Bargello açık parfüm kullananlar..

kızlar merhaba aranızda chanel coco kullanan varmı şubesi bana uzak olduğundan gidemiyorum netten sipariş vericem bu arada benim şuan kullandığım 152 hermes herkes aşık oluyo :)
Hermesin icinde neler var canm
Coco degilde chancesini kullaniyorum

ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..

ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..
doğrudur canım böyle durumlar olabiliyor maalesef aldığın yere geri götürebilirsin eğer doluysa hakkın sonuçta

Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler..

hıı yani her şişe böyle olmuyor diyorsunuz? benim ilk kullanışımdı da..

armani dıamond ı cok guzel yapmıslar tam bakımlı kadın kokusu

bilmiyorum canım tam alarak cerruti galiba çok hoş bi kokusu vardı arakadaşım kullanıyordu bergello dan almış kodu 295 adını bu dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…