Bargello açık parfüm kullananlar..

Hanım eli kokusunu ben hiç bilmiyorum desem inanaırmısınzLondon acaba d&p de falan nasıldır minnoşkom biliyomusun?

Eveet armani si de flowerbomb gibi şekerli ama si flowerbomb dan daha fresh daha çiçeksi fakat çok hooşş bir koku :)) çyaa okta kalıcı gerçekten çok beğendim armani si yide :))
Ya hangisini alıcam ben? :) en son tresor in love alacaktım.. Bunları almasam duramam çatlarım :)..

Minnoşkom ben my burberry i aylar önce denemiştim büyük merakla ve beğeneceğimden emin bir şekilde çok acı koktu benim tenim de hayal kırıklığına uğramıştım
Hadi yaa fıstığım demekki her koku her tende bir durmuyor ama bu koku öyle acıda kokmas ki içeriği çok temiz çiçeksi gül kokusu böyle tatlımsı paçuli veriyormuş o tatlılığı hafif şekerlidir bu koku kuzum

Hanım eli kokusunu ben hiç bilmiyorum desem inanaırmısınzLondon acaba d&p de falan nasıldır minnoşkom biliyomusun?
Dp de orjinaliyle resmen birebir fıstığım mutlaka bir bak hanımeli çok güzel bir kokudur yaa küçükken biz okula giderken genelde bahçe kapılarına sarılmış oluyor bu hanımelleri bahar ayları yaz ayları sıcacık bir havada bu hanımellerini koparır içlerindeki o beyaz uzun şeyleri koparır ucundaki tatlı bal gibi sıvıyı emerdik ehehe çok zevkliydi yaa kokusuda miss gibi sokağı sarıyordu..

Aaa Evet o zaman ben bu kokuyu biliyorumama hatırlayamıyorum Tamam kzuzucum london a mutlaka bakıcam ben de..

Hehehe yaa nedense 2014 senesinde çok güzel kokular çıktı he bakıyorum da uzun zamandır böyle güzel kokular yoktu piyasada insan hangisini alıcağını şaşırıyor
Aynen nuraycımm :) bi kaç parfüm yetmiyor bize ya tam bir parfüm hastasıyız

Kızlar Armani Si ve My Burberry Dpde ya da Bargelloda varmı? Başarılı mı?
My burberry yeni çıktığı için yok canım.. Armani si var ama.. Hafif çiçeksi bir koku geldi bana fena değildi işteama orjinalini net bilmiyorum ben kıyaslayamıyorum

Kızlar Armani Si ve My Burberry Dpde ya da Bargelloda varmı? Başarılı mı?
Armani Si var dp de kuzum çok hoş olmuş dp versiyonu çok beğendim ben bargelloda da varmış ama bakmadım hiç orda nasıl olmuş bu koku diye.. My Burberry nin henüz açık parfümü yok fıstığım ama ilk bargello yapar kesin

armani si nasıl kokuyor kuzum

Ya seni yesinlerr

Armani Si fıstığım böyle şekerli çiçeksi ama ferah flowerbomb dan bile daha ferah çok hoş bir koku olmuş yayılan kendini belli eden bir koku
Nuraycım peki armani she ile si yi kıyaslarsan hangisi daha güzel sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…