Baş başa bayram geçirme planımızı iptal edip aile evinde kalan eşim

Bu ne ya o kadar saçma ki komik bile denilebilir. Eşinizin sizin yanınıza gelmek fikri yok. Müdür bırakmıyor diyor da o ne kadar acımasız müdir ki normalde herkes yardımcı olur ailəsinin yanına gitsin diye. Bu dediği yalandır belki de. Niyetleri sizi oraya götürüp ailelikce sindirip sömürmek. Siz de ok deyeceksiniz zaten,belli yani.

bu nasıl evlilik ki? evlilik demek aslında yanlış. evlilik böyle olmaz. resmi nikah yapmadan önce iyice düşünmek lazım. şu an sevgili olsaydınız en azından sizi kaybetme korkusu olurdu. artık o korku da kalmamış. zaman kaybı.

Tüm iletişimi kesin eşiniz ve ailesiyle eşinizin bu süreçteki çabasını izleyin baktınız uğraşmıyor salın ipini gitsin o vakit değmez öyle biri ivin zaman harcamaya

Sizi üzmek istemem ama bu evlilik degil evlilik boyle bi sey degil. Zaruri halleri anlarim belirli bir sure ama resmen ben bohca icin kalicam diyip karisini ekmis. Bu komedi filmlerinde bile olmaz . Suan icin hakettigi tek sey eski esiniz olmasi.

O zaman bu Cuma da gelmesin diye diretmeyin. Naz niyaz yapmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eğer boşanmaya baksanız ters teper bu durum. Gelsin hasret giderin barışın işte. Bu şekilde sadece kendini cezalandirmis oluyorsun.
gelmiyor. yine sen gel diye diretiyor.

Eşiniz bohcayi bahane etmiş erkeğin bohcada ne işi var.esinizin her fırsatta koşa koşa yanınıza gelmesi lazımdı yeni evlisiniz.hic cinsellik falan da mi istemiyor.ben olsam ilk günden giden taraf olmazdım kendisi her tatilde gelseydi yanınıza.yada gitsem de cinsellik yasamazdim belki akillanirdi gelirdi.

Anlattığından başka bir konu yoksa bu adamla ilerlemen mümkün görünmüyor. Tayini de yalnız yaşayabileceğin bir ilse iste. Yoksa çok zorlanırsın boşanırsan falan. En kötü eşler bile ilk yıllar karım da karım diyor çünkü. Normali de bu

Esinin orada sevgilisi olma ihtimali var mi? Yani zekasinda ya da erkeklik hissinde bir sorun yoksa bu ihtimali de dusunun derim bu arada.

Ben olsam boşanırdım. Ama siz evliliğinize şans vermek istiyorsunuz bana adam çok aileci gibi geldi. Hatta daha da kötüsü gelenekçi bir yana sahip bayramda sizi çağırmasın tek sebebi ailenize hizmet etmeniz akrabalarını hoşlanmanız. Yoksa karısını düşünen adam tek başına gelirdi.

Polis olabilir Migren.
polis adamın müdürüne ne yahu tayinden?
müdürüm bırakmıyor diyen polis ilk sefer görüyorum.

benim de ilk aklıma polis sağlıkçı filan olabileceği gelmişti ama
sağlıkçıların müdürü yok şefi olur, tayine yine karışmaz.
polislerin müdürü olur tamam da, tayine karışmaz.

polis adamın müdürüne ne yahu tayinden?
müdürüm bırakmıyor diyen polis ilk sefer görüyorum.

benim de ilk aklıma polis sağlıkçı filan olabileceği gelmişti ama
sağlıkçıların müdürü yok şefi olur, tayine yine karışmaz.
polislerin müdürü olur tamam da, tayine karışmaz.
Gerçi benim ailemden de kamu görevlisi olanlar var, cuma günü iş başı yapan duydum Migren. Resmiyette olmasa bile çağırılıyorlar galiba.

Gerçi benim ailemden de kamu görevlisi olanlar var, cuma günü iş başı yapan duydum Migren. Resmiyette olmasa bile çağırılıyorlar galiba.
benim babam (emekli şimdi) da kardeşim de ulaştırma sektöründe, kamu çalışanı

ve evet, ikisi de bayram izni mefhumu olmadan çalşan kişiler.
ama mesela her 2si de öyle evlendim eş durumu tayin olcam diye çekip gidemez bir yere, mümkün değil, tayin meseleleri karışık onların.

o nedenle tam anlamadım ben evlenirken ne düşünmüşler. -adman işinin ne olduğunu bilmeden de anlamak zor-

benim babam (emekli şimdi) da kardeşim de ulaştırma sektöründe, kamu çalışanı

ve evet, ikisi de bayram izni mefhumu olmadan çalşan kişiler.
ama mesela her 2si de öyle evlendim eş durumu tayin olcam diye çekip gidemez bir yere, mümkün değil, tayin meseleleri karışık onların.

o nedenle tam anlamadım ben evlenirken ne düşünmüşler. -adman işinin ne olduğunu bilmeden de anlamak zor-
Bizimkiler de öyle çakılı kadro resmen. Tayin durumu öğretmenler gibi değil. Evlenmeden düşünmeleri gereken kocaman bir konuymuş. Aile birliği ayol daha ne olsun?

Bizimkiler de öyle çakılı kadro resmen. Tayin durumu öğretmenler gibi değil. Evlenmeden düşünmeleri gereken kocaman bir konuymuş. Aile birliği ayol daha ne olsun?
konuyu açanın üyelik pasifleştirilmiş. burada tahmin yaparak da biz bir yere varamayız.

benim kendi çevrem genel olarak akademisyen hepsi çakılı kadro, ama evlenen bunu bilerek evleniyor.

Back
X