Bargello açık parfüm kullananlar..

Doğru vanilya var içinde ama şirinim ben D&P de ki si den vanilya kokusu alamadım Çok çiçeksi geldi bana
Valla kuzum ilk başta vanilya kokuyor aslında direk anlamıyosun koku oturdukça tatlılaşıyor ya hem vanilya hem paçuli varmış paçulide parfüme şeker katıyor paçuli :) yani tek paçuli olunca parfüm sırf şekerden boğuyor adamı.. yada sadece vanilya olduğunda vanilyanın v sini alamıyosun genelde.. ama bu paçuli ve vanilya birarada kullanıldığında daha güzel oluyo bence.. :) tıpkı chanel chance gibi

nıye degıstırdınnn
Kuzum bir arar üzerimde flowerbomb var ken rahat bi 7-8 tane parfüm denedim hepsi biyana flowerbomb sanki bu kokuları bastırmak için ağır kokuyo resmen.. kokular birbirine girdi başıma ağrı girdi miğdem bulandı bütün gün kendimi eve atmak için zor tuttum yav.. ağır gelmeye başladı birden kullanamıycağımı anladım gittim bende tommy girl aldım :) the beatim var orijinal chanel chance la tommy girlm de d&p versiyon :) bunları çok seviyorum şuan

tommy girl nasıll

Yani orjinalini net bilmiyorum karşılaştırma yapamıyorum ama sen D&P deki ni benzettin yani dimi

bu gidişle maaşı alınca gene parfüme yatırıcam hepsini denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…