- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
-
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
Insallah hayırlısı olsun 250 mi yuh yaaa insafffEvet biz gitmeden önce çok beklettiğini duymuştuk ama biz her gittiğimizde genelde 1 saat en fazla 2 saat olmak üzere hallettik işlerimizi. Her defasında beklemeye hazırlıklı gittik ama çok şükür hemen halloldu işimiz. Tabii bundan sonrakileri bilemiyorum nasıl olur. Bilmiyorum çok memnun kalanda var. Girdik bir yola bakalım Rabbim vesile kılsın inşallah. Eşim gitmedi bir daha üroloğa. Bende olmadı tüp bebek öncesi dna hasar testi yaptıralım diyorum. Bu arada medovada üroloji muayene ücreti 250 tl imiş bilgin olsun.
aynen doktorları doçent miş o yüzden pahalıymış. ama genelde zaten ne sorduysam çok pahalı bir hastane.Insallah hayırlısı olsun 250 mi yuh yaaa insafff
Rabbim inşallah yengenede hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder canım.3 kez dusuk yapti kanda pihtilasma var
Yani tek muayene o kadarsa testi tahlili düşünemiyorumaynen doktorları doçent miş o yüzden pahalıymış. ama genelde zaten ne sorduysam çok pahalı bir hastane.
Benim de fazla lh. Adetlerim dyzenli ultrason goruntusu polikistik. Ama dr sendrom yok sadece polikistik goruntu var dedi. Hafif derece demedi ondan sordum zor mu teshis etmek bunu yaŞuan yanımda değil ama biri 6 buçuksa diğeri 5 gibi yani arada 2 kat olmasa da biri diğerinden fazla.
Evey canım teşhis etmek zor olabiliyor sanırım kimisinde sadece ultrason görüntüsü var kimisinde adet düzensizliği,tüylenme sivilcelenme,yağlı cilt kimisinde hormon düzensizliği bazende hepsi... Yani herkeste hepsi bulunmayadabilir...Benim de fazla lh. Adetlerim dyzenli ultrason goruntusu polikistik. Ama dr sendrom yok sadece polikistik goruntu var dedi. Hafif derece demedi ondan sordum zor mu teshis etmek bunu ya
Bhcg testini sordum birgün 60 tl dediler.Yani tek muayene o kadarsa testi tahlili düşünemiyorum
Masallah yani iyi abartmislar anita devamBhcg testini sordum birgün 60 tl dediler.
Evet en ucuz anıtta sanırım tahliler bende 1 yıl sibel hanım a gittim ama hastanenin imkanşarı çok sınırlı alttan ultrasonu bile yok sanırım ve 1 yıl boşuna oyalanmışız malesef sibel hanımla.Masallah yani iyi abartmislar anita devam
Sen hiç kadın doğumcuya gitmedin mi?Masallah yani iyi abartmislar anita devam
Canim ben nisanda kimyasal gecirdim tabii ki gittim kadin doguma bi problemim yok .Hatta bayramdan once Nesrin Hanima gittim genel tetkik icin bir sey cikmadi sukurSen hiç kadın doğumcuya gitmedin mi?
ben de mart sonu nisan başında kimyasal gebelik geçirdimCanim ben nisanda kimyasal gecirdim tabii ki gittim kadin doguma bi problemim yok .Hatta bayramdan once Nesrin Hanima gittim genel tetkik icin bir sey cikmadi sukur
Bu alanla ilgilenen kadin dogumcu mu bulmak lazimEvey canım teşhis etmek zor olabiliyor sanırım kimisinde sadece ultrason görüntüsü var kimisinde adet düzensizliği,tüylenme sivilcelenme,yağlı cilt kimisinde hormon düzensizliği bazende hepsi... Yani herkeste hepsi bulunmayadabilir...
Canim cok sukur ki tup bebek tedavisine hazırlanırken kendiliginden oldubirmucizeolsun . Canımm hamilesin hayırlı olsun en son aşışama düşünüyordun kendiliğinden mi oldu?
Yani gebelik düşünmüyorsan doğum kontrol hapı veriyorlar kilolu isen metomorfin içeren bir ilaç veriyorlar gebelik düşünüyorsan yumurta takibi yapıyorlar. Soğan kürünün iyi geldiğini söylüyor yapanlar.başka da yapılabilecek birşey yok bildiğim kadarıyla.Bu alanla ilgilenen kadin dogumcu mu bulmak lazim
Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah peki eşinizin degerleri nasıldı sizde bi sorun yoktu sanırımCanim cok sukur ki tup bebek tedavisine hazırlanırken kendiliginden oldu
Bnde yumurta tembelliği vardi ama önemsiz demislerdi her ay yumurtlama olmayabilirmis. Eşimin mldeki sperm sayisi 35 milyon toplam 85 milyon hareketlilik yüzde 50. Morfoloji yuzde 1-2 civariydi. Amorf bas sperm yuzde 85 idi yani bas anomalisi vardi canimHayırlı olsun darısı bize olsun inşallah peki eşinizin degerleri nasıldı sizde bi sorun yoktu sanırım
Ya canım çok sevindim senin adına değerlerimiz birbirine yakın çok umut oldun bana. Sadece bizim hareket oranı düşükCanim cok sukur ki tup bebek tedavisine hazırlanırken kendiliginden oldu
Merhaba canım hoşgeldin. Senin eşinin sonuçları nasıl?Hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah peki eşinizin degerleri nasıldı sizde bi sorun yoktu sanırım
Demekki sayının yeterli olması ihtimalinizi artırmıs cok şükürBnde yumurta tembelliği vardi ama önemsiz demislerdi her ay yumurtlama olmayabilirmis. Eşimin mldeki sperm sayisi 35 milyon toplam 85 milyon hareketlilik yüzde 50. Morfoloji yuzde 1-2 civariydi. Amorf bas sperm yuzde 85 idi yani bas anomalisi vardi canim