Bargello açık parfüm kullananlar..

bargello diğer açık parfüm satıcılarına göre daha kalıcı. gittiğinde burbery the beat kokusunuda bi kokla :) harikadır bende bargellodan alıyorum hep.
Teşekkürler cnm daha gidemedim zaten önümüzdeki hafta inşallah,bu arada bargellodan bende memnunum zaten ama dediğin kokuyada mutlaka bakacağım tekrar sağol

Bargelloya bugün gidebildim ve burberry bodyi aldım ayrıca cloe love aldım ikisinin kokularıda gerçekten birebir ve kalıcı bence açık parfümde en başarılısı bargello

Bargellodan lady million parfümünü almıştım.Çok beğenerek kullanıyorum.Ama orjinalini hiç koklamadım,benziyor mu bilemiyorum.Flowerbomb 'u da aldım. O da güzel bir koku gibi kullanmaya yeni başladım.

Bu aralar roberto cavalli parfümü dikkatimi çekiyor.Kullananlar beğeniyor.Bargellodan roberto cavalli parfümünü kullanan var mı acaba?Nasıl bir koku?

DP dukkanlari mi daha fazla yoksa bargellonun mu
d&p nin dükkanları daha fazla.. benim bulunduğum semtte 2 tane d&p şubesi var ikiside aynı kişiyee ait.. bitanede bargello var daha yeni açıldı.. pendikte mesela orda da 2 tane d&p şubesi varken 1 tane bargello var.. kim bilir belki zamanla bargelloda bir semte 2 tane şube açar belkide başka yerlerde vardır da ama ben çoğunlukla d&p yi görüyorum şahsen

bargello kokuları çok temız ya dıgerlerıne gore tavsıye ederım
cok basarılı kokuları var

Bargellodan armani code kullanan var mi
Ya da 212sexy
Ya da chanel chance
Chanel chance ve 212 sexy kullandim canim 212 sexy cok guzel acayip kalici bir koku ama biraz agirdir kokusu.. Baharatli bir koku.. Chanel chance da orjinali andiriyor biraz ama pek alakasi yok orjinalle d&p nin chanel chance'ini tercih ederim ben.. Armani code u kullanmadim onu bilemiycim ama orjinali pek hosuma gitmemisti acimsi bir koku birakmisti tenimde.. ama armani mania ile armani si bide armani she bu 3 une bayilirim canim..

212 yi ben bılınmeyen bı doldurma parfumcuden almıstım hayran kaldım
orjınal testerıne baktım onu alıcaktım ama bu doldurmalar orjınallerden bıle daha kalıcı oluyor dıye dusunuyorum ben.. severım ben agır kokuları hazır kışın bıtmesıne 1 ay kalmısken alym kullanıyım :)
sen kış için ne kullanıyorsun

Ozaman 212 sexy bi dene derim cok guzel bir koku cok kalici :)) ben kisin genellikle chanel chance kullaniyorum birde simdi flowerbomb kesfettim hayran kaldim bu parfume bir bak kuzum bu parfume mutlaka cok sevimli cok hos bir koku

Ozaman 212 sexy bi dene derim cok guzel bir koku cok kalici :)) ben kisin genellikle chanel chance kullaniyorum birde simdi flowerbomb kesfettim hayran kaldim bu parfume bir bak kuzum bu parfume mutlaka cok sevimli cok hos bir koku
flowerbomb aklımdaa
çıçeksı herhalde dımıı
ya cıceksı kokuları kışın cok sevmıyorum gecen gun tekınacardan guccı flora aldım testerını aldım ama çok çiçeksi kokuyor yaza sakladım onuu

Oyle tam ciceksi degil aslinda kuzum adi cicek bombasi ama kokusu tatli bi koku sekerli ciceksi boyle.. Tarif edemedim pek ama gercekten kokusuna bakilmasi gereken bir koku sekerli ama fresh seker cicek baymiyor hic insani.. Chanel chance gibi ayni tatliligi hic rahatsiz etmez..

Chanel chanceye bayiliyorum yaa cok hksuma gidiyor
Armaniyi de chanele benzettim biraz aslnda
212… flowerbomb,chanel,armani
Bunlara bakiym ben bargellodan:)

merak ettim şimdi hermesi de
Hermes kokuları tıpkı chanel gibidir balım kalitelidir aslında kokuları öyle her parfüme benzemezler.. erkek kokularıda öyle çok farklı karakteristik kokulardır.. markette gezerken öyle sıktığın deodorant taklitlerine benzemez hiç.. çok farklıdır.. ama özel günlere yakışır mesela bana günlük bir koku gibi değilde özel günlerde sıkılıcak koku gibi geliyor hermes kokuları.. ama chanel chance hem günlük hem yaz hem kış hem gece kokusu olarak rahatlıkla kullanılır bir koku

teşekkür ederim minnoşummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…