d&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)denemeni tavsiye ederim
174 paris hilton
teşekkür ederim minnoşummmm
canım sen nasıl bir koku arıyorsun :) ben bizzat orjinal olanlarını fıs fıs yapıp sonra bargellodan temin ediyorumTesekkr ederm canim:))
dp pahalı ve bi çok parfümünün 50cc olanını vermiyorlar :/d&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)
Masumumd&p de varsa bakıcam mutlaka teşekkürler :)
Hermesin icinde neler var canmkızlar merhaba aranızda chanel coco kullanan varmı şubesi bana uzak olduğundan gidemiyorum netten sipariş vericem bu arada benim şuan kullandığım 152 hermes herkes aşık oluyo :)
Anladm kuzucum olsun sorun değilMasumummaalesef d&p de hermes yok.. d&p zaten öyle kolay kolay açık parfüm yapmıyor.. her yeni çıkan kokuyu hemen taklit etmiyor.. flowerbomb ı bile seneler sonra anca yaptı
doğrudur canım böyle durumlar olabiliyor maalesefya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..
Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler..ya bu bargello parfümlerinin kokusu 3 4 haftaya bozuluyor mu bana mı öyle geliyor kızlar? boss intense bendeki.. çok beğenerek aldım ama değişti kokusu..
Bencede değiştirirler..Benimde gelmişti başıma bikaç kez aldığın yere götürüp değiştirebilirsin.. ben biraz kullandığım halde değiştirmişlerdi belki seninkinide değiştirirler..
Yok hepsi böyle olmuyo ama arada çıkıyor böyle bozuk ekşimiş çok denk geldim ben :))hıı yani her şişe böyle olmuyor diyorsunuz? benim ilk kullanışımdı da..
laden, amber, vanilya ve paçuli varmış canım içinde :)Hermesin icinde neler var canm
Coco degilde chancesini kullaniyorum
Aa guzel olur o yaaladen, amber, vanilya ve paçuli varmış canım içinde :)