Baş belası

Ben size hak verdim açıkçası. Ve kimileri olmaz öyle şey biri ektin biri kocan dese de neler gördüm duydum asla olmaz yapmaz denilen kişilerin be iğrençlikler yaptığını yaptığını gördüm. Ben açıkçası şeyinize sizden daha fazla değer veren eşten şüphelenirdim ki buna izin verip hala dizen gelen etkiden de şüphelenirdim. Alttanyatan başka bir şey olabilir eşinizin eltinize zaafı olabilir elinizin de bu durum hoşuna gidip ilgi görmek amaçlı yanınızdan ayrılmıyor olabilir. Ne yazık ki ben bu dünyada artık iyi niyetli düşünemiyorum. Açık açık konul eşinle ya bu şekilde davranmayı kesersin ektim bize daha az gelir araya mesafe koyarız ya da ben yolum diyin

Adam kardesinden yengesinden bir kazik yerse anca o zaman akillanir. O zamana kadar da esi sogumus olur kendinden. Hep boyledir bu senaryo

Siz gidin öğleden sonra butun gun eltinizde oturun. Yemek yok mu birseyler getir yiyelim deyin. Cocuklar acıktı benimde basim tuttu bugun sende yesinler deyin. Birazda siz salça olun. Valla hamile falan dinlemem hastalık degil sonucta, yatalak bakima muhtacta degil. Gerekirse cocuklari alir yatak odamda biraz yedirir o aksam yemek yapmam. Ac aç otursunlar. Kocanda ac kalirsa kalsin. Eltim cok guzel yemek yapıyor yapsinda onda yiyelim derim..

Biz ac degiliz de, cocuklari al disarda ye. Ne bileyim yemek saati parka falan gidin. Bi sekilde onlerine sofra kurmayin.
Daha kendi karinlarini doyuramayan kari koca dogacak bebege nasil bakacaklar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…