Aayy bu benim the beatim evetthe beat ılk sıkınca sıradan ve ağır gibi ama dolabını bı acıyosun krem sürmüş gibi kokuyor
temiz bakımlı gözükmek için ideal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aayy bu benim the beatim evetthe beat ılk sıkınca sıradan ve ağır gibi ama dolabını bı acıyosun krem sürmüş gibi kokuyor
temiz bakımlı gözükmek için ideal
burberry classic weekend onları kullandım lisede ama beat hiç denememişim nedense dener denemez yazıcamDene canım bende merak ettim yorumunu bakalım sevicekmisin
The beat burberry parfümleri arasında en farklı en masum en temiz kokanı hemde tarz bir koku bence :) kadınsı olarakta kesinlikle burberry london.. çok şık hanımeli hanımeli miss gibi asil bir kokudur london..burberry classic weekend onları kullandım lisede ama beat hiç denememişim nedense dener denemez yazıcam
Allah Allah burbery de hic denemedigim iki parfum.london ve beat bi de brit denemedm body de.guzeldi bu ikisini denicem insallah.The beat burberry parfümleri arasında en farklı en masum en temiz kokanı hemde tarz bir koku bence :) kadınsı olarakta kesinlikle burberry london.. çok şık hanımeli hanımeli miss gibi asil bir kokudur london..
Brit tatli bi koku canim ya burberrynin en tatli kokusu agirdirda biraz :)) body bende kullandim cok guzel pudramsi kremsi bi koku miss gibi :)) the beat ve london benim favorilerim kuzum mutlaka bakmalisin bu ikisineAllah A
Allah Allah burbery de hic denemedigim iki parfum.london ve beat bi de brit denemedm body de.guzeldi bu ikisini denicem insallah.
Sekerli tatli parfumleri sevdigin icin sen briti de seversin fistigim biliyomusun britin kokusunuBende burberry brit almayı düşünüyorum kendime bu aralar
biliyorum canım çok güzel meyveli&vanilyalı bi kokusu var..bide bana hafif gelmişti kokusu o yüzden yazın falan kullanmayı düşünüyordumSekerli tatli parfumleri sevdigin icin sen briti de seversin fistigim biliyomusun britin kokusunu
Evet kuzum meyveli vanilyalı tatlı bir koku tam senlikbiliyorum canım çok güzel meyveli&vanilyalı bi kokusu var..bide bana hafif gelmişti kokusu o yüzden yazın falan kullanmayı düşünüyordum
The Beati ben de beğeniyorum bitanem.. Onun dışında ben de Burberry parfümlerinden classicle beraber Body de var yazın kullanıyorum bunu da..The beat burberry parfümleri arasında en farklı en masum en temiz kokanı hemde tarz bir koku bence :) kadınsı olarakta kesinlikle burberry london.. çok şık hanımeli hanımeli miss gibi asil bir kokudur london..
Aynen kuzum the beat hafif bir koku hem spor hemde şık davette bile kullanılır çünkü etkileyici bi yanıda var the beatin bence.. her ortama kolaylıkla uyuyor bu koku çok seviyorum the beati body evet ya bende kullandım bu parfümü pudramsı yumuşacık bir kokuydu :)) klasiğide çok seviyorum bunu yengem kullanıyor çok severek :) london a hiçbaktın mı fıstığım çok kadınsı asil bir koku bakmadıysan tavsiye ederim mutlaka bir bak londona kuzumThe Beati ben de beğeniyorum bitanem.. Onun dışında ben de Burberry parfümlerinden classicle beraber Body de var yazın kullanıyorum bunu da..
Londona bakmak nasip olmadı.. Ama deneyeceğim.. Hanımeli kokusunuda severim.. Bu parfüm için asil diyorlar. Birde Burberrynin yeni parfümü vardı adını unuttum o nasıl acaba? Denedinmi nuraycımm?Aynen kuzum the beat hafif bir koku hem spor hemde şık davette bile kullanılır çünkü etkileyici bi yanıda var the beatin bence.. her ortama kolaylıkla uyuyor bu koku çok seviyorum the beati body evet ya bende kullandım bu parfümü pudramsı yumuşacık bir kokuydu :)) klasiğide çok seviyorum bunu yengem kullanıyor çok severek :) london a hiçbaktın mı fıstığım çok kadınsı asil bir koku bakmadıysan tavsiye ederim mutlaka bir bak londona kuzum
My Burberry mi fıstığım muhteşem enfes bir kokudur bayıldım ben bu parfüme satıcı kız bana burberry nin şuana kadar en klas kokusu dedi :) bencede öyle ama gerçekten çok etkileyici vee çok kalıcı insanı hiç rahatsız etmeyen bir yanı var kokladıkça koklayası gelen türden bunada bak kuzum mutlaka çok pahalı şuan almak nasip olmadı daha ama ilk fırsatta almak istediğim bir parfüm My BurberryLondona bakmak nasip olmadı.. Ama deneyeceğim.. Hanımeli kokusunuda severim.. Bu parfüm için asil diyorlar. Birde Burberrynin yeni parfümü vardı adını unuttum o nasıl acaba? Denedinmi nuraycımm?
Aa body tarzında mı? o zaman çok beğenirim.. Body i çok severek kullanıyorum bitanem ayy bakmam lazım ona da ama yeni çıktı ya pahalıdır heralde bu parfüm.. :)My Burberry mi fıstığım muhteşem enfes bir kokudur bayıldım ben bu parfüme satıcı kız bana burberry nin şuana kadar en klas kokusu dedi :) bencede öyle ama gerçekten çok etkileyici vee çok kalıcı insanı hiç rahatsız etmeyen bir yanı var kokladıkça koklayası gelen türden bunada bak kuzum mutlaka çok pahalı şuan almak nasip olmadı daha ama ilk fırsatta almak istediğim bir parfüm My Burberry
Hehe.. :) keşke birazdaha inse fiyatı şuan internet sitelerinde var uyguna ama güvenemiyorum daha yeni bir koku bu.. body i seviyorsan bunuda çoooook seviceksindir eminin kuzum..Aa body tarzında mı? o zaman çok beğenirim.. Body i çok severek kullanıyorum bitanem ayy bakmam lazım ona da ama yeni çıktı ya pahalıdır heralde bu parfüm.. :)
Annem isyan ediyor evde heryer parfüm doldu yeter artık diye
Adıda güzelmiş.. My Burberry =)Hehe.. :) keşke birazdaha inse fiyatı şuan internet sitelerinde var uyguna ama güvenemiyorum daha yeni bir koku bu.. body i seviyorsan bunuda çoooook seviceksindir eminin kuzum..
Eveet armani si de flowerbomb gibi şekerli ama si flowerbomb dan daha fresh daha çiçeksi fakat çok hooşş bir koku :)) çokta kalıcı gerçekten çok beğendim armani si yide :))Adıda güzelmiş.. My Burberry =)
Birde armani si'yi merak ediyorum canım bunu denedin mi?
Minnoşkom ben my burberry i aylar önce denemiştim büyük merakla ve beğeneceğimden emin bir şekilde çok acı koktu benim tenim de hayal kırıklığına uğramıştımMy Burberry mi fıstığım muhteşem enfes bir kokudur bayıldım ben bu parfüme satıcı kız bana burberry nin şuana kadar en klas kokusu dedi :) bencede öyle ama gerçekten çok etkileyici vee çok kalıcı insanı hiç rahatsız etmeyen bir yanı var kokladıkça koklayası gelen türden bunada bak kuzum mutlaka çok pahalı şuan almak nasip olmadı daha ama ilk fırsatta almak istediğim bir parfüm My Burberry