Doğru vanilya var içinde ama şirinim ben D&P de ki si den vanilya kokusu alamadım Çok çiçeksi geldi bana
Valla kuzum ilk başta vanilya kokuyor aslında direk anlamıyosun koku oturdukça tatlılaşıyor ya hem vanilya hem paçuli varmış paçulide parfüme şeker katıyor paçuli :) yani tek paçuli olunca parfüm sırf şekerden boğuyor adamı.. yada sadece vanilya olduğunda vanilyanın v sini alamıyosun genelde.. ama bu paçuli ve vanilya birarada kullanıldığında daha güzel oluyo bence.. :) tıpkı chanel chance gibiDoğru vanilya var içinde ama şirinim ben D&P de ki si den vanilya kokusu alamadım Çok çiçeksi geldi bana
Kuzum bir arar üzerimde flowerbomb var ken rahat bi 7-8 tane parfüm denedimnıye degıstırdınnn
Fena değildi canım çiçeksi geldi bana ağır kokmuyodu kesinlikle ama çok güzelmiş te diyemedim açıkçası.. Hatta şöyle söyleyeyim si yi denediğim gün flowerbomb ı da denemiştim.. Si daha güzel gelmişti banaMasumCa sen beğendin mi dpdeki Si'yi canım?
tommy girl nasıllKuzum bir arar üzerimde flowerbomb var ken rahat bi 7-8 tane parfüm denedimhepsi biyana flowerbomb sanki bu kokuları bastırmak için ağır kokuyo resmen.. kokular birbirine girdi başıma ağrı girdi miğdem bulandı bütün gün kendimi eve atmak için zor tuttum yav.. ağır gelmeye başladı birden kullanamıycağımı anladım gittim bende tommy girl aldım :) the beatim var orijinal chanel chance la tommy girlm de d&p versiyon :) bunları çok seviyorum şuan
bargellodan 212 sexy dedim kuzum :) diğer code flowerbomb içinde d&p demiştimdp de taaa çarşıda yaaa çok gözüme gelıyo
bargello yanı basımdakı avm de var
sen bargellodakılerden hangısını soylemıstın bana
flowerbombu dpden bak demiştin
Tommy girl bildiğin gül ama öyle gül kolonyaları gibi değil çok hoş böyle sabunsu kremsi bir koku hafif bir koku kuzum.. :)tommy girl nasıll
ona da bakayım hahahaTommy girl bildiğin gül ama öyle gül kolonyaları gibi değil çok hoş böyle sabunsu kremsi bir koku hafif bir koku kuzum.. :)
Heheona da bakayım hahaha
Yani orjinalini net bilmiyorum karşılaştırma yapamıyorum ama sen D&P deki ni benzettin yani dimiValla kuzum ilk başta vanilya kokuyor aslında direk anlamıyosun koku oturdukça tatlılaşıyor ya hem vanilya hem paçuli varmış paçulide parfüme şeker katıyor paçuli :) yani tek paçuli olunca parfüm sırf şekerden boğuyor adamı.. yada sadece vanilya olduğunda vanilyanın v sini alamıyosun genelde.. ama bu paçuli ve vanilya birarada kullanıldığında daha güzel oluyo bence.. :) tıpkı chanel chance gibi
Evet masumum gayet orjinali gibi kokuyor çok başarılı olmuşYani orjinalini net bilmiyorum karşılaştırma yapamıyorum ama sen D&P deki ni benzettin yani dimi
Ben de bilmiyorumEvet masumum gayet orjinali gibi kokuyor çok başarılı olmuşkodunu unuttum ben yav bu d&p armani si nin hehe
Tamam masumumBen de bilmiyorumO zaman armani she ye bakacağım gün si ye yine bakarım nuraycım.. Bir de london
PekalaaTamam masumumLondona bak mutlaka fıstığım
Sıkılmış şişeyi alıyor mu dp kuzum?Ben onu değiştirdim ya gittim tommy girl aldım onun yerine fıstığım
Kuzum benim ki öyle 5 gün oldu alalı ama 3-4 pıs anca yapmıştım fazka kalıcıydı çünkü 1 pıslıyodum 2-3 gün gidiyodu :) az kullanılmışları kabul ediyorlarSıkılmış şişeyi alıyor mu dp kuzum?
Tamam balım teşekkürlerKuzum benim ki öyle 5 gün oldu alalı ama 3-4 pıs anca yapmıştım fazka kalıcıydı çünkü 1 pıslıyodum 2-3 gün gidiyodu :) az kullanılmışları kabul ediyorlar
Yok balım tresor in love daha ca d&p ye teşrif etmedilerKızlar dpde tresor in love varmı? Bilginiz varmı?