Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapıyor söylene söylene yapıyor ama yine de yapıyor
oğluna aşkı tarif edilemez
aslında abim bile rahatsız bu durumdan
şöyle örnek vereyim mesela dün abim kahvaltı yapacak
annem kahvaltı hazırlayım mı diye atağa geçti
o da yok ben hazırlıyorum dedi
ne yiyeceksin dedi annem bu defa
abim patladı sanane hazırlıyorum işte diye
ikisinin davranışı da doğru değil ama annemin genel huyu bu
Anneniz birsey demiyorsa abinizi degil annenizi suclayin bence. Ayrica abinizin pisligini arkadan siz toplamayin. Kim simarttiysa o toplasin.
Insallah en yakin zamanda ya siz ya da abiniz evlenir. Abiniz evlenirse siz de anneniz de rahatlar. Yaslariniz kac.
o zaman iyice boğun bari abiyi
sen sürekli söylen
annen de boğsun böyle istemeden
belki kaçar gider
bence siz kendi hayatınıza bakın. abiniz yokmuş gibi davranın. çekmek zorunda değilsiniz.
ama maalesefki onu bu hale getiren anne ve babanız.
bu bekar abi annesinin babasinin evinde yasamiycakta nerde yasiycak.anlasilan sizin rahatiniz bozuldugu icin istememissiniz.yaptigi bazi hatali davranislarida guzelce abi sunu yaparmisin edermisin diye soyleyin.yap et diyerek sinirlenirseniz insanin yapasi gelmez zaten.
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Eğer maddi durumunuz iyiyse ayrı eve çıkmayı deneyin derim. Annesi tarafından şımartılmış bir abiyle baş etmek zorunda değilsiniz kendi hayatınıza odaklanın,kimsenin dadısı değilsiniz.3 ay geçti koca 3 ay değişen hiçbir şey yok ve ben tükendim artık
Bugün anneme bağırınca ben müdahale ettim sen her şeye karışma diye bana bağırdı ağza alınmayacak şeyler söyledi
Bıktım ben artık bela okumak istemiyorum aylardır dua ediyorum kabul olmuyor
Susayım diyorum güzellikle halledeyim diyorum hareketlerine tahammül edemiyorum
Nefret ettim defolsun gitsin artık!
Elimden bir şey gelmiyor.
Hiçbir şeyi değiştiremiyorum.
Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm. Eğer maddi durumunuz iyiyse ayrı eve çıkmayı deneyin derim. Annesi tarafından şımartılmış bir abiyle baş etmek zorunda değilsiniz kendi hayatınıza odaklanın,kimsenin dadısı değilsiniz.
İstemiyorsanız siz ayrı eve çıkın, abinizin olmadığı kadar sizin de eviniz sayılmaz.
Hiç bir şeyini yapmak zorunda değilsiniz, biraz rahatınız bozulmuş yani aman aman abartılacak bir şey yok gibi ama sizin tepkiniz sanki özgürlüğünüz elinizden alınmış gibi.
İnşallah atanırsınız ve mümkünse şehrinizin dışında güzel bi yere bence bu durum sizi gaza getirmeli ve atanmak için çok çalışmalısınız. Allah kolaylık versin size.M
Maalesef işim yok gidemiyorum puanım düşük atanamıyorum elim kolum bağlı yoksa 1 dk durmam dua ediyorum hep Allah nasip etse de gitsem keşke