• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası

Ben size hak verdim açıkçası. Ve kimileri olmaz öyle şey biri ektin biri kocan dese de neler gördüm duydum asla olmaz yapmaz denilen kişilerin be iğrençlikler yaptığını yaptığını gördüm. Ben açıkçası şeyinize sizden daha fazla değer veren eşten şüphelenirdim ki buna izin verip hala dizen gelen etkiden de şüphelenirdim. Alttanyatan başka bir şey olabilir eşinizin eltinize zaafı olabilir elinizin de bu durum hoşuna gidip ilgi görmek amaçlı yanınızdan ayrılmıyor olabilir. Ne yazık ki ben bu dünyada artık iyi niyetli düşünemiyorum. Açık açık konul eşinle ya bu şekilde davranmayı kesersin ektim bize daha az gelir araya mesafe koyarız ya da ben yolum diyin
Böyle devam ederse boşanırım dedim boşanalım dedi.dusunmuyor da değilim çünkü gercekten bıktım böyle böyle eşimden de soğuyorum

Siz kayınpederinizin yegeni, bahsettiginiz eltiniz de kayinvalidenizin yegeniydi diye hatirliyorum. Yani esinizle kuzenler. Dogdugu gunden beri taniyorlar birbirlerini yani, hatta bizim aile yapimiza gore kardesler. Bu samimiyet altinda baska sey aramak manasiz degil mi?
Ne tuhaf ilişkiler ya. 🥴

sız kendı ıstegınızle hamılelıgınızde mısafır agırladınız dıye eltınız nıye agırlamak zorunda kalsın ne munasebet ? yapmasaydınız allah allah... sureklı de aksam yemegıne almayın o zaman rahatsızlıgınız varsa ?

cagırdıgınız mısafırden hızmet beklemeden cagırırsanız boyle buhranlar yasamazsınız sahsen bızler gelen mısafır sunları yıkar bunları toplar umıdıyle cagırmıyoruz :olamaz:

tabagınızda yarım etınızı yemek ıstemedı dıye eltınıze kızıyorsunuz bırde
nıye yesın ya ?
canı yemek ıstese sofrada alır tabagına koyardı
su forumda bana bır tek kısı gosterın baskasının yemek artıgını yemek ısteyecek

esınızın gelen mısafıre onem verıyormus ozen gosterıyormus gıbı davranması da normal olan bende esıme cemkırıyorum ama gelen mısafıre olaganustu davranıyorum burdan esımı sevmedıgım sonucu nasıl cıkabılır ? benım esımle ıletısımım gelen mısafırle aynı olamaz tabıkı kendı ılıskınızle esınızın eltı ıle dıyologunu kıyaslamıssınız bırde bunun ıcın ustune kavga da etmıssınız eltınızle esınız kuzen oldugu ıcın samımı olmaları zaten normal
:olamaz:

Ayyy bende mi fesatım bilemedim. Ama eğer cidden anlattığın gibiyse mevzu ben bi kıllanırdım açıkçası. Belki şahit olduğum bazı durumlar yüzünden böyle düşünüyorumdur. Rahatsız edici geldi bana aralarındaki diyalog. Yanlış anlaşılmasın. Birlikte hoş sohbet olmak kötü değil. Neticede aile olmak budur. Çok da eğlenebilirler sohbet ederken, seyahat ederken. Ama her işi ona danışmak çok tehlikeli geldi.

Ben bu postu görmeden yorum yapmıştım. Yorumumu geri alıyorum.
Siz kayınpederinizin yegeni, bahsettiginiz eltiniz de kayinvalidenizin yegeniydi diye hatirliyorum. Yani esinizle kuzenler. Dogdugu gunden beri taniyorlar birbirlerini yani, hatta bizim aile yapimiza gore kardesler. Bu samimiyet altinda baska sey aramak manasiz degil mi?

Oh ne guzel valla hamileyim de cekil kenara.Valla sinir olmakta cok haklisin bzde hamileyiz ama ne isler gucler yapiyoruz mecburen.Biz yapmasak kim yapacak? Bnde sekiz ayliga yakinim hemen hemen yemegiydi bulasigiydi belim kopuyor ama yapmak durumundayim.Hanfendi bir yerlerini kaldırsnda kendi.yemeklerini kndi yapsin.Yuz verme.Arsızlık valla

Gerçekten kuzeninizle mi evlendiniz ya? o_O
konu sahıbıde mı kuzenıyle evlıymıs :KK57:
allahım nasıl aıle ılıskılerı bunlar e eltısı de kocasının kuzenı
8 mılyar dunya nufusu ıcınde ınsan neden tutar da kardes dedıgımız kuzenle evlenır aklım almıyor

Insanlarla bu kadar temas halinde olamayi nasil basariyorsunuz bilmiyorum. Ben istemedikten sonra evime misafir gelemiyor. Buna aile dahil. Agirliginizi koymaniz lazim. Kadin hamile hasta degil sonucta
Defalarca dile getirdimbende hamile kaldım tüm işimi yapabiliyordum dedim.hamile hasta değil gitsin evinde yesin içsin dedim kızdı bağırdı çağırdı

8 mılyar dunya nufusu ıcınde ınsan neden tutar da kardes dedıgımız kuzenle evlenır aklım almıyor
Yıl 2020 ya... Dayımın oğlu benim abim gibi, gibisi fazla bile

Siz gidin öğleden sonra butun gun eltinizde oturun. Yemek yok mu birseyler getir yiyelim deyin. Cocuklar acıktı benimde basim tuttu bugun sende yesinler deyin. Birazda siz salça olun. Valla hamile falan dinlemem hastalık degil sonucta, yatalak bakima muhtacta degil. Gerekirse cocuklari alir yatak odamda biraz yedirir o aksam yemek yapmam. Ac aç otursunlar. Kocanda ac kalirsa kalsin. Eltim cok guzel yemek yapıyor yapsinda onda yiyelim derim..
Bi iki defa gittim yüz döküp evde de birşey yok ne yapsam diyip duruyor ben kaynımimarkete gonderiyorum ona bozuluyor

Biz ac degiliz de, cocuklari al disarda ye. Ne bileyim yemek saati parka falan gidin. Bi sekilde onlerine sofra kurmayin.
Daha kendi karinlarini doyuramayan kari koca dogacak bebege nasil bakacaklar acaba?
Onuda konu sahibine getirirler bu cocugu doyur diye, yani insanlardaki bu rahatlik pees!

Konu sahibi esiyle hala dayi cocugu. Kayni da teyzesinin kiziyla evliydi herhalde. Kaynana kendi yegenini, yani kucuk eltiyi tutuyormus bu sebeple ayrimcilik yapiyormus falan...

Back