Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Insallah hayırlısı olsun 250 mi yuh yaaa insafff

Şuan yanımda değil ama biri 6 buçuksa diğeri 5 gibi yani arada 2 kat olmasa da biri diğerinden fazla.
Benim de fazla lh. Adetlerim dyzenli ultrason goruntusu polikistik. Ama dr sendrom yok sadece polikistik goruntu var dedi. Hafif derece demedi ondan sordum zor mu teshis etmek bunu ya

Benim de fazla lh. Adetlerim dyzenli ultrason goruntusu polikistik. Ama dr sendrom yok sadece polikistik goruntu var dedi. Hafif derece demedi ondan sordum zor mu teshis etmek bunu ya
Evey canım teşhis etmek zor olabiliyor sanırım kimisinde sadece ultrason görüntüsü var kimisinde adet düzensizliği,tüylenme sivilcelenme,yağlı cilt kimisinde hormon düzensizliği bazende hepsi... Yani herkeste hepsi bulunmayadabilir...

Bu alanla ilgilenen kadin dogumcu mu bulmak lazim

Bu alanla ilgilenen kadin dogumcu mu bulmak lazim
Yani gebelik düşünmüyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar kilolu isen metomorfin içeren bir ilaç veriyorlar gebelik düşünüyorsan yumurta takibi yapıyorlar. Soğan kürünün iyi geldiğini söylüyor yapanlar.başka da yapılabilecek birşey yok bildiğim kadarıyla.

Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah peki eşinizin degerleri nasıldı sizde bi sorun yoktu sanırım
Bnde yumurta tembelliği vardi ama önemsiz demislerdi her ay yumurtlama olmayabilirmis. Eşimin mldeki sperm sayisi 35 milyon toplam 85 milyon hareketlilik yüzde 50. Morfoloji yuzde 1-2 civariydi. Amorf bas sperm yuzde 85 idi yani bas anomalisi vardi canim

Demekki sayının yeterli olması ihtimalinizi artırmıs cok şükür darısı bize sağlıkla kucagına al bebeşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…