kızlar barış bey kendi kliniğini açıyormuş sanırım? yeni kliniği nerde olacak vs vs fikri olan var mı. belki iki üç ay sonrasına kontrol verdiği hastaları biliyordum dedim .
Selam canım,
Barış Bey Beşiktaş Fulya da çok güzel bir yerde kendi muaynehanesini açacak:))) şu anda açılış için yoğun çalışmaları devam ediyor. Henüz açılış olmadı kesnileştiğinde forumda duyuru yazarım. Hatta cumartesi sabah memorial da randevum var gidicem henüz hastanede.
Yani kısaca detayları öğrendiğimde sizlerle paylaşırım
hemen ameliyatlara başlar mı acaba. şubata yetişir inşallah. hastalarını muayenehanesine mi yönlendirecek acaba. böylesi daha mı iyi acaba ameliyat olmak isteyenler için. ya parası artarsa(
barıs cakır ııyı hoşta o doktorun damla kullanmasını sevmıyorum..
benim de aksine damla yapması hoşuma gidiyor :)
kişisel tercıh...herkesın secımı farklıı..meslegıne basarısına hıc bı sekılde lafım yok..cook basarılı bır doktor onuda bılıyorum.
ama ben damla sevmıyorum ve o da herkeste damla kullanıyo..
e siz yuvarlak yaptırın kendinize ozaman madem sevmiyorsunuz buda sizin tercihiniz herkeste olduğu gibi...
benim kafadan biri dahaBir sürü doktor var. Herkesin zevkine göre meme yapılıyor allahtan. Yuvarlak istemiyorsan barış beye gitmeyeceksin bu kadar basit. Değil mi şekerim :13:
:13: Evet şekerim o öyle yapıyo bu böyle yapıyo diye eleştiremeyiz kim keyfine göre isteğine göre yapıyo ona gider teslim olursun parasıyla bu iş bedava yaptırmıyor ki kimse ..
haklısın güzelim. Senin doktor da barış bey miydi. Mumu bugün barış beye gidecekti ne oldu acaba :26:
haklısın güzelim. Senin doktor da barış bey miydi. Mumu bugün barış beye gidecekti ne oldu acaba :26:
tatlım benimDoktorum barış bey değil ben izmirde yaşıyorum burada oldum operasyonumuda tam 1 ay önce oldum damla yaptı doktorum yalnız şunu belirtmek isterim ki göğüslerimin üst kısımları dolu dolgun söylenenlerin aksine üst kısımlarım çok dolgun müstehcen 1 bölge olduğu için ve net ortamı olduğu için özel olduğu için kısacası paylaşmak tercihim değil dekoltem çok güzel duruyor burada okuduklarıma bakıyorum sonra gidip aynaya bakıyorum şaşırıyorum ve tabi dahada mutlu oluyorum bilemiyorum ki artık ne diyebilirim
kızlar peki barış bey kendi kliniğini açınca ameliyatlar yine memorial da mı olucak acaba ve fiyat değişirmi sizce hastası olanlar biliyordur cevaplarsanız sevinirim
ben gayet iyi anlıyorum seni tatlım. Bir kaç arkadaş gönderdi resim. Damla olanlara bayıldımmmmm. Olursa damla olur, başka da istemem