Bargello açık parfüm kullananlar..

burberry classic weekend onları kullandım lisede ama beat hiç denememişim nedense dener denemez yazıcam
The beat burberry parfümleri arasında en farklı en masum en temiz kokanı hemde tarz bir koku bence :) kadınsı olarakta kesinlikle burberry london.. çok şık hanımeli hanımeli miss gibi asil bir kokudur london..

ne organza kalkmış mı?? ya resmen yetişemedim parfüme alacaktım onu ben param olunca ooof of..

mizu iyidir ya iki parfüm aldım şu ana kadar ikisi de mis gibi tertemiz orjinaldi..

Allah A
The beat burberry parfümleri arasında en farklı en masum en temiz kokanı hemde tarz bir koku bence :) kadınsı olarakta kesinlikle burberry london.. çok şık hanımeli hanımeli miss gibi asil bir kokudur london..
Allah Allah burbery de hic denemedigim iki parfum.london ve beat bi de brit denemedm body de.guzeldi bu ikisini denicem insallah.

Allah A

Allah Allah burbery de hic denemedigim iki parfum.london ve beat bi de brit denemedm body de.guzeldi bu ikisini denicem insallah.
Brit tatli bi koku canim ya burberrynin en tatli kokusu agirdirda biraz :)) body bende kullandim cok guzel pudramsi kremsi bi koku miss gibi :)) the beat ve london benim favorilerim kuzum mutlaka bakmalisin bu ikisine

Sekerli tatli parfumleri sevdigin icin sen briti de seversin fistigim biliyomusun britin kokusunu
biliyorum canım çok güzel meyveli&vanilyalı bi kokusu var..bide bana hafif gelmişti kokusu o yüzden yazın falan kullanmayı düşünüyordum

The Beati ben de beğeniyorum bitanem.. Onun dışında ben de Burberry parfümlerinden classicle beraber Body de var yazın kullanıyorum bunu da..

The Beati ben de beğeniyorum bitanem.. Onun dışında ben de Burberry parfümlerinden classicle beraber Body de var yazın kullanıyorum bunu da..
Aynen kuzum the beat hafif bir koku hem spor hemde şık davette bile kullanılır çünkü etkileyici bi yanıda var the beatin bence.. her ortama kolaylıkla uyuyor bu koku çok seviyorum the beati body evet ya bende kullandım bu parfümü pudramsı yumuşacık bir kokuydu :)) klasiğide çok seviyorum bunu yengem kullanıyor çok severek :) london a hiçbaktın mı fıstığım çok kadınsı asil bir koku bakmadıysan tavsiye ederim mutlaka bir bak londona kuzum

Londona bakmak nasip olmadı.. Ama deneyeceğim.. Hanımeli kokusunuda severim.. Bu parfüm için asil diyorlar. Birde Burberrynin yeni parfümü vardı adını unuttum o nasıl acaba? Denedinmi nuraycımm?

Londona bakmak nasip olmadı.. Ama deneyeceğim.. Hanımeli kokusunuda severim.. Bu parfüm için asil diyorlar. Birde Burberrynin yeni parfümü vardı adını unuttum o nasıl acaba? Denedinmi nuraycımm?
My Burberry mi fıstığım muhteşem enfes bir kokudur bayıldım ben bu parfüme satıcı kız bana burberry nin şuana kadar en klas kokusu dedi :) bencede öyle ama gerçekten çok etkileyici vee çok kalıcı insanı hiç rahatsız etmeyen bir yanı var kokladıkça koklayası gelen türden bunada bak kuzum mutlaka çok pahalı şuan almak nasip olmadı daha ama ilk fırsatta almak istediğim bir parfüm My Burberry

Aa body tarzında mı? o zaman çok beğenirim.. Body i çok severek kullanıyorum bitanem ayy bakmam lazım ona da ama yeni çıktı ya pahalıdır heralde bu parfüm.. :)
Annem isyan ediyor evde heryer parfüm doldu yeter artık diye

Hehe.. :) keşke birazdaha inse fiyatı şuan internet sitelerinde var uyguna ama güvenemiyorum daha yeni bir koku bu.. body i seviyorsan bunuda çoooook seviceksindir eminin kuzum..

Hehe.. :) keşke birazdaha inse fiyatı şuan internet sitelerinde var uyguna ama güvenemiyorum daha yeni bir koku bu.. body i seviyorsan bunuda çoooook seviceksindir eminin kuzum..
Adıda güzelmiş.. My Burberry =)
Birde armani si'yi merak ediyorum canım bunu denedin mi?

Adıda güzelmiş.. My Burberry =)
Birde armani si'yi merak ediyorum canım bunu denedin mi?
Eveet armani si de flowerbomb gibi şekerli ama si flowerbomb dan daha fresh daha çiçeksi fakat çok hooşş bir koku :)) çokta kalıcı gerçekten çok beğendim armani si yide :))

Minnoşkom ben my burberry i aylar önce denemiştim büyük merakla ve beğeneceğimden emin bir şekilde çok acı koktu benim tenim de hayal kırıklığına uğramıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…