Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yaradımı peki varmı incelme ne zaman aldın bilmiyorum ama?
almaya karar verdim,umarım işe yarar. Ama ben denemek için 2 kere sürdüm ne bir yanma ne de kızarıklık oldu Ne biçim bir bünyem var benim böyle ya???? Sizce bu durumda da krem işe yarıyor mudur?
yanma ve kızarma o bölgenin yaglı oldugunu gösteriyor diye biliyordum ben ama.. ne kadar dogrudur bilemem... bu arada bence işe yarayacaktır yanmasada:) umarım yarar!!!
Ben zayıfım sadece selülit problemim var.Bileklerim çok ince yağ olma gibi bir ihtimal yok.Ama belki başka bir etkiden dolayı yalıyordur kimbilir
cnm ilk sürmemde kızarıklık oldu ama sonra olmadı benim de moralim bozulmuştu ama farkettim ki yani ben de böyle oldu bacaklarımı kremi sürmeden önce yıkadım sonra kremi sürünce kızarıyor ayrıca kremi sürdükten sonra bacak egzersizleri yaptım o da kızarttı ben de diyet yapmadım ama abur cubur dan uzat durmaya çalışırım yalnız bu kremi günde 2 defa sürdüğüm için çabuk bitcek galiba senağlamasabrina18; bende bacaklarımdan vermek istiyorummmmm!!! Ama kremle ilgili şüphelerim var,aldım 2 kere sürdüm ama yanma falan olmadı,moralim bozuldu bıraktım,,sende oldu mu yanma ve kızarıklık? Ayrıca diet ve egzersiz yaptın mı?cevaplarsan sevinirim:)