- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
- Konu Sahibi Kardelen000007
-
Bazen şüphelenmiyor değilim çünkü hemen hemen hergün tartisma oluyorBazı tipler vardır ya büyü falan yapar bir yerlere muska koyar. Ona da dikkat edin gidince
Kaynana ve kayınpederin can damarı para. O damarı buldu, bastı da bastı.Vahşete bak, bu abla cinneti aşmış ama sonuçta istediği oldu
Allah darisini bizim buradaki kızlara nasip etsinKaynana ve kayınpederin can damarı para. O damarı buldu, bastı da bastı.
Maaile eltiye tapıyorlarmış. Değişik tipler.Eltinizin kocası yanınızda değil mi eşin onunla ilgilenirken kıskanmıyor mu karısını.
Bu pencereden tıkırtı geldi rüzgar var diye konu sahibinin kocasini arayan elti değil mi.Maaile eltiye tapıyorlarmış. Değişik tipler.
Bilmiyorum ama şaşırmam.Bu pencereden tıkırtı geldi rüzgar var diye konu sahibinin kocasini arayan elti değil mi.
Adam kardesinden yengesinden bir kazik yerse anca o zaman akillanir. O zamana kadar da esi sogumus olur kendinden. Hep boyledir bu senaryoYemezse yemesin. Küserse küssün. Sakın geri adım atmayın. Sakın ilk adım atan siz olmayın.
Eşine değer vermeyip başkalarına ne yapacağını şaşıran insanlara sinir oluyorum. Önce siz gelmelisiniz. Elti kim oluyor? Kimseye hizmet etmek için de evlenmediniz.
Biz ac degiliz de, cocuklari al disarda ye. Ne bileyim yemek saati parka falan gidin. Bi sekilde onlerine sofra kurmayin.Eltim üç dört gibi geliyor tam yemek saatinde gelseler inanın yaparım.bencede umursamıyor çünkü hiç laf soyleme sürekli güllük gülistanlık ol diyor bende konuşunca zoruna gidiyor kusuyor.bende canım artık doldum taşıyorum
Ailesinin evine gittikten sonra eşinin ailesinin birden çat kapı gelmesini anlatan konu sahibine yazdım sandımBazı tipler vardır ya büyü falan yapar bir yerlere muska koyar. Ona da dikkat edin gidince
Adam kardesinden yengesinden bir kazik yerse anca o zaman akillanir. O zamana kadar da esi sogumus olur kendinden. Hep boyledir bu senaryo
Hayır umrunda bile değilEltinizin kocası yanınızda değil mi eşin onunla ilgilenirken kıskanmıyor mu karısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?