- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 39
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Cnm dna hasar 29 dan 50ye yükselmiş bizimSaol canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ali Acar mı aşılama yapalım diyor ben Ali Acar a geçen yıl gittim kürtaj için kolay randevu alınamadığı için Mustafa başaran a gittim aşılama olmaz boşa para kaybı dedi bizde ilk Kızılay da morfoloji %1 ileri hareket 0 sayı 61 ml dı 3 ay sonra medıcana da yaptırdık 103 ml ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı tüp bebek yaptırın dedi Ali Acar dan kasım ayına randevu aldım bakalım ne diyecekBizde yavaş hızlı yüzde 23 bazı zamanlarda umutsuzluğa düşüyorum doktor aşılama deneyelim önce diyor ama hız böyle olunca sanki boşa yapılacak gibi geliyor. Allah imtahanımızı kolaylaştırsın. Malesef insanların sorularından tavırlarından bakışlarından yoruldum artık
Doktor şuan aşılama için bekliyor iğnelerimde eczane de bekliyor. Ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 2 iken nasıl olacak ki aşılama? Eşim bir türlü gidip hasar testini yaptıramıyor. Bir yandan zaman geçiyor. Eğer bu ayda gitmezsem aşılama için sanki benim yüzümden zaman kaybediyoruz gibi de bir tutum var. Çokkkkkk sıkıldım çokkkkk.....
Benim esimin de hız iyi ama morfoloji 1 dna hasarı da %2 ciktiDoktor şuan aşılama için bekliyor iğnelerimde eczane de bekliyor. Ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 2 iken nasıl olacak ki aşılama? Eşim bir türlü gidip hasar testini yaptıramıyor. Bir yandan zaman geçiyor. Eğer bu ayda gitmezsem aşılama için sanki benim yüzümden zaman kaybediyoruz gibi de bir tutum var. Çokkkkkk sıkıldım çokkkkk.....
Benim esimin de hız iyi ama morfoloji 1 dna hasarı da %2 cikti
Ve bu ay aşılama yapıyoruz pazartesi çatlatma ignesi vurulcm büyük ihtimal
Olmayacak gibi geliyor ama bir umut diyip ciktim yola
Aşılama da hız da gerekli ne kadar spermi yumurtanın yakınına bırakıyor olsalarda sonuçta ulaşması gerekiyor yine de yumurtaya benim umutsuzluğum bu yüzden. Sizin hızınız iyi ise inşallah güzel sonuç alırsınız. Morfolojiyi çok sıkıntı etmiyor doktorlar. İnşallah güzel haberlerini alırız canım.Benim esimin de hız iyi ama morfoloji 1 dna hasarı da %2 cikti
Ve bu ay aşılama yapıyoruz pazartesi çatlatma ignesi vurulcm büyük ihtimal
Olmayacak gibi geliyor ama bir umut diyip ciktim yola
Yaaa niye öyle olmuş ki?Cnm dna hasar 29 dan 50ye yükselmiş bizim
Evet Ali acar a gidiyorum. Eylül de iğne ile normal denedik. Olmazsa ekimde aşılama yapalım dedi ama ben gitmedim şimdi de regl olmak üzereyim ve aşılama konusunda kararsızım. Değerlerimiz yakın sana ne diyecek bakalım. Haberleşelim olur mu?Merhaba Ali Acar mı aşılama yapalım diyor ben Ali Acar a geçen yıl gittim kürtaj için kolay randevu alınamadığı için Mustafa başaran a gittim aşılama olmaz boşa para kaybı dedi bizde ilk Kızılay da morfoloji %1 ileri hareket 0 sayı 61 ml dı 3 ay sonra medıcana da yaptırdık 103 ml ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı tüp bebek yaptırın dedi Ali Acar dan kasım ayına randevu aldım bakalım ne diyecek
Haklısın canım. Bazen böyle dağılıyorum malesef özellikle regl dönemleri. Regl bitince yeni ay yeni umut deyip mutlu hissediyorum. Eşim bir türlü hasar testine fırsat bulup gidemiyor. Yazık çok yoruluyor bu aralar hiç vakti olmuyor o yüzden ısrar da edemiyorum. Ama dediğim gibi zaman da geçiyor. Benim yaşım 29. 4 yıllık evliyim ve 1,5 yıldan fazladır istiyoruz.Zamanı bu kadar dert etme canım benim, hiç de korkma mesajlarından bile anlaşılıyor stresin. Sakin ol ve olacağına inan çünkü ben çok fazla umut hikayesi okudum sperm sayı hareket az olup da boy boy çocukları olan Allahın izniyle hepimizin olacak inşallah.
Kaç yaşındasın? Kaç yıldır deniyorsunuz? Bence kaan hocadan randevunu bi al, sonra git DNA hasarı testini yaptır eğer hasar varsa bekle, aşılama yaptırma.
Ben de aşılama düşünüyordum, beklemedeyim... Para kaybını geçtim, eğer tutmazsa psikolojik olarak yıkılırım. Hasar çıkmazsa aşılama düşünücem tekrar :/
bi bilsem o gün cok stresliydi acaba ondan mı dedimYaaa niye öyle olmuş ki?
Olabilir stres çok etkiliyormuş spermiCnm dna hasar 29 dan 50ye yükselmiş bizim
bi bilsem o gün cok stresliydi acaba ondan mı dedim
Canım hangi doktora gidiyordun?Merhaba Ali Acar mı aşılama yapalım diyor ben Ali Acar a geçen yıl gittim kürtaj için kolay randevu alınamadığı için Mustafa başaran a gittim aşılama olmaz boşa para kaybı dedi bizde ilk Kızılay da morfoloji %1 ileri hareket 0 sayı 61 ml dı 3 ay sonra medıcana da yaptırdık 103 ml ileri hareket 2 morfoloji 3 çıktı tüp bebek yaptırın dedi Ali Acar dan kasım ayına randevu aldım bakalım ne diyecek
Tüp bebeği ocak ayından sonra düşünüyorum ben sadece ne diyecek diye gitmek istiyorum doğal yolla olacak inanıyorum eşim keçiboynuzu özü zeytinyağında incir l carnitin zinco pharmaton proxeed plus klomen kullanıyor bunlar bence muhakkak fayda eder geriye kalan Rabbimin nasip etmesi. Ben Ali Acar ın aşılama demesine sasırdım o kadar araştırdım aşılama olmazmış morfoloji 4 ün altındaysa gidince ben ne dediğini haber ederim ama tee bir ay sonra bu durumda çok gıcık.Canım hangi doktora gidiyordun?
Şimdi direk tüpe mi karar verdiniz? Ali acarda mı yaptıracaksın tüpü?
Evet malesef geç randevu veriyorlar. Eşin kime gidiyordu? Birde hangi aktardan alıyorsun alacaklarını?Tüp bebeği ocak ayından sonra düşünüyorum ben sadece ne diyecek diye gitmek istiyorum doğal yolla olacak inanıyorum eşim keçiboynuzu özü zeytinyağında incir l carnitin zinco pharmaton proxeed plus klomen kullanıyor bunlar bence muhakkak fayda eder geriye kalan Rabbimin nasip etmesi. Ben Ali Acar ın aşılama demesine sasırdım o kadar araştırdım aşılama olmazmış morfoloji 4 ün altındaysa gidince ben ne dediğini haber ederim ama tee bir ay sonra bu durumda çok gıcık.
Biz ilk Kızılay a gidiyorduk Alaattin diye bir doktor vardı ona gittik 6 aylık tedavi süreci var demiş önce 3 ay klomen ve trental diğer 3 ayda klomen proxeed plus verdi bir kere gittik ona zaten dediklerini yapıyoruz ekstradan ben evicap e vitamini de aldım diğer dediklerimi eczaneden aldık baya pahalı oldu Mustafa başaran ek takviye vitaminleri aldık dedim gerek yok çok pahalı onlar dedi anladığım kadarıyla boşa masraf yapma git tüp bebek yaptır demek istedi istersen bekleyebilirsiniz de dedi tüp bebek de Kızılay ve novafertil i önerdiEvet malesef geç randevu veriyorlar. Eşin kime gidiyordu? Birde hangi aktardan alıyorsun alacaklarını?
Kızlar bu süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum imkanınız varsa tüp bebek deneyin .Biz de çok karışım yaptık çok ilaç kullandık ama bir türlü olmadı Olanları görünce çok özeniyordum birgün bende hamile olacak mıyım diyordum Bizim değerler çok kötü değil di ama artık psikolojik olarak hamileliğe odaklanmaktan kendimi alamıyor ilişkiye bile çocuk için giriyordum. Sonra tüp bebek süreci başladı şükür ilk denemede oldu .Erkek de sorun varsa tüp bebek yapmak şansı çok çok artırıyor en kaliteli ve en hareketli Sperm seçiliyorBiz ilk Kızılay a gidiyorduk Alaattin diye bir doktor vardı ona gittik 6 aylık tedavi süreci var demiş önce 3 ay klomen ve trental diğer 3 ayda klomen proxeed plus verdi bir kere gittik ona zaten dediklerini yapıyoruz ekstradan ben evicap e vitamini de aldım diğer dediklerimi eczaneden aldık baya pahalı oldu Mustafa başaran ek takviye vitaminleri aldık dedim gerek yok çok pahalı onlar dedi anladığım kadarıyla boşa masraf yapma git tüp bebek yaptır demek istedi istersen bekleyebilirsiniz de dedi tüp bebek de Kızılay ve novafertil i önerdi
Masallah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sizin değerler nasıldı peki elimizdekileri ocak ayına kadar kullanıp tüp bebeğe o zaman bakarız diye hedef verdik kendimize inş hayırlısı nasılsa öyle olurKızlar bu süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum imkanınız varsa tüp bebek deneyin .Biz de çok karışım yaptık çok ilaç kullandık ama bir türlü olmadı Olanları görünce çok özeniyordum birgün bende hamile olacak mıyım diyordum Bizim değerler çok kötü değil di ama artık psikolojik olarak hamileliğe odaklanmaktan kendimi alamıyor ilişkiye bile çocuk için giriyordum. Sonra tüp bebek süreci başladı şükür ilk denemede oldu .Erkek de sorun varsa tüp bebek yapmak şansı çok çok artırıyor en kaliteli ve en hareketli Sperm seçiliyor
Bu yolda tüm mücadele veren arkadaşlara dua ediyorum canım kolay değil her ay aynı acıyı yaşayıp hemen yeni ay için neler yapabilirim diye düşünmek .Bizim ilk değerler canım toplam sayı 78 milyonu kullanılan takviyeler ile 168 milyon oldu hız yüzde 40 tı morfoloji 0 dı canım doktorlar hiç önemsemedi bu Morfolojisi ama olmadı da .Biz de tüp bebekte karar kıldık çip yöntemi ile en sağlıklı Sperm seçildi Rabbim de OL dedi şükür oldu canım .Masallah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sizin değerler nasıldı peki elimizdekileri ocak ayına kadar kullanıp tüp bebeğe o zaman bakarız diye hedef verdik kendimize inş hayırlısı nasılsa öyle olur
En son çareydi tüp bebek ötesi yoktu canım ama her ay aynı acıyı yaşamaktansa ben elimden gelenin en iyisini yapayım takdir Allahın diyerek başladım tedaviye .Tabi olumsuz da olabilirdi ama ben benim üzerime düşen her şeyi yapmış olmanın huzurunu yaşıyor olacaktım .Vazgeçmek elbet yok mücadeleye devam ama imkanı olan bence zaman kaybetmeden başlasın derim ben .Normal yoldan bu değerler ile hamile kalanda var ama insan beyninden atamıyor bu düşünceyiMasallah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sizin değerler nasıldı peki elimizdekileri ocak ayına kadar kullanıp tüp bebeğe o zaman bakarız diye hedef verdik kendimize inş hayırlısı nasılsa öyle olur
Sayimiz total 220 milyon ml de 47 milyonAa çok iyi maşallah, DNA hasarı yoksa morfoloji önemli değil diyor kaan hoca. İnşallah olumlu sonuçlanır. Sayınız nasıldı?