- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.712
- 598
- Konu Sahibi Kardelen000007
Kaynin ne yapıyor armut toplamiyor heralde? Hamile eşiyle niye takılmıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki eltim daha var onlara bu yakınlıği kurmuyor ama buna bambaska davranıyor.iletisimsizlik zaten var ama ne olursa olsun karısıyım o yakınlığı bana vermeliTamam anladım o zaman bu konuyu konusun ama temel sorun elti mi yoksa eşinizin iletişimsizliği mi?
Kesinlikle ama ben eltiye nedense kıl oldum! Tik tak elti geldi aklımaAyyyy bu ne yahu, paragrafın başından sonuna kadar eltim de eltim. Eşin de dahil bütün ailenin onun üstüne düşmesi, seni eziklemesi onun suçu değil. Seni bu durumlara düşüren eşin. Eşine odaklan. Sorunu eşin ile çöz. Eltiyi bi sal. Baş belası olan eşin.
O eşinin kuyruğu laf soyletmez kisacası eger benim yerimde eltim olsaydi esiyle tartışmaz kaynım beni haksiz bulurdu.esini savunan bir tipKaynin ne diyor canım o ne yapıyor
Arkadaş, elti kim ki? Kocan sağlam olsun yeter ki, kaynana bile dokunamaz o zaman.Kesinlikle ama ben eltiye nedense kıl oldum! Tik tak elti geldi aklıma
Eşime söyledim sen böyle davrandığın için ben bugün bu durumdayım dedim ama eşim herşeyde beni atıyor ailesini tutuyor.Ayyyy bu ne yahu, paragrafın başından sonuna kadar eltim de eltim. Eşin de dahil bütün ailenin onun üstüne düşmesi, seni eziklemesi onun suçu değil. Seni bu durumlara düşüren eşin. Eşine odaklan. Sorunu eşin ile çöz. Eltiyi bi sal. Baş belası olan eşin.
Canım tabii ki ama ben herkesin de yerini bilmesini isterim arkadaşım. Sonuçta herkes aklı selim olmuyor ama sen olmalısın. Ben eltime her hafta bir kere bile gitmem çok iticiArkadaş, elti kim ki? Kocan sağlam olsun yeter ki, kaynana bile dokunamaz o zaman.
O hanim köylü eşi nerde o orda asla ezdirmez el bebek gül bebek bakıyor. Benim eşim gibi değil.Kaynin ne yapıyor armut toplamiyor heralde? Hamile eşiyle niye takılmıyor?
Siz de eşinizi evden atın, eltinizde yaşasın.Eşime söyledim sen böyle davrandığın için ben bugün bu durumdayım dedim ama eşim herşeyde beni atıyor ailesini tutuyor.
Bacım sertleseceksin annemler yakın mı git biraz onlarda kalEşime söyledim sen böyle davrandığın için ben bugün bu durumdayım dedim ama eşim herşeyde beni atıyor ailesini tutuyor.
Bugün soyledim istemiyorum gelmesinler artık dedim küsmüş konuşmuyor yemek dahi yemiyorNiye yemeklerde hep sizdeler? Kabul etmeyin kesinlikle. Eşiniz de bunu sorun ederse sağlam tepkiler hak ediyor demektir.