siz salça olun. Valla hamile falan dinlemem hastalık degil sonucta, yatalak bakima muhtacta degil. Gerekirse cocuklari alir yatak odamda biraz yedirir o aksam yemek yapmam. Ac aç otursunlar. Kocanda ac kalirsa kalsin. Eltim cok guzel yemek yapıyor yapsinda onda yiyelim derim..
Onuda konu sahibine getirirler bu cocugu doyur diye, yani insanlardaki bu rahatlik pees!Biz ac degiliz de, cocuklari al disarda ye. Ne bileyim yemek saati parka falan gidin. Bi sekilde onlerine sofra kurmayin.
Daha kendi karinlarini doyuramayan kari koca dogacak bebege nasil bakacaklar acaba?
Konu sahibi esiyle hala dayi cocugu. Kayni da teyzesinin kiziyla evliydi herhalde. Kaynana kendi yegenini, yani kucuk eltiyi tutuyormus bu sebeple ayrimcilik yapiyormus falan...konu sahıbıde mı kuzenıyle evlıymıs
allahım nasıl aıle ılıskılerı bunlar e eltısı de kocasının kuzenı
8 mılyar dunya nufusu ıcınde ınsan neden tutar da kardes dedıgımız kuzenle evlenır aklım almıyor
O hanım köylü birşey yapmaz surekli yeme peşindeKaynın ne yapıyor o esnada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?