Barışma Sonrası Nişanlılık için yardım lütfen!

Inan aklın varsa ayrıl evlenince daha kötp olur insan allah icin kapanir kv kayinbaba icin degil onlara neymis senin basortunden... nişanlin seninle öyle tanismis.herseye evet eyvallah dersen illerde cok cekersin.seni resmen istemiyorlar bunu kabullen bencr abisini yolivagina kendileri gelseymis...

Sen onlara bilenmë esine bilen, eşin nerde bunlar olurken, muhabbet kuşu mu bu adam, vitrin süsü mü yoksa köşe kırlenti mi

ya arkadaşlar ben de çok karşı çıktım ama benim babannem de o yaşlarda.
hayatta bir dediğinden döndüremeyiz. yaşlandıkça inadı arttı. hiç bir şekilde mantıklı bir konuşma yapamıyoruz.

Şimdi karşı taraf bu durumdaysa konu sahibi ne yapsın, evlenmesin mi sevdiği adamla.
Karşı çıkan yorumlara %100 katılsam da babannemi düşündüğümde oğlunun onu üzmesini istemem yani, derim ki kırk yılda bir görüyor zaten, huyuna gitsin kadının ne olacak.

Olayı bu şekilde değerlendirmeliyiz bence.

Reactions: anu

Hiçte değerlendiremem kendi adıma, kimse için başımı kapatmam, bu saygısızlığın en üst boyutu bence, bizde önce namussuzdun demek gibi birsey

yok canım bunların hepi gerçek
konuları okuyabilirsin ..hamilelikten bu güne
fazlası var ..

Hiçte değerlendiremem kendi adıma, kimse için başımı kapatmam, bu saygısızlığın en üst boyutu bence, bizde önce namussuzdun demek gibi birsey

bu konuda kesinlikle aynı fikirdeyim.
ama konu sahibi bunu ayrılmadan önce de kabul ettiği için o konu üzerine çok yorum yapmadım.

Niye allaha karsi takmiyorsundq onlara karsi takiyorsun mantiksiz resmen cok taviz veriyorsun kendinden illerdw cok cekersin

yok canım bunların hepi gerçek
konuları okuyabilirsin ..hamilelikten bu güne
fazlası var ..

Bunlara katlanma sebebin kocanın Brad Pitt gibi olmasi ya da ona tapman heralde, çünkü ancak akıl mantık bir kenara konularak yaşanır bu hayat

Kusura bakma ama sen bu adamla hala evliysen suc sende....erkek diye evime sokmam bu adami

Sen onlara bilenmë esine bilen, eşin nerde bunlar olurken, muhabbet kuşu mu bu adam, vitrin süsü mü yoksa köşe kırlenti mi
eşimin evde adı değeri fikirleri yoktur . daha doğrusu yokmuş.
tek çocuk biri vefat elde kalan bu niyanlışken el üstünde tutardı çocuğunu sözde bir dediğini iki etmezmişş vs.
evlendim gördüm.
eşimi sevmiyorlar istemiyorlar daha doğrusu
kv kp di sevmemiş beğenmemiş ama memur diye evlenmiş o gezip tozup rahat etme derdinde eşime kv nin amcası yemek yapar yedirirmiş anneane bakarmış derken büyümüş kendi kendine bakmaya başlamış okumuş askerlik vs bi şekilde bu güne gelmişler..

Pardon düzelteyim,
ileride tesettüre girme sözü vermiş, sorun gelinlikte çıkmış.

Ona ben de katılıyorum, bizim sülalede çok oldu, düğünde gelin gayet straplez giymiş ertesi gün full türban, ne alaka, bir günde 3.gözü mü açıldı diyo insan

Zaten kapanacam dedikten sonra ha düğünde ha sonra ne fark eder bir gün önce bir gün sonra, tamam dediği anda kapanmalı bence de

Daha iyi ya, bu durumda eşinin onlara düşkün olmaması sana karıştirmaması gerekir

Bunlara katlanma sebebin kocanın Brad Pitt gibi olmasi ya da ona tapman heralde, çünkü ancak akıl mantık bir kenara konularak yaşanır bu hayat
yok Brad Pitt değil
öncelikle onu gerçekten seviyorum..
ailesi cahil çirkef diye ondan acısını çıkardığım çok oldu şu 2-3 yılda ama değişmedi bişey.
ben bugün eşimi bırakırsam eşim bir daha toparlanamaz çünkü o olgunluğu yok .
kızımın babası ne olursa olsun hayatım boyunca karşılaşacağım biri.
ve son olarak galiba benim sabrım daha taşmadı

Hayır kapanmayacağım. Sadece nişanlımın hatrına onların evine giderken eşarp takacağım. Deliyle deli olmamak için.. Uğraşmaktan yorulduğum için

Her gittiğinizde mi kapanacaksınız? Çok fazla pürüz var anneni üzüyolar ama sen kalkıp onlara gidiyorsun bir de ne hediye alsam diyorsun? Eşarp takarak gideceksin diyeceklerki kapanmış bak yola gelmiş. Bence nişanlın ailesine kapandı artık sözümü dinliyor diye söyledi üstelik hediyede alacaksın o da diyecekki anne baba bakın hatasını anladı hem kapandı hem de hediye aldı geldi. Bu işin devamı gelir...

Düğün günü açık olmak istemek aslında içten içe kapanmayı istememektir, ilerde düğün resimlerine baktığında kendini öyle görmek istiyo çünkü,istemeden yapılınca da sonuç felaket oluyo

bazen cidden anlam veremiyorum bizim bir tanıdık kız açıktı ama sırf oğlan tarafı istiyor diye mevlutlu düğün yaptilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…