- 8 Mayıs 2020
- 268
- 150
- 23
- 33
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Emin olun giderEsine yol ver gitsin bi kac ay yalniz kalsin cok sevdigi eltin onu doyursunda gorek belki snn kiymetini anlar
Siz hangi taraftan bakiyorsunuz.yanlis anlammissiniz çünkü.Misafir degiller altlı üstlü oturuyoruz.ayrica ben cağirmiyorum kendisi çıkıp geliyor.madem kocasida geliyor o da yiyip iciyor toplamak yapmak zorunda dikkatinizi cekerim ayni mahallede oruruyoruz.ben hamileyken yaptim cunku kovmak olmazdi oda yapacak benim kv ise onunda kv si.farkimiz yok.ustelik yemek artığı değildi.mangaldan et aldim hamiledir ister dedim ikram ettim ama sert bir şekilde reddetti ama eşinden kabul etti bu sizce kırıcı değil mi?düşünün biraz.sız kendı ıstegınızle hamılelıgınızde mısafır agırladınız dıye eltınız nıye agırlamak zorunda kalsın ne munasebet ? yapmasaydınız allah allah... sureklı de aksam yemegıne almayın o zaman rahatsızlıgınız varsa ?
cagırdıgınız mısafırden hızmet beklemeden cagırırsanız boyle buhranlar yasamazsınız sahsen bızler gelen mısafır sunları yıkar bunları toplar umıdıyle cagırmıyoruz
tabagınızda yarım etınızı yemek ıstemedı dıye eltınıze kızıyorsunuz bırde
nıye yesın ya ?
canı yemek ıstese sofrada alır tabagına koyardı
su forumda bana bır tek kısı gosterın baskasının yemek artıgını yemek ısteyecek
esınızın gelen mısafıre onem verıyormus ozen gosterıyormus gıbı davranması da normal olan bende esıme cemkırıyorum ama gelen mısafıre olaganustu davranıyorum burdan esımı sevmedıgım sonucu nasıl cıkabılır ? benım esımle ıletısımım gelen mısafırle aynı olamaz tabıkı kendı ılıskınızle esınızın eltı ıle dıyologunu kıyaslamıssınız bırde bunun ıcın ustune kavga da etmıssınız eltınızle esınız kuzen oldugu ıcın samımı olmaları zaten normal
Yaptim hiç konuşmadığım oldu anladida ama yüzsüz yine geliyor.Bir iki eşine çaktırmadan eltine tavır yap istenmediğini anlasın bence.Suratını as anladığım kadarıyla sen çok yüz veriyorsun.
Konu sahibi esiyle hala dayi cocugu. Kayni da teyzesinin kiziyla evliydi herhalde. Kaynana kendi yegenini, yani kucuk eltiyi tutuyormus bu sebeple ayrimcilik yapiyormus falan...
Bende isterim benimlede ayni eltimlede baskasiylada ayni muhabbet diyalog olsun.ama onunla ayri bi ilgilenme muhabbet var cozemiyorum karmakarışigimAyyy bende mi fesatım bilemedim. Ama eğer cidden anlattığın gibiyse mevzu ben bi kıllanırdım açıkçası. Belki şahit olduğum bazı durumlar yüzünden böyle düşünüyorumdur. Rahatsız edici geldi bana aralarındaki diyalog. Yanlış anlaşılmasın. Birlikte hoş sohbet olmak kötü değil. Neticede aile olmak budur. Çok da eğlenebilirler sohbet ederken, seyahat ederken. Ama her işi ona danışmak çok tehlikeli geldi.
Yaptim hiç konuşmadığım oldu anladida ama yüzsüz yine geliyor.
Aynen öyle surat bile yapıyorum gelmesin diye yüzsüz yine geliyor.piknik dönüşü bile demedi ki bulaşıkları nasıl haledeceksin sana yardim edeyim demedi direk evine gitti uyudu.boylelerini gercekten istemiyorumOh ne guzel valla hamileyim de cekil kenara.Valla sinir olmakta cok haklisin bzde hamileyiz ama ne isler gucler yapiyoruz mecburen.Biz yapmasak kim yapacak? Bnde sekiz ayliga yakinim hemen hemen yemegiydi bulasigiydi belim kopuyor ama yapmak durumundayim.Hanfendi bir yerlerini kaldırsnda kendi.yemeklerini kndi yapsin.Yuz verme.Arsızlık valla
evınıze sız ıstemeden ınsanlar nasıl gelebılıyor ? mesela neden musaıt degılım demıyorsunuz aynen bana bunları dedıgınız gıbı neden kayınvalıdenıze demıyorsunuz gelınler arası fark yok kımsenın ayrıcalıgı yok nıye ben hızmetcı yerıne konuluyorum dıye ?Siz hangi taraftan bakiyorsunuz.yanlis anlammissiniz çünkü.Misafir degiller altlı üstlü oturuyoruz.ayrica ben cağirmiyorum kendisi çıkıp geliyor.madem kocasida geliyor o da yiyip iciyor toplamak yapmak zorunda dikkatinizi cekerim ayni mahallede oruruyoruz.ben hamileyken yaptim cunku kovmak olmazdi oda yapacak benim kv ise onunda kv si.farkimiz yok.ustelik yemek artığı değildi.mangaldan et aldim hamiledir ister dedim ikram ettim ama sert bir şekilde reddetti ama eşinden kabul etti bu sizce kırıcı değil mi?düşünün biraz.
balık bastan kokar derler ya aynı o hesap olmusKonu sahibi esiyle hala dayi cocugu. Kayni da teyzesinin kiziyla evliydi herhalde. Kaynana kendi yegenini, yani kucuk eltiyi tutuyormus bu sebeple ayrimcilik yapiyormus falan...
Ben size hak verdim. Bunu yaptigi kisi eltim olur, kardesi olur, arkadasi olur hic onemli degil. Millet annesine benden cok deger veriyo diye cingar cikariyo da elti de kimmisMerhaba arkadaşlar.Bir once ki konumda eşimin ailesiyle ilgili sorunu yazmıştım şimdide eltimle sorunluyuz.Kv ile kp kışın bizdelerdi eltim de sürekli bize gelirdi yemek yer evlerine giderlerdi.kv memlekete döndü artık eltimler gelmez diye düşündüm ama halen daha geliyor.Oncesinde göz boyamak maksatıyla ıslerde bana yardım ederdi şimdi misafir gibi gelir oturur yer içerler evlerine gidiyorlar Bayramın ilk günü pikniğe gittik.piknikte eşim sürekli eltime yer veriyor,benden iyi muhabbet kuruyor ,benimde gönlüm olsun diye dönüp öyle değil mi der lafıni bitirir.Bende sinir küpü oldum tabi.Eltim suan 7a7aylihamile.Mkangal yaptık bi tane et aldim yarısını ben yedim yarısını eltime uzattım hayır teşekkür ederim sen ye bende hamilesin canın çeker dedim yine reddetti.iyice sinir oldum.Esim sofrada yemek yerken şaka maksadıyla gece eve gidelim dedi sonra dönüp eltim için dedi ki şimdi elinin tersiyle yapıştırır bende neden öyle bır şey yapsın,istediğimiz vakitte doneriz dedim.esim herseyi ona danışıyor sonra dönüp benim fikrimi soruyor.bende surat yapıyorum neden boyle yapıyorsun diyor.Bugunde eşimle tartıştık eltime benden daha çok değer veriyorsun surekli onlarla birseyler yapıyoruz,herşeyi ben yapıyorum sen eltimi övüp deger veriyorsun dedim.Sinirlendi haketmiyorsun ,için kötü fesatsın dedi bana.Bende istemiyorum gelmesinler dedim bende hamile kaldim kimse bana öyle davranmadı zoruma gidiyor.derin dondurucu aldik onu bile kıskanıyor.esime soyledim artık yoruluyorum herşeyi ben yapiyorum o eline birseye sürmüyor yapsa iki bardağı makineye atar yoruldum der gider oturur.hamileliği bahane ediyor.bende hamileydim davetler verir misafir agarlardim.bunları söylememe rağmen eşim hak vermedi eltimin tarafını tuttu.Gercekten beni sevmediğini ve değer vermediğini görüyorum. Eltimle guzel güzel muhabbet eder.ben bir soru sorarım zor zor cevabıni alirim.Artik kaldıramıyorum. Esimle küsüz şuan konuşmuyoruz.Ne yapmalıyım?
Esimde sen yap iyi ol birşey soyleme diyor oyle oluncada durumler boyle oluyor ezilen ben oluyorum.esimede soyledim artik gelmesinler ben ancak çocuklarıma yetiyorum herkes kendi evinde yesin yiyeceğini dedim.
Dayı teyze cocukları mibalık bastan kokar derler ya aynı o hesap olmus
e konu sahıbı alemsın daha ne dıyım hala dayı teyze cocuklarısınız
zaten bırlıkte buyursunuz boyle aılecek hep bırlıkte... kapınız ayrı olsa neeey ayrı olmasa mesafe mı kalmıs kı
aynen kendısı kuzenıyle evlı eltısı de kocasının kuzenı hep bırlıkte kuzen kuzen oturuyorlarDayı teyze cocukları mi((
Konu sahıbı ölene dek katlanacaksın oyleyse bu duruma. Kocana, eltıne, kaynanana.
Boşansa da kurtuluş yok.Dayı teyze cocukları mi((
Konu sahıbı ölene dek katlanacaksın oyleyse bu duruma. Kocana, eltıne, kaynanana.
Huylarını gormez mı ya, ben sımdı halamı amcamı teyzemi kuzenimi tanımam mıaynen kendısı kuzenıyle evlı eltısı de kocasının kuzenı hep bırlıkte kuzen kuzen oturuyorlar
evlenırken hıc yabancılık cekmem dıye dusundu heralde...
hanı burda bazı konularda hıc mı nısanlılık surecın olmadı hıc mı bazı huylarını gormedın hıc mı tanımadın dıyoruz ya
bu konuda oyle bır konu kı ... konu sahıbı dahıl hepsı suclu herkes hatalı
Cidden ya ne kotuBoşansa da kurtuluş yok.
cok nadır soylerım boyle gecımsız konularda bosanma bekle dıye, ben genelde bosan dıyen tayfayımdırBoşansa da kurtuluş yok.
Artık en sonunda sağlam cıngart çıkaracak, yağmasa da bi gürleyecek. Olursa olur.cok nadır soylerım boyle gecımsız konularda bosanma bekle dıye, ben genelde bosan dıyen tayfayımdır
bence konu sahıbı bosanmamalı
sulale facıası olur tum sulale bırbırıne dusman olur
en bastan bıle bıle evlendı zaten akrabaya bıle bıle gıttı ınsanların rahatlıgı da ordan zaten yabancı degılız evde bızım kızda bızım oglanda hersey bızım dıye dusunen zıhnıyetler
konu sahıbı sulaleyle basa cıkamaz o yuzden nasıl basladıysa aynen oyle devam edecek gecmısler olsun
E tamam işte bu bence süper bunu sürekli yapın o sizi rahatsiz edecegine birakin o rahatsiz olsun. O geldigi zamanda sizde, bizde ayni senin gibiyiz evde bir sey kalmadi her gun 6-7 kisilik yemek yapmaktan deyiverin. Kaynini markete gönder, islerini falan yaptir. Rahatsiz olmazsa da artik onun yüzsüzlüğüBi iki defa gittim yüz döküp evde de birşey yok ne yapsam diyip duruyor ben kaynımimarkete gonderiyorum ona bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?