Barre workout

derya1970 en baştan itibaren koyduğun videolardan her gün birini yapsam yararı olur mu?Bitince başa dönsem.
Tam olarak neye ihtiyacin oldugunu bilemiyorum cnm tabii faydali videolar ama buradakilerin bazisi 3-5dk cok kisa. Detayli bir yardim icin blogumdan ulasabilirsin link veremiyorum burada yasak. .... diye yazarsan google da çikar canim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak neye ihtiyacin oldugunu bilemiyorum cnm tabii faydali videolar ama buradakilerin bazisi 3-5dk cok kisa. Detayli bir yardim icin blogumdan ulasabilirsin link veremiyorum burada yasak. ....diye yazarsan google da çikar canim.
Dün senin bloğuna denk gelmiştim.3-4 kilo fazlalığım var ama incelmeye ihtiyacım var.z Çünkü olduğum kilodan fazla gösteriyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün senin bloğuna denk gelmiştim.3-4 kilo fazlalığım var ama incelmeye ihtiyacım var.z Çünkü olduğum kilodan fazla gösteriyordum.
Ziyaretin için tesekkür ederim. Blogda daha detayli videolar ve ihtiyaca göre hazirladigim programlar da var. Ayrica blogumu takibe alan arkadaslara detayli kisisel danisma yapiyorum herhangi bir ücret almadan. Kisisel danisma basligini inceleyebilirsin bunun için. Sevgiler.

Sağol teşekkürler.

Bloğuna ve instagram hesabına üye oldum ama iletişim forum sayfasını bulamadım.

Bloğuna ve instagram hesabına üye oldum ama iletişim forum sayfasını bulamadım.
Tesekkür ederim canim iletisim formu ana sayfads mesajini gördüm yorum kismina gelmis web tasarimcimla konusacagim. Iletisim bölümündeki maile yazabilirsin mesajini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…