Arkadaşlar, yaşları büyük anlamıyorlar ve gerçekten ben de sizin gibi düşünüyorum evet o yüzden attım zaten nişanı.. zaten istedikleri tek şey kendi yanlarına giderken kapanmam. Evet çok çok saçma. Ama bunu kabul ettim sadece. Yani nişanlım gerçekten karşıma çıkan en düzgün insan. Sadece ilerleyebilmemiz için, engelleri kaldırmak adına böyle bir fedakarlık istiyor. Yoksa baskı yapmıyor. Ancak hediye filan bana da abartı geliyor. Onu kırmamak için bunu da yapamayacağım ya da herşeyi alttan mı almalıyım bilemiyorum..
canım benim eşim ilk nişanlılıkta anneme babama güler yüz tatlı dil göster yeter başka birşey istemem dedi durdu sonuç :
evlendim kv nin bitip tükenmek bilmeyen istekleri
1 - torun isterim torun yapın torun yapın yapmazsanız ben evlatlık alacağın( 1-2 aylık evliyim daha)
2- anneler günü hediyesi aylar önceden sipariş edilir hele bi alma oooo
3- hamilelikte benimle doktora gidercekmiş nede olsa oldan yaptım ya çocuğu
4- benim çocuğun adını koydu zahmet edip bana söylemedi bile öğrenirsin sonra dedi ve onun koyduğu isim çocuğumda.
5- düğünde kızım cepte para yok düğünde çok harcama düğünü borçsuz bitirelim size ev alırken yardım edelim dediler 2 oturma grubu 1 halı antre ve mutfağa yolluk ve bir odanın perdesi ni yaptı sadece onun parasını da eşimden aldı düğünü eşimle ikimiz yaptık düğün salonunu tarihini kv nin istediği yer yaptılar .
6- ev alındı sözüm ona düğün takıları üstüne yüklü bir banka ve sağdan soldan borç evi eşim kv nin üzerine yaptı .
7- hamileliğim boyunca ben torunumu nüfusuma alacağım dedi durdu...
8- biz size ev aldık diye üç lafın ikisi başıma kaktı durdu çok anlayışlı anne babaymışlar ev almışlar kirada sürünmeyelim diye
NOT: YENİ GELİNİN ANNESİNİN TAKTIĞI BİLEZİKLERİ BİLE ALDIM KENDİME EV YAPTIM DEMİYOR DA , DÜĞÜN DE YEMEK BİLE VERMEDİLER MİSAFİRLERİNE DÜĞÜN SALONUNDAN HADİ YALLAHHH.
9- prezervatifle korunmayacakmışım, hoş onunla korunduğumu da nerden öğrendiği hala merak konusu. (oğluna zararlıymış ben tüplerimi bağlatacakmışım çocuk yapacağım zaman ameliyatla açtıracakmışım zekaya bak hele ne akıllı demi )
şuan oğlunun karısının yanına yatıp yatmayacağına varasıya karışan her halta burnunu sokan sert bir dille de uyarınca hasta ayağına yatıp kendini acındıran bir kv ....
o bir tatlı dil güler yüz bekleyen kadın bıraksam içimden midemi bağırsağımı da çekip alacak ...
SEN BİR KERE TAVİZ VERİRSEN ARKASI KESİLMEYECEK BUNDAN EMİN OLABİLİRSİN. SENİN EŞARPLA O EVE GİTMEK HEM AİLENİ AYAKLAR ALTINA ALMAK DEMEK HEM DE TESETTÜRLÜ GELİNLİĞİ GİYMEYİ KABUL ETTİN DEMEK. BU SAATTEN SONRA SENİN HAYALLERİN TERCİHLERİN OLMAYACAK KISA VE NET !