- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
öncelikle tamamen çiçeksi kuzum kokusu tam bahar havasına uygun yani kışa uygun bi parfum degılOo hani medcezirde oynayan mine tugay varya daha bu dizi başlamadan reklamını yapıyorlardı o kadın bu dizide bu parfümü sıkıyodu.. :) Nasıl bir kokusu var kuzum guccinin klasik kokusunu merak ettim..
Armani she vanilya ağırlıklı tarz bir koku.. Si de böyle hoş alımlı bir koku.. Armani Si derdim gibime geliyor.. vanilyayı nekadar çok sevsemde fazla vanilya ağırlıklı parfüm kullanamıyorum kuzumNuraycım peki armani she ile si yi kıyaslarsan hangisi daha güzel sence?
Imm peki tamamArmani she vanilya ağırlıklı tarz bir koku.. Si de böyle hoş alımlı bir koku.. Armani Si derdim gibime geliyor.. vanilyayı nekadar çok sevsemde fazla vanilya ağırlıklı parfüm kullanamıyorum kuzum
Gucci kokuları genel olarak çiçek ağırlıklı oluyo demekki.. şişesinde o sallanan gucci yazılı şey çok hoş duruyo ya çok şık şişesi..:)öncelikle tamamen çiçeksi kuzum kokusu tam bahar havasına uygun yani kışa uygun bi parfum degıl
ve sıktıkça daha çok sevmeye başladım
herkesin bu ne yaa dediği bi parfüm oldu şimdilik öyle söyliyim sana
Imm peki tamam
Sorma bitanem bütün maaşımı parfüme harcadığımı bilirim ben.. Alamayınca rahat edemiyorumBak masumum bak çok beğeniceğine eminim
Hehe.. Ne olucaz biz böyle balım
evet orda gucci yazıyo ya daha bı seviyorumGucci kokuları genel olarak çiçek ağırlıklı oluyo demekki.. şişesinde o sallanan gucci yazılı şey çok hoş duruyo ya çok şık şişesi..:)
Masumum şimdi baktımda armani siye bundada vanilya varmış ay çok güzel ya hiç bakmamıştım si nin içeriğine.. :) vanilya paçuli gül frezia varmış..Nuraycım peki armani she ile si yi kıyaslarsan hangisi daha güzel sence?
Hehe.. yok ya ben okadar değilim kuzum genelde bilirim ne alıcağımı ama arada bi aklım karışır gider başka bişi alırım sonra pişman olurum yine dönerim eskilerime..Sorma bitanem bütün maaşımı parfüme harcadığımı bilirim ben.. Alamayınca rahat edemiyorum
Dimi ama bak bende burberry the beati seviyorum onunda şişesinde böyle sarkan bişey var burberry yazıyor..:) ben ilk bu parfümün şişesine tav olmuştum sonra kokusunu koklayınca aşık olmuştum hala daha çok seviyorum burberry the beatievet orda gucci yazıyo ya daha bı seviyorum
burberry den hıc kullanmadm yaa onu da cok merak edıyorumDimi ama bak bende burberry the beati seviyorum onunda şişesinde böyle sarkan bişey var burberry yazıyor..:) ben ilk bu parfümün şişesine tav olmuştum sonra kokusunu koklayınca aşık olmuştum hala daha çok seviyorum burberry the beati
Flowerbombu kullanmıyorsun artık galiba canım :)Hehe.. yok ya ben okadar değilim kuzum genelde bilirim ne alıcağımı ama arada bi aklım karışır gider başka bişi alırım sonra pişman olurum yine dönerim eskilerime..
Vanilya bir sıcaklık katıyor kokuya ben şimdiler de yumuşak sıcacık kadınsı kokuları daha çok sever oldum..
Burberry kokuları genelde hep aynı tarz oluyor kokladığında mutlaka diyosun bu burberry diye.. hepsinde taşıdığı çizgi klasik burberry kokuları hepside birbirini andırıyor genelde ama içlerinde bi the beat bide london bana farklı geliyor kuzumburberry den hıc kullanmadm yaa onu da cok merak edıyorum
onu da denıyımBurberry kokuları genelde hep aynı tarz oluyor kokladığında mutlaka diyosun bu burberry diye.. hepsinde taşıdığı çizgi klasik burberry kokuları hepside birbirini andırıyor genelde ama içlerinde bi the beat bide london bana farklı geliyor kuzum
Ben onu değiştirdim ya gittim tommy girl aldım onun yerine fıstığımFlowerbombu kullanmıyorsun artık galiba canım :)
Doğru vanilya var içinde ama şirinim ben D&P de ki si den vanilya kokusu alamadım Çok çiçeksi geldi banaMasumum şimdi baktımda armani siye bundada vanilya varmış ay çok güzel ya hiç bakmamıştım si nin içeriğine.. :) vanilya paçuli gül frezia varmış..
nıye degıstırdınnnBen onu değiştirdim ya gittim tommy girl aldım onun yerine fıstığım
heheheonu da denıyım
batıcam bu gidişle
dp de taaa çarşıda yaaa çok gözüme gelıyoheheheyaa bende bi gidemedim dp ye armani code a bakıcam daha..