• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası

Tamam anladım o zaman bu konuyu konusun ama temel sorun elti mi yoksa eşinizin iletişimsizliği mi?
İki eltim daha var onlara bu yakınlıği kurmuyor ama buna bambaska davranıyor.iletisimsizlik zaten var ama ne olursa olsun karısıyım o yakınlığı bana vermeli

Ayyyy bu ne yahu, paragrafın başından sonuna kadar eltim de eltim. Eşin de dahil bütün ailenin onun üstüne düşmesi, seni eziklemesi onun suçu değil. Seni bu durumlara düşüren eşin. Eşine odaklan. Sorunu eşin ile çöz. Eltiyi bi sal. Baş belası olan eşin.

Ayyyy bu ne yahu, paragrafın başından sonuna kadar eltim de eltim. Eşin de dahil bütün ailenin onun üstüne düşmesi, seni eziklemesi onun suçu değil. Seni bu durumlara düşüren eşin. Eşine odaklan. Sorunu eşin ile çöz. Eltiyi bi sal. Baş belası olan eşin.
Kesinlikle ama ben eltiye nedense kıl oldum! Tik tak elti geldi aklıma 🤭

Eşime söyledim sen böyle davrandığın için ben bugün bu durumdayım dedim ama eşim herşeyde beni atıyor ailesini tutuyor.

Arkadaş, elti kim ki? Kocan sağlam olsun yeter ki, kaynana bile dokunamaz o zaman.
Canım tabii ki ama ben herkesin de yerini bilmesini isterim arkadaşım. Sonuçta herkes aklı selim olmuyor ama sen olmalısın. Ben eltime her hafta bir kere bile gitmem çok itici😷

Kuzeninizle evlenerek hata yapmışsınız bence. Eltiniz de eşinizin bir diğer kuzeni eski konunuzdan anladığım kadarıyla. Bu nedenle çok samimi davranıyor olabilir. Olan olmuş dayınızın oğlu ile evlenmişsiniz bundan sonra gerekirse anneniz devreye girecek ve sizde eşinize öyle veya böyle benimseteceksiniz kvniz gelip aylarca kalmayacak sizde. Eşiniz de kuzeni yanında olsa da eşine öncelik vermeyi öğrenene dek çabalayacaksınız. Sizin evlilikte pek bir söz hakkınız yok gibi.

Eşime söyledim sen böyle davrandığın için ben bugün bu durumdayım dedim ama eşim herşeyde beni atıyor ailesini tutuyor.
Siz de eşinizi evden atın, eltinizde yaşasın.

Siz kayınpederinizin yegeni, bahsettiginiz eltiniz de kayinvalidenizin yegeniydi diye hatirliyorum. Yani esinizle kuzenler. Dogdugu gunden beri taniyorlar birbirlerini yani, hatta bizim aile yapimiza gore kardesler. Bu samimiyet altinda baska sey aramak manasiz degil mi?

Back