kızlar 295 kodlu parfümü kullanan varmı
bargello black opıumu da cok guzel yapmıs kahvemsı karamelımsı bırsey
cinema yı nasıl yapmış peki biliyor musun?
kızlar parfüm imzadır çok doğru yorumlara göre bundan sonraki parfümlerimi buradan alacağım da bana şöyle geçtiğim yerde izimi bırakacak ve kokunun sahibini aratacak ve herkesin adını sorduğu bi parfüm önerir misiniz
mesela size soruyorlar mı parfümün ne diye sürekli kullanacağım benim kokum diyeceğim bi parfüm arıyorum yardımcı oluranız sevinirim gidip denicem ama kararsız kalıyorum şimdiden teşekkğrler
bana hep chance soran olmustur
=)
genelde bir de addict kullanırken sorarlardı
bence herkeste var deyıp gecme tenınde en guzel duran koku senındır
dıpnot: kadın zarıf kokmalı
Chanel Chance diyorum bendekızlar parfüm imzadır çok doğru yorumlara göre bundan sonraki parfümlerimi buradan alacağım da bana şöyle geçtiğim yerde izimi bırakacak ve kokunun sahibini aratacak ve herkesin adını sorduğu bi parfüm önerir misiniz
mesela size soruyorlar mı parfümün ne diye sürekli kullanacağım benim kokum diyeceğim bi parfüm arıyorum yardımcı oluranız sevinirim gidip denicem ama kararsız kalıyorum şimdiden teşekkğrler
Bir bargelloya denk gelsem benimde ilk bakacağım rose the one olacak ama bana yakın hiç şubesi yokiki gün önce rose the one denemiştim kıyafetimin üstüne bugün baktım hala kokuyor misler gibi.. seviyorum seni bargello..
oyy oyyBir bargelloya denk gelsem benimde ilk bakacağım rose the one olacak ama bana yakın hiç şubesi yok
Ay çok isterim kuzucum.. Herbişey var bir bargello yokoyy oyygelir yakındır git gide büyüyor bargello fıstığım
Aynen masumum kokusuna bakmadan almak gibi bi hata yapma sakınAy çok isterim kuzucum.. Herbişey var bir bargello yokaslında internet sitesinden de alışveriş yapılabiliyor ama ben bizzat denemek koklamak istiyorum doğal olarak sen de bak olur mu rose the one a
Imm sen öyle diyosan doğrudur minnoşkomAynen masumum kokusuna bakmadan almak gibi bi hata yapma sakın
ben biliyorum rose the one ı ya pek beğenmedim açıkçası ismi gibi gülle pek bi ilgisi yok fıstığım
acımsı bir kokuydu kıyafetimi eve gidince makineye atmak durumunda kalmıştım hiç sevmedim kokusunu :)
bana öyle aman aman miss gibi kokmadı ne yazıkki :) sanki böyle karabiberimsi gibiydi ya acımsı bişeydi öyle kalmış aklımda
Belki sen seversin bal bidonum.. :)Imm sen öyle diyosan doğrudur minnoşkom
Belki de bargello yapamamıştır kuzumBelki sen seversin bal bidonum.. :)
Herkesin koku algısı bir değil.. içeriğinde ebegümeci varmış şimdi baktımda acaba omu dedim kokuya acılık veren gerçekten kıyafetimde kalan kokusu çok acıydı sevemedim hiç..
Gucci envy meKızlar bende parfüm önerilerinizi bekliyorum. Çiçeksi ferah kokuları seviyorum
Not ettim. Kozmetikciye gittiğimde bakacağım teşekkür ederimGucci envy me