Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 10 gündür kullanıyorum ama ölçülerimi almadığım için bilmiyorum incelip incelmediğimi bakınca anlaşılıyor 2 kilo verdiğim ama.sabah akşam düzenli kullanıyorum kese yaparak,ve bu hafta tenise de başlıyorum haftada 3 gün,benim anlamadığım TK646 günde 3 lt su çok değil mi?
ben sürdükten sonra egzersiz yapıyordum sera sarıp acayip kızarıyordu:dance:arkadaşlar bende yanma ve kızarıklık olmuyor açaba neden önce yıkanıyormusunuz yani temiz cildemi uyguluyorsunuz
arkadaşlar ben bir kaç yere sonrum barbara bort ürünleri artık Türkiye ye gelmiyormuş. yani kozmetikçiler ellerindeki ürünleri satabilecek devamı gelmiyecekmiş. haberiniz olsun
bende aldım bugün kızlar PİNO PARFÜMERİDE var 2 alana 1 bedeva 100 milyon geliyor bende hemen başlıcamm:dance::dance: ben bacaklarımın incelmsi için aldım bakalım ne olcak. bu arada pino meşrutiyetten aldım
nerede bu PINO PARFUMERI?CADIARZU
Kızlar barbara bort kullanmakla en iyisini yapıyorsunuz ben de birara kullanmıştım çok da memnun kaldım sürüp spor yapıyordum acayip kızarıyordu sonra clarins aldım fiyatı biraz daha yüksekti kesin daha iyidir diye düşündüm ama hiç bir faydasını görmedim .
bende kızarıklık olmadı acaba neden ben neyi eksik yaptım anlamadım gitti normal dairesel hareketlerle sürmüyormusunuz sürmeden önce hep duşmu alıyorsunuz