Bargello açık parfüm kullananlar..

Oo hani medcezirde oynayan mine tugay varya daha bu dizi başlamadan reklamını yapıyorlardı o kadın bu dizide bu parfümü sıkıyodu.. :) Nasıl bir kokusu var kuzum guccinin klasik kokusunu merak ettim..:oops:
öncelikle tamamen çiçeksi kuzum kokusu tam bahar havasına uygun yani kışa uygun bi parfum degıl
ve sıktıkça daha çok sevmeye başladım
herkesin bu ne yaa hangi parfüm bu diyip erkek arkadaslarımın bile bileğine sıkmak istedikleri bi parfüm oldu şimdilik öyle söyliyim sana

Nuraycım peki armani she ile si yi kıyaslarsan hangisi daha güzel sence?:KK60:
Armani she vanilya ağırlıklı tarz bir koku.. Si de böyle hoş alımlı bir koku.. Armani Si derdim gibime geliyor.. vanilyayı nekadar çok sevsemde fazla vanilya ağırlıklı parfüm kullanamıyorum kuzum :KK19:

Armani she vanilya ağırlıklı tarz bir koku.. Si de böyle hoş alımlı bir koku.. Armani Si derdim gibime geliyor.. vanilyayı nekadar çok sevsemde fazla vanilya ağırlıklı parfüm kullanamıyorum kuzum :KK19:
Imm peki tamam:KK36::KK15:

öncelikle tamamen çiçeksi kuzum kokusu tam bahar havasına uygun yani kışa uygun bi parfum degıl
ve sıktıkça daha çok sevmeye başladım
herkesin bu ne yaa dediği bi parfüm oldu şimdilik öyle söyliyim sana
Gucci kokuları genel olarak çiçek ağırlıklı oluyo demekki.. şişesinde o sallanan gucci yazılı şey çok hoş duruyo ya çok şık şişesi..:)

evet orda gucci yazıyo ya daha bı seviyorum :KK70::KK70:
Dimi ama bak bende burberry the beati seviyorum onunda şişesinde böyle sarkan bişey var burberry yazıyor..:) ben ilk bu parfümün şişesine tav olmuştum sonra kokusunu koklayınca aşık olmuştum hala daha çok seviyorum burberry the beati :KK68:

Dimi ama bak bende burberry the beati seviyorum onunda şişesinde böyle sarkan bişey var burberry yazıyor..:) ben ilk bu parfümün şişesine tav olmuştum sonra kokusunu koklayınca aşık olmuştum hala daha çok seviyorum burberry the beati :KK68:
burberry den hıc kullanmadm yaa onu da cok merak edıyorum:KK34:

Vanilya bir sıcaklık katıyor kokuya ben şimdiler de yumuşak sıcacık kadınsı kokuları daha çok sever oldum..

Tabi çiçekle harmanlanmış biraz da odunsu vanilyalı kokuları seviyorum saf vanilyayı ben de sevmiyorum ya da saf çiçeği de sevmiyorum tontişimmHoppa

burberry den hıc kullanmadm yaa onu da cok merak edıyorum:KK34:
Burberry kokuları genelde hep aynı tarz oluyor kokladığında mutlaka diyosun bu burberry diye.. hepsinde taşıdığı çizgi klasik burberry kokuları hepside birbirini andırıyor genelde ama içlerinde bi the beat bide london bana farklı geliyor kuzum:KK19:

Burberry kokuları genelde hep aynı tarz oluyor kokladığında mutlaka diyosun bu burberry diye.. hepsinde taşıdığı çizgi klasik burberry kokuları hepside birbirini andırıyor genelde ama içlerinde bi the beat bide london bana farklı geliyor kuzum:KK19:
onu da denıyım
batıcam bu gidişle :KK70::KK70:

Masumum şimdi baktımda armani siye bundada vanilya varmış ay çok güzel ya hiç bakmamıştım si nin içeriğine.. :) vanilya paçuli gül frezia varmış.. :KK48:
Doğru vanilya var içinde ama şirinim ben D&P de ki si den vanilya kokusu alamadım Çok çiçeksi geldi banao_O

X