- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
ayllllliiiin35 Ali Acar a gittiginizi okudum .Probleminiz ne esinizin degerleri nasil ben de konyadayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hafif pco, eşimde hareket ve morfoloji sorunu. Siz kime gidiyosunuz?ayllllliiiin35 Ali Acar a gittiginizi okudum .Probleminiz ne esinizin degerleri nasil ben de konyadayim
Şuan yanımda değil ama biri 6 buçuksa diğeri 5 gibi yani arada 2 kat olmasa da biri diğerinden fazla.Canim selam. Hormon degerlerin kac cikti
Bende problem yok esim kizilay ve anita gitti ,gidiyor...Kizilay tüp diye diretiyor bir de medovaya gidecegiz .Sizin esiniz kime gidiyorBende hafif pco, eşimde hareket ve morfoloji sorunu. Siz kime gidiyosunuz?
Medline ali cenker e gitti promotil m forte ve trental verdi pek işe yaramadı. Anıttaki doktor nasıl?Bende problem yok esim kizilay ve anita gitti ,gidiyor...Kizilay tüp diye diretiyor bir de medovaya gidecegiz .Sizin esiniz kime gidiyor
Kizilayda 250 tl ye yaptirdik canimAfilim92 . Siz dna hasar testini konyada nereye yaptırdınız canım? Ve ne kadar ücretle?
Peki dna testi diye mi istedi doktor birde ros testi varmış novafertilde yapılan ikisi aynı şeymi onu da bilmiyorum. Sizin kaç çıktı hasar ve doktor ne dedi? K.bakma canım çok sordumKizilayda 250 tl ye yaptirdik canim
Dr demese de biz yaptircaktik hasar testini biz onceki tum testlerimizi novafertilde yaptirdik ama en son kizilaya gittik .Hasar icin dr la görüşmedik henüz orasi tup bebek merkezi yetkili biri ve kadin dogumcu direk mikrochip dediler ama sonuclari uroloji ile gorusecegiz ilac yazmazsa baska dr a gitcez olmadi eski doktora devam cok karisti her sey ust uste geldi .Hasar %48cikti .Kizilayda aşağıdan giriş yaptirmadan direk tup bebek merkezine cikin muayene ucreti vermeyin biz o hatayı yaptik 300 tl den fazla para odedikPeki dna testi diye mi istedi doktor birde ros testi varmış novafertilde yapılan ikisi aynı şeymi onu da bilmiyorum. Sizin kaç çıktı hasar ve doktor ne dedi? K.bakma canım çok sordum
Tüp bebek merkezine çıkınca muayene ücreti almıyorlar mı?Dr demese de biz yaptircaktik hasar testini biz onceki tum testlerimizi novafertilde yaptirdik ama en son kizilaya gittik .Hasar icin dr la görüşmedik henüz orasi tup bebek merkezi yetkili biri ve kadin dogumcu direk mikrochip dediler ama sonuclari uroloji ile gorusecegiz ilac yazmazsa baska dr a gitcez olmadi eski doktora devam cok karisti her sey ust uste geldi .Hasar %48cikti .Kizilayda aşağıdan giriş yaptirmadan direk tup bebek merkezine cikin muayene ucreti vermeyin biz o hatayı yaptik 300 tl den fazla para odedik
Hayir dna hasar testi yaptirmak istiyoruz deyin yaparlarTüp bebek merkezine çıkınca muayene ücreti almıyorlar mı?
Çok sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda sanada banada ve tüm bekleyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.Hayir dna hasar testi yaptirmak istiyoruz deyin yaparlar
2 aydır gidiyorum. Temmuzda rahim filmi çektirdim. Ağustosta iğne tedavisine başladık. Bugün iğnenin 7. Günü bekliyoruz bakalımAli Acar a ne zamandir gidiyorsunuz ? ayllllliiiin35
Yengem tam 7 yildir Ali Acar a gidiyor hep umut verip oyaliyor diyorum baskasina gidin yeter sizi sömürdüğü ama umut dunyasi ...sistemleri de igrenc saatle randevu vermiyorlar saatlerce bekletiyorlar bir kac kez yaninda gittim cinnet geldi beklemekten2 aydır gidiyorum. Temmuzda rahim filmi çektirdim. Ağustosta iğne tedavisine başladık. Bugün iğnenin 7. Günü bekliyoruz bakalım
Bu mesaji atlamisim anitta isa bey var cok iyi baska dr esime ameliyat olcan diyip yanlis teshis koydu isa bey sayesinde oyle bir hata yapmadikMedline ali cenker e gitti promotil m forte ve trental verdi pek işe yaramadı. Anıttaki doktor nasıl?
Evet biz gitmeden önce çok beklettiğini duymuştuk ama biz her gittiğimizde genelde 1 saat en fazla 2 saat olmak üzere hallettik işlerimizi. Her defasında beklemeye hazırlıklı gittik ama çok şükür hemen halloldu işimiz. Tabii bundan sonrakileri bilemiyorum nasıl olur. Bilmiyorum çok memnun kalanda var. Girdik bir yola bakalım Rabbim vesile kılsın inşallah. Eşim gitmedi bir daha üroloğa. Bende olmadı tüp bebek öncesi dna hasar testi yaptıralım diyorum. Bu arada medovada üroloji muayene ücreti 250 tl imiş bilgin olsun.Yengem tam 7 yildir Ali Acar a gidiyor hep umut verip oyaliyor diyorum baskasina gidin yeter sizi sömürdüğü ama umut dunyasi ...sistemleri de igrenc saatle randevu vermiyorlar saatlerce bekletiyorlar bir kac kez yaninda gittim cinnet geldi beklemekten
İsa beyi duydum bende olmadı kızılayda dna hasar testini yaptırıp isa bey e mi göstersek diyorum bakalım.Bu mesaji atlamisim anitta isa bey var cok iyi baska dr esime ameliyat olcan diyip yanlis teshis koydu isa bey sayesinde oyle bir hata yapmadik
Yengenlerin sıkıntısı neydi canım özel olmazsa?Yengem tam 7 yildir Ali Acar a gidiyor hep umut verip oyaliyor diyorum baskasina gidin yeter sizi sömürdüğü ama umut dunyasi ...sistemleri de igrenc saatle randevu vermiyorlar saatlerce bekletiyorlar bir kac kez yaninda gittim cinnet geldi beklemekten
3 kez dusuk yapti kanda pihtilasma varYengenlerin sıkıntısı neydi canım özel olmazsa?