Barre workout

Deryacim ic bacak icin ne kdr zamanda calisip sonuc aldin ortalama zaman dilimi nedir sence?
O bolgeye daha calisiyorum canim tam istedigim gibi olmadi ama cok fark etti. Su sonbelki bir sene olmamistir daha onem verdim. Baslarda biliyorsun hep karin agirlikli calisiyordum. Maalesef cok hizli sonuc alinan bir bolge degil. Duzenli olarak haftada uc gun yaparsan birkac ay surebilir.

canım bugün bende jessıcanın barre cardiyosunu yaptım 2 yıldır rahat rahat evin içinde hoplamalı zıplamalı çalışabiliyordum aşağıda gündüz kimse olmayınca ocakta evlenecek o yüzden şöyle hafif ses çıkarmayacak çalışmalara yöneleceğim sanırım bunun için en uygun barre galiba ne dersin deryacım başka önerilerede açığım canım

Rosecim barre ve call bence zaten bacak icin en iyi calismalar. Bir de ic bacak icin pilates cemberi olabilir.

süper canım zaten bacak için hep barre ve call öneriyorsun sanırım bundan sonra zaten böyle çalışmalar yapacağım yavaş ve gürültüsüz

Ben dün gece 2. sayfadaki karın-bel ve bacak-popo videolarını yaptım..Biraz zorladı beni ama çok güzeldi.. Emeklerin paylaşımların için çok sağol derya

Selülitlerden kurtulalim... Ne yazik ki tek tarafi gösteriyor, bitince basa getirip diger bacakla tekrarlamak gerekiyor:

Temel olarak karin kaslarini, yanisira tüm vücudu calistiran bir barre videosu. Icinde birazcik da fitness ve kardio var. Bu Hollywood yildizlarinin da cok ragbet ettigi core fusion denilen barre yöntemi.

Agirlikli olarak üst vücudu calistiran bir core fusion calismasi...

Yüzlerce mekikten daha etkiliymis... Callanetics yapanlara tanidik gelecek bir hareket.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…