O bolgeye daha calisiyorum canim tam istedigim gibi olmadi ama cok fark etti. Su sonbelki bir sene olmamistir daha onem verdim. Baslarda biliyorsun hep karin agirlikli calisiyordum. Maalesef cok hizli sonuc alinan bir bolge degil. Duzenli olarak haftada uc gun yaparsan birkac ay surebilir.Deryacim ic bacak icin ne kdr zamanda calisip sonuc aldin ortalama zaman dilimi nedir sence?
Rosecim barre ve call bence zaten bacak icin en iyi calismalar. Bir de ic bacak icin pilates cemberi olabilir.canım bugün bende jessıcanın barre cardiyosunu yaptım 2 yıldır rahat rahat evin içinde hoplamalı zıplamalı çalışabiliyordum aşağıda gündüz kimse olmayınca ocakta evlenecek o yüzden şöyle hafif ses çıkarmayacak çalışmalara yöneleceğim sanırım bunun için en uygun barre galiba ne dersin deryacım başka önerilerede açığım canım
Barre kardiolarindan da yapabilirsin cok guzel terletiyor. Hem halida ciplak ayakla yapinca fazla gurultu de olmaz.süper canımzaten bacak için hep barre ve call öneriyorsun sanırım bundan sonra zaten böyle çalışmalar yapacağım yavaş ve gürültüsüz
Barre senin problem bolgelerine iyi gelecektir canim.barre cardio yapıldı oldukça güzeldi özellikle iç bacaklarım yandı
Bana da lazim olacak sagol rosecim.Deryacım izninle yapıp ve beğendiğim barre videolarını eklemek istiyorum yaptığınızda heryerinizin yandığını hissediyorsunuz