Bargello açık parfüm kullananlar..

174 paris hilton

Kızlar noa,rush 2,ligth blue,omnia crystalline,ırresistible
arasında kaldım bunların hangisi dp de hangisi bargelloda
iyidir yorumlarınızı bekliyorum :)

Uzun zamadır Ralph Lauren ve Armani She kullanıyorum. Ancak artık sıkıldım yeni kokular denemek istiyorum.
Aslında tam istediğim işte bu benim dediğim kokuyu bulamadım, şampuan kokulu parfümler hoşuma gidiyor. Tavsiyelere açığım.

En kısa zamanda Bargello'ya gidip yaz için bi kaç parfüm deniycem.

1) Cacharel Noa (262)
2) Chanel Chance (134)
3) Gucci Flora (431)
4) Light Blue (233)
5) Marc Jacobs (240)
6) Very İrresistible (356)
7) Lancome Miracle
8) Escada
9) Alien (102)
10) Sui Dreams (310)

ankarada bir mağazada hediye verdiler bu markadan , altında 108 yazıyor , kokusu güzel miş ama adı ne bilmiyorum

bende arkadaşımda begendim numarası 161 imiş ama adı ne bilmiyorum oda bilmiyor çok deli bir parfüm adını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar

Ya kızlar açık parfüm kullanıyoruz en azından ne kullandığımıza dikkat edelim allaşkına. Gidin nişantaşı rumeli caddesinde remzi kitapevinin yanında sezi butik parfüm var olamaz böyle birşey sıkıyorum alşama kadar tazeliğini koruyor. Chanel chans cloe love dior gibi tüm markaların en son çıkarttıkları kokuların hepsi var ve ne ciltte o dandik markalar gibi yağlanma yapıyor nede kokular uçup gidiyor. Fiyatlarıda çok uygun koku çalışması yapıyorlar ve alsancaktada yerleri varmış. Diğerleri para tuzağı saçma sapan kampanyalarla bizi kandırmaya çalışıyorlar

parfümünüzün daha kalıcı olmasını istiyorsanız içine 1-2 damla gliserin damlatın. alakasız ama bilgilendireyim istedim :)

kızlar bargellodan parfüm almak istiyorum ama bana çok uzak...
d&p için ne düşünüyorsunuz sizce aynı kalitede mi kokular...
birde fiyatları ne kadar ikisinin de...

canım Nişantaşı bana çok uzak bu dediğin yerin başka şubesi var mı

Burdaki parfüm isimlerinden Anna Sui- Sui Dreams övülmüş dün bargelloda denedim, beğenmedim ilk sıkışta. Belki biraz geçtikten sonra beğenirim dedim, dolaştım falan yok:d vanilyalı böyle tatlı kokuları severim aslında notaları da güzel neyse. Beyonce heat denedim, arkadaşlar orjinalini kokladım hemen hemen aynısı. o da tatlı bir kokuydu. Jadore denedim, evet içlerinde en kalıcısı buydu yasemin kokusu dedi satıcı çocuk. Bilirim yasemin kokusunu kalıcıdır. Elimi yıkadım, hala kokuyor:) Narciso ROdrigez de çok güzeeeeeel bir kokuydu, daha sonra almayı düşünüyorum. Aslında Victoria Secret Angel kokusu var mı diye bakacaktım onu sormayı unuttum. Sitesinde berry kiss varmış, 103 numara angel kokusu victoria secret mı yoksa başkası mı bilen varsa yardımcı olur musunuz?

bargellodan channel almayı düşüyüorum fiyatları bilen varmı

Bargello da jimmy choo, beyonce heat, christina aguilera by night ve cacharel gloria kullanan var mi ? Bu kokular hakkinda daha cok bilgi almak istiyorum :) :)

Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni katıldım :)
Geçen ay Ankara Necati bey den bargello dan 215 numaralı parfüm aldım. İlk defa kullanıyorum o gün acelem vardı beğendim hemen alıp çıktım. 215 in adını bilen var mı acaba ?
Şimdiden teşekkürler :)

Bayanlar bargello parfümleri kalıcı mı
kalıcı kokular baş agrısı yapıyor bende
hafif ve çabuk uçan kokuları seviyorum
önerebileceğiniz birşey var mı?

İnternetten baktım yanlış değilse eğer JADORE canım :)

Bayanlar bargello parfümleri kalıcı mı
kalıcı kokular baş agrısı yapıyor bende
hafif ve çabuk uçan kokuları seviyorum
önerebileceğiniz birşey var mı?

Jimmy Choo önerebilirim normalde kalıcı bir koku ama insanı boğmayan fresh bir koku bana göre, az sıkıldığında bi sorun yaratacağını düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…