Bargello açık parfüm kullananlar..

kızlar merhaba aranızda chanel coco kullanan varmı şubesi bana uzak olduğundan gidemiyorum netten sipariş vericem bu arada benim şuan kullandığım 152 hermes herkes aşık oluyo :)
Hermesin icinde neler var canm
Coco degilde chancesini kullaniyorum

ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu.. :KK61:

ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu.. :KK61:
doğrudur canım böyle durumlar olabiliyor maalesef:KK43: aldığın yere geri götürebilirsin eğer doluysa hakkın sonuçta

Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler.. :KK66:

armani dıamond ı cok guzel yapmıslar tam bakımlı kadın kokusu

bilmiyorum canım tam alarak cerruti galiba çok hoş bi kokusu vardı arakadaşım kullanıyordu bergello dan almış kodu 295 adını bu dedi ama

X