teşekkür ederim canım çıktığımda bakacağımJimmy Choo önerebilirimnormalde kalıcı bir koku ama insanı boğmayan fresh bir koku bana göre, az sıkıldığında bi sorun yaratacağını düşünmüyorum
İnternetten baktım yanlış değilse eğer JADORE canım :)
Canım gidip bi sor bence sormaktan zarar gelmezya moschino funny var mıdır bargelloda kodu nedir?
Akşam gidersin canım zaten elinde sonunfa almak için gitmeyecek misinalsancak buraya baya uzak ya hava acayip sıcak nasıl gidicem çok zor geliyo
Kör atış yapma canım belki beğenmezsin, git dene öyle al. Koku hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Bende belki seneye yaz için bitane alırıminternette sipariş edecektimneyse artık mecbur gitcez canım
Zaten koklasam da farketmiyor. O an begendigimi sonra begenmiyorm, begenmedigim hosuma gitmye baslıyorKör atış yapma canım belki beğenmezsin, git dene öyle al. Koku hakkındaki yorumlarını bekliyorum. Bende belki seneye yaz için bitane alırım
212 vip bence bargellodan kullanmıştımMerhaba, Bargello'da carolina herrera'nın 212vip mi yoksa chic'i mi önerirsiniz?
Birde Angel'de 103 ve 505 arasında hangisini önerirsiniz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bargello güzel yapmış taklidini dp den daha yakın ve kalıcı eğer açık alacaksan bargello derimBargello burberry body kullanan varmı acaba nasıl benzetebilmişlermi kokuya aşığım ve eğer iyiyse hemen gidip alacağım varsa yazabilecek çok sevinirim
Teşekkürler cnm cevapladığın için hemen gidip alayım ozamanBargello güzel yapmış taklidini dp den daha yakın ve kalıcı eğer açık alacaksan bargello derim
212 vip bence bargellodan kullanmıştım
Bargello burberry body kullanan varmı acaba nasıl benzetebilmişlermi kokuya aşığım ve eğer iyiyse hemen gidip alacağım varsa yazabilecek çok sevinirim