Barış Ata hakkında

Sizin sorun neden kaynaklanıyordu
Bzm spermde morfolojı bozuklugu var bas anomalisi fazla. Bnm rezervm az çikolta kistm var. Benden 6-7 yum toplanıyor tüp bebekte. 5. Güne 1 tane blastosist ulasyr embriyolar kalitelı gelişemyr ozellıkle 3. Gunden snra gelişim yavaslıyr bu da sperm kaynaklı olblr dediler. Son tüp bebekte bnm yumurtamda da granül vardı orta kalıte yumurta dediler. Saglıklı sperm secimi cok önemli bzde sanrm. Senin kac yumurtam toplandı cnm

Cnm Benin 17 tane yumurtam toplandı ama kaçı dolu bilmiyorum yrn bilgi vericekler. Benim eşimden 2 kere sperm almışlar bugün Buda benim moralimi bozdu ilk aldıklarında ileri hareketlilik sıfır işlem yapamayız deyip 15 dakka sonra yine istemişler sonra embriyolokla görüştük tamam ikinci aldığımız yeterli dediler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

İnş hepsi döllenir cnm en zoru bu hbr beklemeler. Kac ml iğne oldun gunluk? Taze mi dondrulmus mu transfer yapılacak birşey dedilermi?

Bize önce azosperm demişlerdi . Sonra teşhis değişti . Benim eşimden de son aldıklarında 2 kere aldılar . 2. Alınan spermler daha kaliteli oluyormuş öyle demişlerdi daha önce .

Yok rapor şartlarını taşımıyorsun dediler ilk denemem yaş 31 1 buçuk yıllık evliyim

ben bgn aradım yrna boşluk varmıs randevumu aldım , adetim başladı o yuzden öncelık verdiler galıba

Biraz geç oldu cnm benim transferim yapıldı bugün 5 günüm hatta. 5 güne 2 embriyo gitti 1 tanesini transfer ettiler sen naptın görüştüğüm doktorla
Hayırlı olsn cnm inş guzel sonuclar alırsın:) bnde görüştüm begendim barıs beyi ama bu tedavide aret kamarla dvm edecegm. Barıs beyin önerdiği tedavi bol iğneli oldu aret beyinki daha kolay. Bu denemeyi aretten yana kullanalım olmazsa da cok yorulmadık deriz dedik hem onun önerdiği tedavi şeklini deneyip görmek istyrz kısmet bakalım. Ins bı denemem son olur ama olmazsa barıs bey aklımda

İnş cnm Barış beye gerek kalmadan bebişi mi kucağına alırsın aret kamar da form da duydugum kadarıyla muhteşem bir doktormuş hayırlısı senin için

İnş cnm Barış beye gerek kalmadan bebişi mi kucağına alırsın aret kamar da form da duydugum kadarıyla muhteşem bir doktormuş hayırlısı senin için
İnş bu ugraslarımız boşa cıkmaz cnm guzel hbrlerini beklıyrm yaz mutlaka

Merhaba bende barış beye muayane oluyorum yakın zamanda banada tup bebek baslanacak sizler basladınızmı tedavi sureniz nasıl gidiyor
Ben Barış beyden vazgeçtim eski doktorumla devam ettim sizin de hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…