Barre workout

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Barre workout, icinde bale, callanetics, pilates, yoga ve dans hareketleri barindiran, kisa sürede sikilasma saglayan bir program. Kardio olan calismalari yag yakimini da saglayip kilo verdirebiliyor. Madonna, Drew Barymore gibi ünlüler bu basarili calismayi coktan kesfetti bile. Programin ana prensipleri konsantrasyon ve kas kontrolünü kazanmaya dayaniyor. Programi uygulamak icin cok bir malzemeye ihtyaciniz yok. Ciplak ayakla bile yapabilirsiniz. Bale stüdyolarindaki gibi bir cubugunuz yoksa, sandalye, yüksekce bir tabure de kullanabilirsiniz.
Internette bu konuda bircok video mevcut. Ben size öncelikle Jessica Smith`in kendim de deneyip memnun kaldigim videolarini paylasacagim. Henüz bir haftadir düzenli yapiyorum. Iki yildan beri spor yaptigim icin 2-3 kg kadar bir kilo fazlam var ancak aynada kendime bakinca gözle görülür bir sikilasma var. Hedefim bel ve karin bölgemden 5er cm daha incelmek ve bacaklarimin iyice sikilasmasi. Sizler de deneyip memnun kaldiginiz videolari paylasabilirsiniz ancak gereksiz video kalabaligi olmamasi acisindan "ayy bunu da buldum" diye denemediginiz videolari lütfen paylasmayin. Sadece basarili sonuc alinmis videolar üzerinden bilgi paylasimi yaparsak alacagimiz sonuclar da daha saglikli olur.

neden canım inan basende zor gidiyor 2 yıldır uğraşıyorum beni görenler çok zayıfladın ama basen hala duruyor diyor beni sinir ediyorlar
Kalça güzel durur, squat, lunge, donkey kicks gibi hareketlerle şeklini daha da güzel yaparsın. Daha kalkık, daha şekilli yapabilirsin. Onlar çok biliyor, bakma sen onlara, bol bol kalça hareketleri yap. Hem kalçası olanın beli daha ince duruyor, ince bel çok hoş duruyor.

Sağol canım inan önce dalga geçerek bakıyorlar sonrada zayıflayıncada içten içe ya kıskanıyorlar yada imreniyorlar anlayamadım şu insanları.Keyfimden kilo almadımki ben sorunlu ikiz gebelikten sonra bu hale geldim çok şükür kilolarımı verdim ama 5 kg vermek ve şekle girmek istiyorum şuanda eskilerden 94 yılından bir video var bütün dediğin hareketlerde var aynen belim gerçektende çok ince.Kusura bakmayın çok konuştum ama şu sıra biraz gerildimYokk kalçan kalmış yok karnın var biraz falanda filan

Sen baskalarinin dedigine degil aynada kendi gözlerinin gördügüne güven canim. Maalesef biz kadinlar bazen birbirimizin en büyük düsmanlari olabiliyoruz bu konularda. Ben de sana call, pilates ya da barre workout türü calismalari önerecegim cabuk daralma ve sikilasma saglamasi acisindan. Bak ben bir haftada fark gördüm. Bir hafta yap dene mutlaka sonuc alacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…