Merhaba hanımlar,
Bunalımdayım, çok büyük sıkıntıdayım, içimden her an ağlamak geliyor bugün
sorun, başlıkta da belirttiğim gibi abim.
Kendisi yıllar sonra bulunduğumuz şehre atama istedi ve eve döndü.
ve geldiği günden beri evde huzur yok .
yüksek sesle müzik dinler, dizi film izler kim uyuyor başkaları rahatsız mı oluyor umurunda olmaz
yediği tabağı masada bırakır kalkar toplamaz annem toplayacak ya da ben hizmetçiyiz ya...
banyoya girer kirli kıyafetleri ortada kirli sepetine bile atmaz
yıllardır memur ve anneme para vermez arada istediklerini alır
eve zaten ufak tefek erzak aldığının dışında bir hayrı yok
bunun dışında ışıkları açık bırakır yine sizin uyuduğunuzun rahatsız olduğunuzun hiçbir önemi yoktur
musluğu iyi kapatmaz o musluk şıp şıp damlatır
iyi kapanmayan kapıları vura vura kapatır yine çevrenin rahatsızlığı zerre umurunda değildir
en son olarak ve en hazmedemediğim kendi evindeki interneti getirdi ben bunu kullanıcam dedi ben çok söyleniyormuşum benimle aynı interneti kullanmayacakmış ama şimdi ne yapıyor dersiniz kapattı kendi getirdiği modemi evdekini kullanıyor. Hakkıma giriyor beni gerizekalı yerine koyuyor ya dayanamıyorum hazmedemiyorum. Yine de sesimi çıkarmadım.
Ve dün gece buna artık sabredemeyen dayanamayan ben ışıkları açık bırakmasına kızıp söylenince
odanın kapısını kapat unutuyorum ne var kalk kendin kapat sanki herkesi düşünüyor musun gibi sözlerle karşılaştım . Rica etmesini öğrenip öyle gidecekmişim yanına.
tamam kabul ediyorum benim tepkim zamansızdı aslında tüm bu yaptıklarından dolayı başka bir zaman diliminde sakince konuşmayı planlıyordum olmadı nefsime yenik düştüm her şeyi berbat ettim
hatamın farkındayım fakat dünden beri ağzımı açsam ağlayacak durumdayım
1 aydır uykusuzum ben bunun yüzünden sabretmekten yoruldum,bittim,tükendim adam olmuyor
ben iyi kötü bir gün (inşallah) çıkar giderim bu evden ama annem ne yapacak
işin kötüsü o kadar düşüyor ki üstüne abimin şımarıklığı biraz da ondan
kızlar bilmiyorum ne yapacağımı nefes alamıyorum artık
her gün dua ediyorum Allah'ım ıslah eyle diye ama yok tık yok hiç gelişme yok
biliyorum 2 günde yoluna girmez her şey sabır lazım ama ben bittim tükendim kalmadım.
Yardımınıza çok ihtiyacım var konuşmuyorum şu an bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum .
Akıl verin,fikir verin lütfen zira bende kalmadı.