Baş belası

Siz hangi taraftan bakiyorsunuz.yanlis anlammissiniz çünkü.Misafir degiller altlı üstlü oturuyoruz.ayrica ben cağirmiyorum kendisi çıkıp geliyor.madem kocasida geliyor o da yiyip iciyor toplamak yapmak zorunda dikkatinizi cekerim ayni mahallede oruruyoruz.ben hamileyken yaptim cunku kovmak olmazdi oda yapacak benim kv ise onunda kv si.farkimiz yok.ustelik yemek artığı değildi.mangaldan et aldim hamiledir ister dedim ikram ettim ama sert bir şekilde reddetti ama eşinden kabul etti bu sizce kırıcı değil mi?düşünün biraz.

Bende isterim benimlede ayni eltimlede baskasiylada ayni muhabbet diyalog olsun.ama onunla ayri bi ilgilenme muhabbet var cozemiyorum karmakarışigim

Aynen öyle surat bile yapıyorum gelmesin diye yüzsüz yine geliyor.piknik dönüşü bile demedi ki bulaşıkları nasıl haledeceksin sana yardim edeyim demedi direk evine gitti uyudu.boylelerini gercekten istemiyorum

evınıze sız ıstemeden ınsanlar nasıl gelebılıyor ? mesela neden musaıt degılım demıyorsunuz aynen bana bunları dedıgınız gıbı neden kayınvalıdenıze demıyorsunuz gelınler arası fark yok kımsenın ayrıcalıgı yok nıye ben hızmetcı yerıne konuluyorum dıye ?
uzattıgınız etı yemeyıp esınden yemek ıstemesınde ben sorun goremedım
bence sorun hergun evınıze ınsanların gelmesı
bence sorun agzınızı acıp tek kelıme edemeyıp haksızlıga ugruyorsanız hak ıddaa edememenız bence bunlara odaklanın zira problem cıkaran eltı degıl sız kendınız kendınızı ezdırıp kullandırıyorsunuz kocanız sıze deger vermıyor eltı napsın ayrıca onlar dıs kapının mandalı kapını kapatırsan herkes dısarda kalır

ta en basta aynı apartmanda oturarak zaten herseyı kabul etmıs oluyorsunuz aslında ama ta en basta mesafelı durup gırıs cıkısları belırleseydınız keske ta en basta esınızle net konussaydınız tavrınızı koysaydınız keske
yanı guc eltıye yetmesın dıyorum eltıye gelene kadar kayınvalıdeye kayına gelene kadar hemen yanıbasınızdakıne bakın once

Konu sahibi esiyle hala dayi cocugu. Kayni da teyzesinin kiziyla evliydi herhalde. Kaynana kendi yegenini, yani kucuk eltiyi tutuyormus bu sebeple ayrimcilik yapiyormus falan...
balık bastan kokar derler ya aynı o hesap olmus

e konu sahıbı alemsın daha ne dıyım hala dayı teyze cocuklarısınız
zaten bırlıkte buyursunuz boyle aılecek hep bırlıkte... kapınız ayrı olsa neeey ayrı olmasa mesafe mı kalmıs kı

Ben size hak verdim. Bunu yaptigi kisi eltim olur, kardesi olur, arkadasi olur hic onemli degil. Millet annesine benden cok deger veriyo diye cingar cikariyo da elti de kimmis

Eşin ortam yalakası bır tıp cok itici.
Bu adama eltıme daha cok deger veriyorsun gıbı cumleler kurmak yerine, toplum ıcınde ınsan olmaya davet ediyorum seni sonrasına karısmam de bırak.
Esimde sen yap iyi ol birşey soyleme diyor oyle oluncada durumler boyle oluyor ezilen ben oluyorum.esimede soyledim artik gelmesinler ben ancak çocuklarıma yetiyorum herkes kendi evinde yesin yiyeceğini dedim.

Sen yap iyi ol mu diyor :))) canım ya cıddı cıddı bos bir teneke.
Eltınler gelince lutfen yemek hazırlama.

Dayı teyze cocukları mi ((
Konu sahıbı ölene dek katlanacaksın oyleyse bu duruma. Kocana, eltıne, kaynanana.

Dayı teyze cocukları mi ((
Konu sahıbı ölene dek katlanacaksın oyleyse bu duruma. Kocana, eltıne, kaynanana.
aynen kendısı kuzenıyle evlı eltısı de kocasının kuzenı hep bırlıkte kuzen kuzen oturuyorlar
evlenırken hıc yabancılık cekmem dıye dusundu heralde...
hanı burda bazı konularda hıc mı nısanlılık surecın olmadı hıc mı bazı huylarını gormedın hıc mı tanımadın dıyoruz ya
bu konuda oyle bır konu kı ... konu sahıbı dahıl hepsı suclu herkes hatalı

Huylarını gormez mı ya, ben sımdı halamı amcamı teyzemi kuzenimi tanımam mı
Evlerden ırak, kardesız zaten biz.
Omur boyu hepsine katlanmak zorunda, bızım yapacagimız bısey yok malesef

Boşansa da kurtuluş yok.
cok nadır soylerım boyle gecımsız konularda bosanma bekle dıye, ben genelde bosan dıyen tayfayımdır
bence konu sahıbı bosanmamalı
sulale facıası olur tum sulale bırbırıne dusman olur
en bastan bıle bıle evlendı zaten akrabaya bıle bıle gıttı ınsanların rahatlıgı da ordan zaten yabancı degılız evde bızım kızda bızım oglanda hersey bızım dıye dusunen zıhnıyetler
konu sahıbı sulaleyle basa cıkamaz o yuzden nasıl basladıysa aynen oyle devam edecek gecmısler olsun

Artık en sonunda sağlam cıngart çıkaracak, yağmasa da bi gürleyecek. Olursa olur.

Bi iki defa gittim yüz döküp evde de birşey yok ne yapsam diyip duruyor ben kaynımimarkete gonderiyorum ona bozuluyor
E tamam işte bu bence süper bunu sürekli yapın o sizi rahatsiz edecegine birakin o rahatsiz olsun. O geldigi zamanda sizde, bizde ayni senin gibiyiz evde bir sey kalmadi her gun 6-7 kisilik yemek yapmaktan deyiverin. Kaynini markete gönder, islerini falan yaptir. Rahatsiz olmazsa da artik onun yüzsüzlüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…