Bargello açık parfüm kullananlar..

Jimmy Choo önerebilirim normalde kalıcı bir koku ama insanı boğmayan fresh bir koku bana göre, az sıkıldığında bi sorun yaratacağını düşünmüyorum
teşekkür ederim canım çıktığımda bakacağım

akşam eşim parfüm alalım dedi kendine seçti bi tane birini de sen seç dedi
daha önce bargello kullanmadığım için kızın önerisi ile Hipnoz aldım

ilk başta ağır geldi sonra oturuyor sanırım kokusu bugün iş yerinde sıktım arkadaşlar beğendi
kışın güzel bi koku yani beğendim :)

tavsiye ederim...

Miami glow eskiden varmış ama kaldırılmış sonradan.
Ralph lauren ralph,kenzo amour,alien bargellodan hep aldığım parfümler.
Dior addict ve coco mademoiselle birebir aynı ama ne yazık ki bana ağır geliyorlar.

Kör atış yapma canım belki beğenmezsin, git dene öyle al. Koku hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Bende belki seneye yaz için bitane alırım
Zaten koklasam da farketmiyor. O an begendigimi sonra begenmiyorm, begenmedigim hosuma gitmye baslıyor zaten burnum iflas ediyor. tmm canım en yakın zmnda gidicem haberleri veririm

Merhaba, Bargello'da carolina herrera'nın 212vip mi yoksa chic'i mi önerirsiniz?

Birde Angel'de 103 ve 505 arasında hangisini önerirsiniz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bargello burberry body kullanan varmı acaba nasıl benzetebilmişlermi kokuya aşığım ve eğer iyiyse hemen gidip alacağım varsa yazabilecek çok sevinirim

Bargello burberry body kullanan varmı acaba nasıl benzetebilmişlermi kokuya aşığım ve eğer iyiyse hemen gidip alacağım varsa yazabilecek çok sevinirim

bargello diğer açık parfüm satıcılarına göre daha kalıcı. gittiğinde burbery the beat kokusunuda bi kokla :) harikadır bende bargellodan alıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…