• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Ata hakkında

Merhaba ben ilk denememi süleymaniye kadin dogum hastanesinde yaptm tutmadi malesef ikinci denememi koç universite hastamesinde yapmak istiyorum ama maliyeti kafamda soru isareti birakiyo sizler tam olarak ne kadar harcadiniz bilgi veririmisiz ?
Her yil fiyatlari degisiyor fikir olarak git gorus derim bilgi alirsin zarif hn var sagolsun cok ilgili

Mrb geçen sene gidipte memnun kaldığınız klinik neresidir acaba biraz yaş hikayemiz ve yaşadığımız sıkıntılar birbirine benzer de zaman kaybetmeme açısından soruyorum. Bende barış bey e gitmeyi düşünüyordum.

ben barış hocadan memnun kaldım ancak embriyo elde edemedik 2 sefer denedik tüp bebek şimdi başka bi merkezde deneyeceğim hepimiz için hayırlısı
merhaba

bende 2. defa barış ata da denedim ve luanda ikincisi içerisindeyim, 4 folikül toplandı 1 döllendi bugun haber aldım. gecen seferde 10 taneden 1si 5.güne geldi transfer oldu ama tutmadı.

bende bu tutmazsa başka merkez düşünüyorum.

siz nereyi düşünüyorsunuz?

merhaba

bende 2. defa barış ata da denedim ve luanda ikincisi içerisindeyim, 4 folikül toplandı 1 döllendi bugun haber aldım. gecen seferde 10 taneden 1si 5.güne geldi transfer oldu ama tutmadı.

bende bu tutmazsa başka merkez düşünüyorum.

siz nereyi düşünüyorsunuz?
ben koç barış beyden sonra hanuni devlet denedim olmadı ve şuanda da bahçecide 4. denememdeyım hepımız ıcın hayırlısı olsun

Transferden sonra tutma sebebi nedir? Pgt yapılıyor mu?
KOÇTA OLMADI DIYE EMBRIYOLOG ARADI SONRASINDA DOKTGORLA GORUSMEK ISTEDIM VE ACIKLAMA YAPTI SEBEBSIZ DE EMBRIYO OLUSMAMASININ NEDENINI ACIKLAYAMADIKLARINI SOYLEMISLERDI SONRASINDA DEVLETTE DENEDIM BARIS BEY COK TATLI VE IYI BIR DOKTOR ANCAK OLMADI MI OLMUYOR DEVLETTE BURAK YUCEL ISIMLI DOKTORDA DENEDIM HEMEN HEMEN BARIS BEYLE AYNI BASARIYI ELDE ETTI ANCAK DEVLETTE DE EMBRIYO OLUSMADI SIMDI BAHCECEDE DENIYORUM

Back