Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Peki dna testi diye mi istedi doktor birde ros testi varmış novafertilde yapılan ikisi aynı şeymi onu da bilmiyorum. Sizin kaç çıktı hasar ve doktor ne dedi? K.bakma canım çok sordum:KK43:
Dr demese de biz yaptircaktik hasar testini biz onceki tum testlerimizi novafertilde yaptirdik ama en son kizilaya gittik .Hasar icin dr la görüşmedik henüz orasi tup bebek merkezi yetkili biri ve kadin dogumcu direk mikrochip dediler ama sonuclari uroloji ile gorusecegiz ilac yazmazsa baska dr a gitcez olmadi eski doktora devam cok karisti her sey ust uste geldi .Hasar %48cikti .Kizilayda aşağıdan giriş yaptirmadan direk tup bebek merkezine cikin muayene ucreti vermeyin biz o hatayı yaptik 300 tl den fazla para odedik

Dr demese de biz yaptircaktik hasar testini biz onceki tum testlerimizi novafertilde yaptirdik ama en son kizilaya gittik .Hasar icin dr la görüşmedik henüz orasi tup bebek merkezi yetkili biri ve kadin dogumcu direk mikrochip dediler ama sonuclari uroloji ile gorusecegiz ilac yazmazsa baska dr a gitcez olmadi eski doktora devam cok karisti her sey ust uste geldi .Hasar %48cikti .Kizilayda aşağıdan giriş yaptirmadan direk tup bebek merkezine cikin muayene ucreti vermeyin biz o hatayı yaptik 300 tl den fazla para odedik
Tüp bebek merkezine çıkınca muayene ücreti almıyorlar mı?

2 aydır gidiyorum. Temmuzda rahim filmi çektirdim. Ağustosta iğne tedavisine başladık. Bugün iğnenin 7. Günü bekliyoruz bakalım
Yengem tam 7 yildir Ali Acar a gidiyor hep umut verip oyaliyor diyorum baskasina gidin yeter sizi sömürdüğü ama umut dunyasi ...sistemleri de igrenc saatle randevu vermiyorlar saatlerce bekletiyorlar bir kac kez yaninda gittim cinnet geldi beklemekten

Yengem tam 7 yildir Ali Acar a gidiyor hep umut verip oyaliyor diyorum baskasina gidin yeter sizi sömürdüğü ama umut dunyasi ...sistemleri de igrenc saatle randevu vermiyorlar saatlerce bekletiyorlar bir kac kez yaninda gittim cinnet geldi beklemekten
Evet biz gitmeden önce çok beklettiğini duymuştuk ama biz her gittiğimizde genelde 1 saat en fazla 2 saat olmak üzere hallettik işlerimizi. Her defasında beklemeye hazırlıklı gittik ama çok şükür hemen halloldu işimiz. Tabii bundan sonrakileri bilemiyorum nasıl olur. Bilmiyorum çok memnun kalanda var. Girdik bir yola bakalım Rabbim vesile kılsın inşallah. Eşim gitmedi bir daha üroloğa. Bende olmadı tüp bebek öncesi dna hasar testi yaptıralım diyorum. Bu arada medovada üroloji muayene ücreti 250 tl imiş bilgin olsun.

Yengenlerin sıkıntısı neydi canım özel olmazsa?

X