Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynı şekilde benimde öyle adetler bazen 1 hafta kadar gecikebiliyor ama hep oluyorum adet ciddi bir kilo yada tüylenmede yok çok şükür.
Yani canım çok şükürki adet oluyoruz Allah kısmet ederse eğer bir çok yol deneme fırsatımız var daha biz doğal yollarla olsun diye yırtınıyoz ama işte bakalım nasipte ne var

Canım merhaba hayırlı olsun hamişliğin Allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah. Ne güzel sizin yaptığınız tedaviler sonuç vermiş benimde esşimde sayı düşük yani kurler yaptım birde proxeed plus kullandı bi süre ama a bi artış oldu malesefki . Keçiboynuzu kürünü hala yapıyorum birde keçiboynuu özü içiyor akşamları 1 kaşık onun dışında kuruyemişe başlatıcam bende e vitamini ve çinko hapı demişsin onları bende alabilirmiyim ki acaba ezcaneden o tarz ilaçlar hiç kullanmadı yani doktor bize tüp dedi öyle yükseltmek için bişey önermedi. Bir tek proxeed plus kullandı 3 ay oda çok bi fayda sağlamadı sanki. Sizin sıkıntı sayımıydı acaba naıldı değerler

Hangi profa gidiyorsun? Ben de bahceci tüp bebek de dahil olmak üzere zeynepkamilde de bisürü doktora gittim lh hormonum fsh ın yarısı kadar cıkıyor yani bırak yükseği yaklaşmıyor bile birbirine hormonlar adetlerim 10 yaşımdan beri düzenlidir 24 günde bir olurum . Ama bana bülent traş ultrasonda sol tarafında pko gördüm dedi. Bana döngün cok kısa bir de adet düzenleyici verelim dedi. Koşarak kaçtım hayatımda duydugum en sacma konusmaydı

Biz gecen sene ekimde ilk defa test vermistik spermiyogramı mlde 31 milyondu. Keciboynuzunu pekmezi 1 ay düzenli kullandı günde 2kez 1 çorba kasıgı ve sayı 48 milyon oldu mlde. Ve esim sigara iciyordu o dönem ona ragmen ise yaradı. En son bakıldıgında mlde 68 milyona cıkmıstı.

Sadece bende ultrasonla pko gören bülent traş oldu diğer her doktor icin tertemiz dedi ama yinede ilk başta üzüldüm sonra hormon değerlerime baktım, adet döngüsü 24 gün kısa mı arastırdım, sonuc yanlış teşhis

anladım canım 31 milyon düşük sayılmaz ama sanırım takviyelerle 2 katına ulaşmışsınız büyük başarı. Biz maksimum 9 milyonu gördük il sayı milyon bile değildi sonrasında ufak ufak arttı belkide zamanla düzelir bir umut bakalım devam ediyoruz kürlere sşgarayıda azaltsa belki dahada etki artıcaktır

Benimki günde 1 paket iciyordu yıllardır ve komiser kendisi oyüzden hep cok stresli ve sigaralı ortamda. Hayatınızı sakinleştirmeye calısın o da cok etkili diyolar bizde o mümkün değil malesef ama sigarayı bıraktı 1 ay oldu bakalım morfoloji ve dna hasarı sıkıntı bizde

Canim bize de doktor 3 ay deneyin duzelme olmazsa tupbebek demisti ama biz 2.5 ayda mutlu sona ulaştık. Vitaminleri eczaneden reçetesiz alabilirsin zaten fiyatlari da cok ucuz. Doktor bize vermedi ben doktora kendim sordum ek olarak almak istiyorum dedim. Isterseniz alin bir zarari olmaz dedi. Siyah kuru üzüm çiğ badem ve cevizi kesinlikle kullanin elinizden geldigince. Keciboynuzuna da devam edin varikosel ya da gecmiste yaşadığı ciddi bir hastalik yoksa deger insallah duzelecektir

Sağol canım yaa çok teşekkür ederim denicem mutlaka varikosal yok öyle bir hasar durumuda yok çok şükür hormonları vs de gayet normaldi. Denicem söylediklerini mutlaka eczaneden hangi takviyeleri almam gerekli isim olarak inanki bilmiyorum hiç .

Canım ben konyadayım prof.dr Ali Acar a gidiyorum. İşinin ehli bir doktor. Bu pco kilo ile çok ilgili ben hiç kilolu bir insan değilim sadece 2 kilo aldım ve adetim 1 hafta kadar gecikmeye başladı. O 2 kiloyu geri verdim adet te normale döndü düşün yani. Çok zayıf olsan bile kilo çok etkiliyor malesef.

E vitamini olarak : evicap 200 ml
Çinko olarak : zinco aldik canim. İnşallah en kisa zamanda hepiniz kavusursunuz mucizelerinize

Merhaba, hikayenizde kendimi gördüm. Benim eşimin de ileri hareketlisi ve sayısı oldukça yüksek ama baş anomalisi % 84 morf %4. Acaba o söylediğiniz ilaçları meye göre kullandı Eşiniz? Günde kaç kere kullandı? Doktordan randevu aldım DNA hasar testi için aralığa gün verdi Aralığa kadar en azından bu ilaçları kullansa belki doktora gitmeye bile gerek kalmaz...

Benim adet döngüm de 24 gün, ben de 3 doktora gittim, erken yumurtladığım için kısalmı

Benim de adet döngüm seninki gibi, yani erken yumurtluyoruz diğer kadınlara göre. Doktorun bir tanesi bana doğurgansın demişti hatta. Gel gelelim hala bekliyorum. Bazen bu kadar kısa aralıklarla adet olmama üzülüyorum çünkü 24 günde bir hayal kırıklığı yaşıyorum. 40 günde bir adet olana göre daha üzücü bir durum bence...

Canım herkez kendi açısından değerlendiriyo işte şöyle düşün birde sen yılda 14 kere yumurtluypsun ama 40 günde 1 adet gören biri 9 kere yumurtluyor yani sen bi açıdan daha şanslısın tabi herşeye sebep mevlam ol derse işte .Sadece biraz daha pozitif tarafından bak diye söylüuorum inanki. Nasipten ötesi yok o ayrı..

(
Teşekkür ederim, inşallah her isteyen ulaşır bebeğine.

Canim selam. Hormon degerlerin kac cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…