• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş belası

Artık en sonunda sağlam cıngart çıkaracak, yağmasa da bi gürleyecek. Olursa olur. 🤷🏻‍♀️
hıc sesını cıkarabılecegını sanmam
baksana mıllet evıne gırıp cıkıyor aş evı mubarek :D
hangımızın evıne boyle gırıyorlar , gıremezler ? neden ? cunku bız hayırdır ya sen ?? derız
konu sahıbı bunu dıyemıyor demedıgı ıcın boyle olmus sımdı sesını cıkarsa eltısını kıskandı olacak adı... kocasına cunku resmen eltıme daha ıyı davranıyorsun dedıgı ıcın... apartmanda sıgdırmazlar onu bırı altdan bırı ustden burnundan getırırler konu sahıbının

bence sesını de cıkarmamalı. ya herseyı goze alacak koparsa kopsun kıyamet dıyecek donusu olmadıgını bılecek ya da susacak

ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken degnek maalesef

Allah yardımcınız olsun .Ezdirmeyin kendinizi daha fazla.Küserse küssün.Bazı arkadaşlarda sizi fitneci çıkarmış kuzenmiş eşinizin kardeşiymiş arkadaşlar farkındaysanız zaten kuzenlerle evliler.Yani kardeş gözüyle bakmıyorlar birbirlerine.Ben eltinizle bir şey olduğunu sanmıyorum ama durum hiç hoş değil. Kimse evliliğinde ikinci plana atılmak istemez .Bence geri adım atmayın eltiniz de ilgiyi görüyor kullanıyor.Nereye kadar gidecek bakın .

cok nadır soylerım boyle gecımsız konularda bosanma bekle dıye, ben genelde bosan dıyen tayfayımdır
bence konu sahıbı bosanmamalı
sulale facıası olur tum sulale bırbırıne dusman olur
en bastan bıle bıle evlendı zaten akrabaya bıle bıle gıttı ınsanların rahatlıgı da ordan zaten yabancı degılız evde bızım kızda bızım oglanda hersey bızım dıye dusunen zıhnıyetler
konu sahıbı sulaleyle basa cıkamaz o yuzden nasıl basladıysa aynen oyle devam edecek gecmısler olsun
Inanın akraba olmamıza rağmen birbirleeini tanımayan kişilerdik.Herşeylerini saklayan tipler zaten içlerine girmediğiniz sürece nasıl insanlar olduğunu anlamanız pek mümkün değil.farklı şehirlerde doğup büyüdük.ya düğünolur ya da bayram öyle görüşürdük.böyle olduklarını bilsem evlenmezdim insan bile bile kendi hayatını mahveder mi?

Evet eltini çekemiyorsun ama haklısın
Kimse istemez ikinci planda olmayı hizmetçi muamelesi görmeyi heleki eş tarafından
Çekememezlik değil herkes ilgiyi sevgiyi o tarafa veriyor,burada uğraşan yapan eden benim sonucu da böyle oluyor bunu kaldıramiyorum. Uoksa eltimi sevmesinler demiyorum iki tarafı daeşit tutsunlar.

Allah yardımcınız olsun .Ezdirmeyin kendinizi daha fazla.Küserse küssün.Bazı arkadaşlarda sizi fitneci çıkarmış kuzenmiş eşinizin kardeşiymiş arkadaşlar farkındaysanız zaten kuzenlerle evliler.Yani kardeş gözüyle bakmıyorlar birbirlerine.Ben eltinizle bir şey olduğunu sanmıyorum ama durum hiç hoş değil. Kimse evliliğinde ikinci plana atılmak istemez .Bence geri adım atmayın eltiniz de ilgiyi görüyor kullanıyor.Nereye kadar gidecek bakın .
Evet haklısınız ikinci sınıftayım.Eltim her duru kullanıyor,havalara giriyor sanki o büyüğümmüş gibi durumlar sergiliyor.Bunun böyle olmasıda eşim ve ailesinden kaynaklı.

hıc sesını cıkarabılecegını sanmam
baksana mıllet evıne gırıp cıkıyor aş evı mubarek :KK70:
hangımızın evıne boyle gırıyorlar , gıremezler ? neden ? cunku bız hayırdır ya sen ?? derız
konu sahıbı bunu dıyemıyor demedıgı ıcın boyle olmus sımdı sesını cıkarsa eltısını kıskandı olacak adı... kocasına cunku resmen eltıme daha ıyı davranıyorsun dedıgı ıcın... apartmanda sıgdırmazlar onu bırı altdan bırı ustden burnundan getırırler konu sahıbının

bence sesını de cıkarmamalı. ya herseyı goze alacak koparsa kopsun kıyamet dıyecek donusu olmadıgını bılecek ya da susacak

ıkı ucu dezenfekte edılmesı gereken degnek maalesef
Evet dile getirdim eşim köpürdü onlarda bunu bildikleri icin yukleniyorlar ha bire

Evet haklısınız ikinci sınıftayım.Eltim her duru kullanıyor,havalara giriyor sanki o büyüğümmüş gibi durumlar sergiliyor.Bunun böyle olmasıda eşim ve ailesinden kaynaklı.
Evet ortamı düzeltmesi gereken kime nasıl davranacağını ayarlaması gereken eşiniz.Bakın kaynınız sayesinde eltiniz nasıl rahatsa eşinizde bunu sağlamalı .Ama kendimi eltiniz in yerine koyuyorum da kesinlikle hissederdim bir sıkıntı olduğunu. Eşiniz mesafe koyamasada eltiniz koyabilir durumun farkında bence çokta işine geliyor.

Evet ortamı düzeltmesi gereken kime nasıl davranacağını ayarlaması gereken eşiniz.Bakın kaynınız sayesinde eltiniz nasıl rahatsa eşinizde bunu sağlamalı .Ama kendimi eltiniz in yerine koyuyorum da kesinlikle hissederdim bir sıkıntı olduğunu. Eşiniz mesafe koyamasada eltiniz koyabilir durumun farkında bence çokta işine geliyor.
Tartıştığımız zaman dayanamıyorum artık deyip ağladım.Eşim de alay edercesine ağzını yüzünü eğerek taklit etti o an da anladım ki ne yaparsam yapayım eşim hiç bir zaman beni destekleyip arkamda olmayacak.Seven insan sevdiğinin ağlamasına dahi dayanamaz şahsen ben öyleyim. Gelmesinler istemiyorum dedigim için dünden beri konuşmuyor yemek dahi yemedi öfkem daha çok artıyor.

Ne munasebet gelip her akşam bende yemek yiyecek ??
Yemek yapmam ki akşam sorarlarsa da burası AŞ evi değil derim çok güzel de derim valla ..
Siz neden diyemiyorsunuz ?
Bir kaç gündür sürekli dile getiriyorum yetistiremiyorum artık çok yoruluyorum o da geliyor oturuyor siz işten gelene kadar sonra kalkıp sofra hazırlayıp oturuyor.bunları soylememe ragmen umursamadı duymadı bile

Tartıştığımız zaman dayanamıyorum artık deyip ağladım.Eşim de alay edercesine ağzını yüzünü eğerek taklit etti o an da anladım ki ne yaparsam yapayım eşim hiç bir zaman beni destekleyip arkamda olmayacak.Seven insan sevdiğinin ağlamasına dahi dayanamaz şahsen ben öyleyim. Gelmesinler istemiyorum dedigim için dünden beri konuşmuyor yemek dahi yemedi öfkem daha çok artıyor.
Aynen sevgisini bilemem ama size değer vermiyor orası net.Yoruluyorum benimde çocuklarım var kaldıramıyorum dediğinizde umursamaması bunu gösteriyor.

Bir kaç gündür sürekli dile getiriyorum yetistiremiyorum artık çok yoruluyorum o da geliyor oturuyor siz işten gelene kadar sonra kalkıp sofra hazırlayıp oturuyor.bunları soylememe ragmen umursamadı duymadı bile
Yapmayın ..Yetistiremiyorum değil evde yemek olmasın . Eltiye de direkt söyleyin burda yemek yenmesin artık diye . İma da bulunmayın . Akşam 3-4 gibi geldiğinde kapıyı açmayın ,banyodaydim , uyuyordum ıvır zıvır . Akşam yemeği vaktinde bir daha gelirse yemek olmasın .
Eşiniz her halükarda zaten sizi dinlemiyor kendi kendinizi koruyun .

Evet ama ona kuzen olarak davranılıyor bana ise yabanci sorun bu
Ben olsam açık açık konuşurdum.Beni seviyormusun ? Bana değer veriyormusun ? Eğer evet derse o zaman buna uygun davran,kaba davranınca senden soğuyorum.Bu tavırların bir gün evliliğimizi bitirecek demelisiniz.Ya rest çekeceksiniz ya da böyle yaşamaya devam edeceksiniz

Ben olsam açık açık konuşurdum.Beni seviyormusun ? Bana değer veriyormusun ? Eğer evet derse o zaman buna uygun davran,kaba davranınca senden soğuyorum.Bu tavırların bir gün evliliğimizi bitirecek demelisiniz.Ya rest çekeceksiniz ya da böyle yaşamaya devam edeceksiniz
Sordum değer veriyor musun seviyor musun cevap vermiyor başka tarafa cekiyor konuyu.boyle davranmaya devam edersen boşanırım dedim boşanalım dedi.bende sevmiyor değer vermiyor cevabıni aldım

Sordum değer veriyor musun seviyor musun cevap vermiyor başka tarafa cekiyor konuyu.boyle davranmaya devam edersen boşanırım dedim boşanalım dedi.bende sevmiyor değer vermiyor cevabıni aldım
Üzgünüm Adam açıkça söylemiş.Boşanmayı düşünüyormusunuz ? Bir tane hayatınız var onu da sizi sevmeyen biriyle geçirmek kötü olmaz mı

Üzgünüm Adam açıkça söylemiş.Boşanmayı düşünüyormusunuz ? Bir tane hayatınız var onu da sizi sevmeyen biriyle geçirmek kötü olmaz mı
Uzun zamandır düşünüyorum ve o tartışmadan sonra birşeyler oturmaya başladı.ailemede durumu acikliyicam biterse bitsin artık

Sevilip değer görmediğiniz bir evlilik içinde olmak çok yaralayıcı olmalı😞 eşiniz de açık açık söylemiş zaten. Olay elti vs olayını aşmış adamın size karşı sevgisi yok. Bu durum düzelir mi bilemem ama bu hayat böyle çekilmez

Back