- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 39
-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Merhaba canm bizde sperm sayısı cok düşük toplamda 12 milyondu en son baş anomalisinde sorun cıkmadı bide canm cok şükür ama sayı az olunca olmuyor işteMerhaba canım hoşgeldin. Senin eşinin sonuçları nasıl?
Ya canım çok sevindim senin adına değerlerimiz birbirine yakın çok umut oldun bana. Sadece bizim hareket oranı düşükdualarını bekleriz. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasib olsun canım.
Her biriniz her an dualarimdasiniz Allah hepimize saglikli hamilelikler ve bebekler nasip etsin yurekten diliyorum canlarim..Demekki sayının yeterli olması ihtimalinizi artırmıs cok şükürdarısı bize sağlıkla kucagına al bebeşi
hareketlilik nasıl peki ? bitkisel kürler yada vitamin uyguladınız mı canım?Merhaba canm bizde sperm sayısı cok düşük toplamda 12 milyondu en son baş anomalisinde sorun cıkmadı bide canm cok şükür ama sayı az olunca olmuyor işte
Aminnnnnn Allah razı olsun canım.Her biriniz her an dualarimdasiniz Allah hepimize saglikli hamilelikler ve bebekler nasip etsin yurekten diliyorum canlarim..
Hareketlilik sınırda emodex4. Şişeye başladık havuç suyu ıstırgan otu cayı yeşil yapraklı bitki nohut yemegi kuruyemiş kullanıyoruz cnm dna hasar cıktı klomen kullandık bitti test yaptırcaz düştü mü diehareketlilik nasıl peki ? bitkisel kürler yada vitamin uyguladınız mı canım?
canım benim inşallah şifa olsun emeğinizin karşılığını versin Rabbim. bende artık denemediklerime başlayayım diyorum ısırgan otu, çakşır kökü filan..birde bizde dna hasar testini yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah sonuçlarınız çok çok iyi çıkar, haberdar et sonuçtan olur mu?Hareketlilik sınırda emodex4. Şişeye başladık havuç suyu ıstırgan otu cayı yeşil yapraklı bitki nohut yemegi kuruyemiş kullanıyoruz cnm dna hasar cıktı klomen kullandık bitti test yaptırcaz düştü mü die
Bu ay ortadında yaptırcaz ay sonunda cıkar sonuç haber veririm cnm sizede geçmiş olsuncanım benim inşallah şifa olsun emeğinizin karşılığını versin Rabbim. bende artık denemediklerime başlayayım diyorum ısırgan otu, çakşır kökü filan..birde bizde dna hasar testini yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah sonuçlarınız çok çok iyi çıkar, haberdar et sonuçtan olur mu?
Saol canım.Bu ay ortadında yaptırcaz ay sonunda cıkar sonuç haber veririm cnm sizede geçmiş olsun
Merhaba, hikayenizde kendimi gördüm. Benim eşimin de ileri hareketlisi ve sayısı oldukça yüksek ama baş anomalisi % 84 morf %4. Acaba o söylediğiniz ilaçları meye göre kullandı Eşiniz? Günde kaç kere kullandı? Doktordan randevu aldım DNA hasar testi için aralığa gün verdiAralığa kadar en azından bu ilaçları kullansa belki doktora gitmeye bile gerek kalmaz...
Bizde ileri hızlı hareket sıfır yavas hızlı hareket yüzde 68 70 cıkıyo ben bunu kaan aydosa sordum önemli olan hızlı sperm olması dedi ayırmaya gerek yok dediİleri hızlısı sıfır olup hamile kalabilen var mı????
Canim aşılamada basari düşük sanirim dun görüştugum dr da oyle soylediBizde yavaş hızlı yüzde 23bazı zamanlarda umutsuzluğa düşüyorum doktor aşılama deneyelim önce diyor ama hız böyle olunca sanki boşa yapılacak gibi geliyor. Allah imtahanımızı kolaylaştırsın. Malesef insanların sorularından tavırlarından bakışlarından yoruldum artık
Canım tüp bebekte Şansın daha yüksek olur .Tabi normal hamile kalan da var ama tüp te şans daha yüksek olurBizde yavaş hızlı yüzde 23bazı zamanlarda umutsuzluğa düşüyorum doktor aşılama deneyelim önce diyor ama hız böyle olunca sanki boşa yapılacak gibi geliyor. Allah imtahanımızı kolaylaştırsın. Malesef insanların sorularından tavırlarından bakışlarından yoruldum artık
Hangi doktor? Siz denediniz mi hiç aşılama?Canim aşılamada basari düşük sanirim dun görüştugum dr da oyle soyledi
Tüpten önce elimden gelen ne varsa denemek istiyorum. Rabbim yardım etsinCanım tüp bebekte Şansın daha yüksek olur .Tabi normal hamile kalan da var ama tüp te şans daha yüksek olur
Rabbim bir yol gösterir canım dua etcem sana inşallah. Canım tüp bebek te erkek sorunu na çözüm oluyor sağlıklı ve en iyi Sperm seçiliyor .Erkek faktöründe tüp bebek daha etkili .Tüp bebek için sadece 1 hakkımız var. Yani maddi olarak 1 kez o parayı verebileceğiz ve bu yüzden tüpe kadar tedavi adına,sonuçlarımızı düzeltmek adına elimizden ne geliyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Ama dna hasar testini eşim yaptırmış olsa bile bunu tek tedavi eden kaan aydos imiş o da hem çok geç randevu veriyormuş hemde eşimin ankaraya gidebilecek vakti yok kiAllah ım nasıl olacak bir çıkış yoluuu
Allah razı olsun canım.Rabbim bir yol gösterir canım dua etcem sana inşallah. Canım tüp bebek te erkek sorunu na çözüm oluyor sağlıklı ve en iyi Sperm seçiliyor .Erkek faktöründe tüp bebek daha etkili .