Erkek İnfertilitesi BAŞ ANOMALİSİ YÜKSEK OLUP HAMİLE KALAN VAR MI?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ya canım çok sevindim senin adına değerlerimiz birbirine yakın çok umut oldun bana. Sadece bizim hareket oranı düşük :KK43: dualarını bekleriz. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasib olsun canım.
Demekki sayının yeterli olması ihtimalinizi artırmıs cok şükür :dua: darısı bize sağlıkla kucagına al bebeşi
Her biriniz her an dualarimdasiniz Allah hepimize saglikli hamilelikler ve bebekler nasip etsin yurekten diliyorum canlarim..

Hareketlilik sınırda emodex4. Şişeye başladık havuç suyu ıstırgan otu cayı yeşil yapraklı bitki nohut yemegi kuruyemiş kullanıyoruz cnm dna hasar cıktı klomen kullandık bitti test yaptırcaz düştü mü die
canım benim inşallah şifa olsun emeğinizin karşılığını versin Rabbim. bende artık denemediklerime başlayayım diyorum ısırgan otu, çakşır kökü filan..birde bizde dna hasar testini yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah sonuçlarınız çok çok iyi çıkar, haberdar et sonuçtan olur mu?

canım benim inşallah şifa olsun emeğinizin karşılığını versin Rabbim. bende artık denemediklerime başlayayım diyorum ısırgan otu, çakşır kökü filan..birde bizde dna hasar testini yaptırmayı düşünüyoruz. İnşallah sonuçlarınız çok çok iyi çıkar, haberdar et sonuçtan olur mu?
Bu ay ortadında yaptırcaz ay sonunda cıkar sonuç haber veririm cnm sizede geçmiş olsun

Merhaba,

Sabahları kahvaltıdan sonra bir kaşık keçiboynuzu pekmezi aldı. Diğer vitaminleri ise akşamları günde bir defa aldı. Umarım işinize yarar.

Şimdi benim bebişim kucağımda. Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar.

Merhaba, hikayenizde kendimi gördüm. Benim eşimin de ileri hareketlisi ve sayısı oldukça yüksek ama baş anomalisi % 84 morf %4. Acaba o söylediğiniz ilaçları meye göre kullandı Eşiniz? Günde kaç kere kullandı? Doktordan randevu aldım DNA hasar testi için aralığa gün verdi :KK43: Aralığa kadar en azından bu ilaçları kullansa belki doktora gitmeye bile gerek kalmaz...

Bizde yavaş hızlı yüzde 23 :KK43: bazı zamanlarda umutsuzluğa düşüyorum :KK43: doktor aşılama deneyelim önce diyor ama hız böyle olunca sanki boşa yapılacak gibi geliyor. Allah imtahanımızı kolaylaştırsın. Malesef insanların sorularından tavırlarından bakışlarından yoruldum artık :KK43:

Bizde yavaş hızlı yüzde 23 :KK43: bazı zamanlarda umutsuzluğa düşüyorum :KK43: doktor aşılama deneyelim önce diyor ama hız böyle olunca sanki boşa yapılacak gibi geliyor. Allah imtahanımızı kolaylaştırsın. Malesef insanların sorularından tavırlarından bakışlarından yoruldum artık :KK43:
Canim aşılamada basari düşük sanirim dun görüştugum dr da oyle soyledi

Canım tüp bebekte Şansın daha yüksek olur .Tabi normal hamile kalan da var ama tüp te şans daha yüksek olur

Canım tüp bebekte Şansın daha yüksek olur .Tabi normal hamile kalan da var ama tüp te şans daha yüksek olur
Tüpten önce elimden gelen ne varsa denemek istiyorum. Rabbim yardım etsin :KK43: eşim yoğun çalıştığı için bir türlü dna hasar testini yaptıramadık. Aşılamadan önce dna hasar testini görmek istiyorum. Doktorlar çok acımasız erkekteki sıkıntıyı göz ardı edip sana hormonları yükleyip paralarını almak istiyorlar o arada da Rabbim in lütfu olup hamilelik oluşursa kendilerini başarılı kabul ediyorlar. Ama her başarısız deneme malesef kadının gereksiz bir dünya hormon almasına ve erken menapoza sebep oluyor. İki arada bir derede hissediyorum kendimi :KK43:

Doktor şuan aşılama için bekliyor iğnelerimde eczane de bekliyor. Ama ileri hız 0 ve morfoloji yüzde 2 iken nasıl olacak ki aşılama? Eşim bir türlü gidip hasar testini yaptıramıyor. Bir yandan zaman geçiyor. Eğer bu ayda gitmezsem aşılama için sanki benim yüzümden zaman kaybediyoruz gibi de bir tutum var. Çokkkkkk sıkıldım çokkkkk.....

Tüp bebek için sadece 1 hakkımız var. Yani maddi olarak 1 kez o parayı verebileceğiz ve bu yüzden tüpe kadar tedavi adına,sonuçlarımızı düzeltmek adına elimizden ne geliyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Ama dna hasar testini eşim yaptırmış olsa bile bunu tek tedavi eden kaan aydos imiş o da hem çok geç randevu veriyormuş hemde eşimin ankaraya gidebilecek vakti yok ki :KK43: Allah ım nasıl olacak bir çıkış yoluuu :KK43:

Tüp bebek için sadece 1 hakkımız var. Yani maddi olarak 1 kez o parayı verebileceğiz ve bu yüzden tüpe kadar tedavi adına,sonuçlarımızı düzeltmek adına elimizden ne geliyorsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Ama dna hasar testini eşim yaptırmış olsa bile bunu tek tedavi eden kaan aydos imiş o da hem çok geç randevu veriyormuş hemde eşimin ankaraya gidebilecek vakti yok ki :KK43: Allah ım nasıl olacak bir çıkış yoluuu :KK43:
Rabbim bir yol gösterir canım dua etcem sana inşallah. Canım tüp bebek te erkek sorunu na çözüm oluyor sağlıklı ve en iyi Sperm seçiliyor .Erkek faktöründe tüp bebek daha etkili .

X