- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
Bzm spermde morfolojı bozuklugu var bas anomalisi fazla. Bnm rezervm az çikolta kistm var. Benden 6-7 yum toplanıyor tüp bebekte. 5. Güne 1 tane blastosist ulasyr embriyolar kalitelı gelişemyr ozellıkle 3. Gunden snra gelişim yavaslıyr bu da sperm kaynaklı olblr dediler. Son tüp bebekte bnm yumurtamda da granül vardı orta kalıte yumurta dediler. Saglıklı sperm secimi cok önemli bzde sanrm. Senin kac yumurtam toplandı cnmSizin sorun neden kaynaklanıyordu
Bende de aynı sorun sperm azlığı ve ileri hareketlilik azlıgıBen Süleyman tosunda denedim . 9. Haftada Kalbi durdu Rabbim bir daha yaşatmasın zor zmanlardı bizde sperm kaynaklı sıkıntı . Sizde sorun ne ?
Cnm Benin 17 tane yumurtam toplandı ama kaçı dolu bilmiyorum yrn bilgi vericekler. Benim eşimden 2 kere sperm almışlar bugün Buda benim moralimi bozdu ilk aldıklarında ileri hareketlilik sıfır işlem yapamayız deyip 15 dakka sonra yine istemişler sonra embriyolokla görüştük tamam ikinci aldığımız yeterli dediler bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBzm spermde morfolojı bozuklugu var bas anomalisi fazla. Bnm rezervm az çikolta kistm var. Benden 6-7 yum toplanıyor tüp bebekte. 5. Güne 1 tane blastosist ulasyr embriyolar kalitelı gelişemyr ozellıkle 3. Gunden snra gelişim yavaslıyr bu da sperm kaynaklı olblr dediler. Son tüp bebekte bnm yumurtamda da granül vardı orta kalıte yumurta dediler. Saglıklı sperm secimi cok önemli bzde sanrm. Senin kac yumurtam toplandı cnm
İnş hepsi döllenir cnm en zoru bu hbr beklemeler. Kac ml iğne oldun gunluk? Taze mi dondrulmus mu transfer yapılacak birşey dedilermi?Cnm Benin 17 tane yumurtam toplandı ama kaçı dolu bilmiyorum yrn bilgi vericekler. Benim eşimden 2 kere sperm almışlar bugün Buda benim moralimi bozdu ilk aldıklarında ileri hareketlilik sıfır işlem yapamayız deyip 15 dakka sonra yine istemişler sonra embriyolokla görüştük tamam ikinci aldığımız yeterli dediler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Bize önce azosperm demişlerdi . Sonra teşhis değişti . Benim eşimden de son aldıklarında 2 kere aldılar . 2. Alınan spermler daha kaliteli oluyormuş öyle demişlerdi daha önce .Cnm Benin 17 tane yumurtam toplandı ama kaçı dolu bilmiyorum yrn bilgi vericekler. Benim eşimden 2 kere sperm almışlar bugün Buda benim moralimi bozdu ilk aldıklarında ileri hareketlilik sıfır işlem yapamayız deyip 15 dakka sonra yine istemişler sonra embriyolokla görüştük tamam ikinci aldığımız yeterli dediler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
İnş evet en zoru buymuş. 225 ml 8 gün kullandım benim ilk denemem olucakİnş hepsi döllenir cnm en zoru bu hbr beklemeler. Kac ml iğne oldun gunluk? Taze mi dondrulmus mu transfer yapılacak birşey dedilermi?
Yarın güzel hbrlerini alırız inş cnm raporlu mu denedin ?İnş evet en zoru buymuş. 225 ml 8 gün kullandım benim ilk denemem olucak
Anladm cnm bn gidersem eger raporlu deneyecegm bakalım bu hafta randevu bulursam giderimYok rapor şartlarını taşımıyorsun dediler ilk denemem yaş 31 1 buçuk yıllık evliyim
hastaneden haber geldimi cnm? döllenen embriyo sayın kaçmış?Yok rapor şartlarını taşımıyorsun dediler ilk denemem yaş 31 1 buçuk yıllık evliyim
Biraz geç oldu cnm benim transferim yapıldı bugün 5 günüm hatta. 5 güne 2 embriyo gitti 1 tanesini transfer ettiler sen naptın görüştüğüm doktorlahastaneden haber geldimi cnm? döllenen embriyo sayın kaçmış?
Hayırlı olsn cnm inş guzel sonuclar alırsın:) bnde görüştüm begendim barıs beyi ama bu tedavide aret kamarla dvm edecegm. Barıs beyin önerdiği tedavi bol iğneli oldu aret beyinki daha kolay. Bu denemeyi aretten yana kullanalım olmazsa da cok yorulmadık deriz dedik hem onun önerdiği tedavi şeklini deneyip görmek istyrz kısmet bakalım. Ins bı denemem son olur ama olmazsa barıs bey aklımdaBiraz geç oldu cnm benim transferim yapıldı bugün 5 günüm hatta. 5 güne 2 embriyo gitti 1 tanesini transfer ettiler sen naptın görüştüğüm doktorla
İnş cnm Barış beye gerek kalmadan bebişi mi kucağına alırsın aret kamar da form da duydugum kadarıyla muhteşem bir doktormuş hayırlısı senin içinHayırlı olsn cnm inş guzel sonuclar alırsın:) bnde görüştüm begendim barıs beyi ama bu tedavide aret kamarla dvm edecegm. Barıs beyin önerdiği tedavi bol iğneli oldu aret beyinki daha kolay. Bu denemeyi aretten yana kullanalım olmazsa da cok yorulmadık deriz dedik hem onun önerdiği tedavi şeklini deneyip görmek istyrz kısmet bakalım. Ins bı denemem son olur ama olmazsa barıs bey aklımda
İnş bu ugraslarımız boşa cıkmaz cnm guzel hbrlerini beklıyrm yaz mutlakaİnş cnm Barış beye gerek kalmadan bebişi mi kucağına alırsın aret kamar da form da duydugum kadarıyla muhteşem bir doktormuş hayırlısı senin için
Tamam yazıcam inş az kaldıİnş bu ugraslarımız boşa cıkmaz cnm guzel hbrlerini beklıyrm yaz mutlaka
Merhaba kızlar bnde haftaya barıs beyle görüşmeyi planlıyrm 3. Tüp bebege baslayacgm laboratuvar cok önemli bzö için erkek faktorunde iyidr inş koç ünv. Cok kalabalık bir merkez değil galiba ilgi daha cok olur diye düşünyrm
Ben Barış beyden vazgeçtim eski doktorumla devam ettim sizin de hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba bende barış beye muayane oluyorum yakın zamanda banada tup bebek baslanacak sizler basladınızmı tedavi sureniz nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?